Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
<type name="cutter" className="CutterAP" Vagy ide a 2 közé kell valamit írni? Elõre is megköszönném ha valaki tudna segíteni.
szerkeszteni?
aszt nem írtad oda!!!!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
MAN TGX 18.680 V8 4EVER
Létszi vallaki betudná nekem linkelni az AP 2 Beta 9-et?Megtaláltam,vissza kerestem és a #28496 hsz-ban bevan linkelve.Csak sajnos nem jó,vallami Deletét ír ha rákatintok.Szoval ha vallaki belinkelni nagyon meg köszöném!😊
Idioták kiméljenek!!! :)
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
][ ВАЗ ][
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
!Am ebbe teljesen igazat adok mert tutti h nagy meló!!Én ezt nem roszból mondom!!Mert én eltom fogadni a h privi!!!!
Nem olvasol eleget!
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Részemrõl ennyi.. El lehet mélyen gondolkodni és utána csesztetni minden módkészítõt...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Valaki segítene nem tom össsze kapcsolni az uj hw kocsikat!KÖszi a segítcséget!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
AMD Sempron(tm)Processor 3000+ 1.60 GHz, 1,50 GB RAM ,ATI videokari 128mb