Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6milan6
Az ilyen megnyilvánulásoktól tudom utálni ezt a topikot és nem szívesen ide írni.

Olvassátok már végig azt a kibaszott hsz-t, hogy mirõl van benn szó. Meg a válasz erre sem ártana.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

nem a pontja a szélén legyen ami körül akarod forgatni a tagokat annak ott kellene lennie akkor lesz jó helyen és nem külön akarjuk forgatni mind a 4 kart hanem párosával bal oldali kettõs jobb oldali kettõs

Bár én azt mondom...elsõnek legyen mit átalakítani....

És ennél egyszerübb nincs?Bár én rég elvesztettem a fonalat..hogy is akarjátok?mind a 4 tagot külön-külön mozzgatni?

6milan6
Értem, csak akkor a tárcsasoroknak középre kell tenni a pivot-ját, hogy központosan forogjon, ha akar forogni.😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Krumpli 4
Psicho köszi a sort!!!

forgatnin em tudom de minden megoldható😊 egy ponton beül elgyen és akkor egybe mozgatja olyan mint pl a villogó a külsõ búra áll az alatt ami van elég ha megadod hogy forogjon a lencse és az alatt van ugye a maga a fény és ha forog a lencse akor forog vele együtt a fény is ez csak ennyi ugyan ezen az alapon meg lehet oldani ezt is😊

6milan6
Tudom, csak én régebben próbálkoztam külön megmozgatni a 4 lenyíló tagot, de valamiért nem jött össze, mert ugye különbözõ szögben mozogna mindegyik tag. A tárcsasort meg akarod/tudod forgatni? Akkor azoknak is külön kellene lenni.
Már csak a modell kellene.😄

jobb bal fele plusz az alaja legyen külön két részbõl áll mindegyik felel ugye külön külön de azok lehetnek egybe az a léyneg hogy ami nyílik a ball és a jobb oldalon az külön legyen az aljától meg a kerék ne legyen vlee együtt de gondlom ezt tudod

6milan6
Mondjátok meg mi kell belõle külön részként, és mi legyen egyben és átkonvertálom.

Akkor gondolom..ebbensem tud senkise segíteni,pedig kár lenne érte..mert piszokjónézzki...tuti h sokkal szebben mutatna a V tárcsa a rába/JD után mint a Gigant 100-es...de majdcsak megoldódik a probléma.

bocs elírtam tárcsával

azzal az ih v ekével nem a scripteléssel van gond hanem azzal hogy nincs átkonvertálva utána hozzátudnék én is nyúlni hogy megcisnálja mert ami van ih tárcsa arra rálenne építve és nem kell külön script hozzá

csaba90
szevasztok a trágyaszórót megmit hogy lehet használni? :S a szerves trágyaszórót... 😄dd

Csaby

Persze
Fortshritt e 303
-->fortschritt
még nincs kész!
És azt szeretném kérdezni..valaki nemtud segíteni Willymi-t nek...Az OEHLER pótot kéne neki megcsinálni...nemtud billenteni.

Ezt én is beleraknám....ha nemcsak neki küldenéd...
bár én az IH V tárcsát várom..de ahogy tudom..nemtudja a készítõ scriptelni...sajna

te se vagy más, csak pont az mint én

joci950811
Valaki tudna adni egy 3-as ekét?

csá
beraktam a john deere 4650-est de nem müködik az auto pilota
ha valaki lene olyan szives belinkelni azt a fendet a miben van autopilota azt nagyon megköszöném
hassan b légyszi netöröld ki
tibicsoki4
Dénes ezt a tárcsát ha én berakom a tsz modba sztem jövöhétre se lesz letarcsazva! 😊 de azért köszi az ajanlatod😄

bevizzoli125
Ebben a hozzászólásban letölthetsz egy adaptert. Jó nagy

TDUnick: bevizzoliHUN

valaki meg tudja adni balogh elérhetõségét?
6milan6
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/geringhoff/conspeed.xml" xPosition="195" yOffset="2" zPosition="90" yRotation="0" />

ripso7
most jó nagyot vág
és az miért van hogy ha fordulok akkor ilyen kis csmókat hagy el

Krumpli 4
Hogyan kell betenni a geringhoff kukorica adaptert??????

6milan6
Ne csak kérdezz, olvass is közbe! Már leírták (#26913 hsz) mit kell csinálni, de nektek még segíteni sem lehet...

thomme
Sziasztok !
Valaki használ közületek Raziels Hof v2-õt?
Mert aki igen annak kéne a segítsége !!!

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

Ifás
A BSS pót nincs meg valakinek két részesben.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

ripso7
megnyújtottam avágóasztalt és csak akkorát vág a búzából amekkorát az eredeti
válaszotokat köszönöm
<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>

Nem hanem az auto pilot beta 6 kel azt pedig a portálon letöltheted.

thomme
Mondjam meg valaki !!!!!

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

Ja értem ok. 😄

ripso7
megnyújtottam avágóasztalt és csak akkorát vág a búzából amekkorát az eredeti
válaszotokat köszönöm

patyesz18
Ezt én is tom,h numpad de nyomom azta fucking "0"-át és nem csinál semmit minen mozog csak nem akadr rá....:S De azért köszi!

Hali! Numpadon a 0-val tudod felvenni,7 4 8 5 a mozgat billenyûk. Nekem olyan gondom van h nem tudom felvenni a körbálát mert mikor emelem a gmet akkor lepottyan a bála:S:S:S Vki tud vmi megoldást rá?? Elõre is köszi
a multiplayeret honnan lehet letölteni valaki linkelje már be de olyat ami müködik
ripso7
köszi

patyesz18
Sziasztok! LEnne egy olyan kérdésem,h barkatam gy mod packot és benne van a JD 6820! Eddig szép és jó de raktam be villát és nem tudom felrakni rá meakármit nyomok nem reagál a gép maga megy de a homlokrakodót nemtom használni hiába nyomogatom a numpad-ot! pl segítsetek!

thomme
Csá !
A John Deere 2264-hez ap2beta4 kell ?

Oksa.Ne haragudj,mert Én sem Úgy gondoltam.Továbbo jó játékott.

köszi de az ekkora tárcsa a háztáji földekre pont jó lenne csak még a térképet sem kaptam meg hozzá szóval még nem tudom hogy bele kerül-e de köszi

ripso7
ezt nem sértésnek szántam csak megköszöntem amiért segítettél mert már megy is a játékba<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Most jól érzem,hogy valami problémád van Velem?
Ha igen,akkor privibe légyszi.Ha nincs akkor elnézést érte.
Amúgy nem Neked szól,csak úgy álltalánoságban,de nem egyszer fordul elö,hogy tudom a kérdésre a választ éa szivesen segitenék is.
De Sokszor megondolom magam,mert ha netánnem tudja megcsinálni az illetö,akkor még a végén Én vagyok a rossz,hogy nem jól monbdom el.
Bocsi mégegyszer mindenkitöl az off-ért.

ripso7
köszi Dr.Sanya595 az aszisztálást

Helló nem tudná valaki át konvertálni a Golden River mapsot a uploadedre mert nekem a rapidshare nem engedi letölteni.

Ellõre is kössz.
tud valaki segíteni,h-h tegyek be a játékba gépeket,meg az autopilótát???? még csak most kezdtem.elõre is kösz.
Akik a TSZ módot csinálják szerintem 7211 zetor után pont jövolna ez a fügesztet Vtárcsa. :d
Kép a tárcsáról
Letöltés

nemtöltenéd fel valahova a datádat?=) tetszik nagyon 😊