Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze mikor lesz kész az e303 szerintem nagyon jó lessz?
Hy! Ti le tudjátok tölteni doxerv datáit, mert nekem az elsõt azt nagy nehezen sikerült de a másik kettöt azt már egyáltalán nem tudom.
Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA
A claas kukorica vágóasztalnak tud valaki írni egy scriptet hogy a összelehessen csukni mint ezt
Kérném a segítségeteket amilyen linkek vannak a fórumba meg a portálan nem mûködnek PLS küldje el valaki privátban a belarus modot nyitható ajtók viillogó stb meg a 82-es javítot változatát ami a portálon van elõreis danke
Mért nem használod ezt:Feltöltés
Sokkal megbizhatóbb,mint a data vagy rapid és nem 200 mega a korlátt hanem 300 free-ben.
Sokkal megbizhatóbb,mint a data vagy rapid és nem 200 mega a korlátt hanem 300 free-ben.
Van 1 jóhírem és 1 rossz...
1: csináljákmár, és elég jó lessz
2: nemtudom mikor adják ki..
Szal..türelem..xd
1: csináljákmár, és elég jó lessz
2: nemtudom mikor adják ki..
Szal..türelem..xd
Hogyan kell azt, hogy például egy pótkocsira a Giants-ba akarok rakni még egy tengelyt, tehát hogyan kell másolni ilyen cuccokat?
Válaszotokat köszönöm
Válaszotokat köszönöm
Csináltam egy rába-hud és egy új scania skint.
A hudot a steerable/JD6820 ba kell tenni értelem szerüen.
link:
http://uploaded.to/?id=bu7n65
A hudot a steerable/JD6820 ba kell tenni értelem szerüen.
link:
http://uploaded.to/?id=bu7n65
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
30%
Úgy hogy visszaolvasol...
Vagy esetleg lenyomva tartod az Alt-ot és valamelyik egérgombot.
Vagy esetleg lenyomva tartod az Alt-ot és valamelyik egérgombot.
][ ВАЗ ][
Nincs vkinek olyan bálapakolo csipesze ami olyasmi mint amivel a papírhengereket szokták pakolni??? Ha van plz szoljon!
ap2béta6-ot használsz vagy a stroh módot/szalmamód/..ha az utóbbit használod akkor a H-val nyomja a szalmát..
Helosztok! azt szeretném meg kérdezni hogy a mikor megyek a két kombájnyal akkor hogy kell be álitani rajtuk azt hogy ne menyenek ösze visza mert amikor egyenesen megyek akkor hulámos lesz a szalmamod!!elöre is köszi a választ!! Helosztok.
Hali!Valaki tudna abban segiteni hogy mért nem szalmáznak nálam a kombik.ha meg nyomom az r-t akkor nem szor semmit.
Nagyon jó! 1000 pontos válasz.
Én biztos nem találnék ki ilyet.
Én biztos nem találnék ki ilyet.
te se vagy más, csak pont az mint én
Végül is, ha kicsit irónikusan fogom fel, még passzol is a kéréshez.😊
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Szuper a videó már ezer éve keresem<#nevetes1>#nevetes1>
hello
valaki tudna csinálni egy Rába IH V nehéztárcsát???
valaki tudna csinálni egy Rába IH V nehéztárcsát???
[/cserf][/fülünyúl]
Hali!Hiába csinálom úgy ahogyan levan írva de ígysem rakja bele a módot!<#falbav>#falbav><#wow3>#wow3><#conf>#conf>
hello valaki tudja azt hogy lehet meg csinálni hogy egy mappán egyszerre legyen kukorica és gabona.?
valakinek van dutrája????????????
Ohh kösszi szépen elõre is
Most nézem, hogy 10 letöltésre van korlátozva sajna nem tudom hogy lehetne megváltoztatni.
Elnézést kérek mindenkitõl.
Felnyögöm a datára és ha jó berakom a linket.
Elnézést kérek mindenkitõl.
Felnyögöm a datára és ha jó berakom a linket.
nem tom nekem mért errort ír ki és nem engedi fuck
Elég sok lenne újra feltölteni, meg amúgy is csak a datára tudnám még fölrakni oda meg tök felesleges mert csak küszködök vele, nem szinkronizálja le amit felrakok.
ripso7 kösz.
ripso7 kösz.
nagyon jó lett!!! Grat!!! De abban tudnál nekem segyteni h belsõ nézetben miért nézek ellentétesen mint ahogy az egeret forgatom!! Elõre is köszi!!!
Halli doxerv!!!
Én nem tm letölteni a data mappád nem tom mért nem tudod valahova máshova felrakni köszi!!!
Én nem tm letölteni a data mappád nem tom mért nem tudod valahova máshova felrakni köszi!!!
Igen lesz.