Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvassátok már végig azt a kibaszott hsz-t, hogy mirõl van benn szó. Meg a válasz erre sem ártana.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Már csak a modell kellene.😄
bár én az IH V tárcsát várom..de ahogy tudom..nemtudja a készítõ scriptelni...sajna
te se vagy más, csak pont az mint én
beraktam a john deere 4650-est de nem müködik az auto pilota
ha valaki lene olyan szives belinkelni azt a fendet a miben van autopilota azt nagyon megköszöném
hassan b légyszi netöröld ki
Valaki használ közületek Raziels Hof v2-õt?
Mert aki igen annak kéne a segítsége !!!
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
válaszotokat köszönöm
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
válaszotokat köszönöm
A John Deere 2264-hez ap2beta4 kell ?
Ha igen,akkor privibe légyszi.Ha nincs akkor elnézést érte.
Amúgy nem Neked szól,csak úgy álltalánoságban,de nem egyszer fordul elö,hogy tudom a kérdésre a választ éa szivesen segitenék is.
De Sokszor megondolom magam,mert ha netánnem tudja megcsinálni az illetö,akkor még a végén Én vagyok a rossz,hogy nem jól monbdom el.
Bocsi mégegyszer mindenkitöl az off-ért.
Ellõre is kössz.
Kép a tárcsáról
Letöltés