Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
http://germantrucksimulator.hu

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
ha valaki tudja akkor xoljon.elöre is köx mindenkinek!
Intel core 2 duo 3,4 ghz Msi P43 Neo-F alaplap, Msi Radeon HD 3870 Oc 512mb,4x 1gb Kingston HyperX,500gb Seagate hdd, Chieftec 550W
te se vagy más, csak pont az mint én
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Azt szeretném kérdezni, hogy vistánál mért nem tudom módosítani a careervehicles.xml fájlt?
itt van egy JOHN DEER 9200-as
nekem negyon tetszik fõles az erelye
Bocsika,az elöbbi rossz helyre ment.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Hali mindenki nem tudom láttátok e már de jólenne a játékba is ijen gépek. a 106 os az én gépem😊 jólenne ha játékban is benlenne!
csak annyi hogy ha valaki rájön hogy hogy megy egyenesen tudassa velem vagy mindenkivel mert ha megadom neki a távot és elindítom akkor körbe körbe megy
A datás linkek tuti hogy mûködnek többször kell próbálgatni ha nem enged, én is voltam már úgy hogy tizedik próbálkozásra jött le valami.
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
Valaki tudna nekem segíteni? az lenne a problémám, hogy leszedtem a claas 440-es kombit. és beletettem a játékba, benne is van meg minden, csak épp beszállni a jármûbe nemtudok:S mmiért van ez?:S vagy mit kellene csinálnom? más jármûvekbe be tudok szállni (Pl: JD2266) meg trakikba is, csak ebbe nem tudok:S.. segítsetek, elõre is köszi😊
hogy a bálázóra tengelyére ráesik a bála, azt nemtudom ,hogy most készülõben van a bálázó vagy már kész
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!