Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez tudom melyik map... Nekem annyira nem jött be de nem is rossz... 😄
tibicsoki légyszi mutass már nekem pár képet, mert úgy hangzik mintha valami hiperszuperatombrutál mod lenne az a te tsz modod.

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Hát ehhez az Ap-hez nem értek. Pedig csak a joni 690 kombit akarom iránytani. Most ami itt van a mappába az Ap be azokat csak bekell másolni a kellõ helyre és kész.
<type name="cutter" className="CutterAP" Vagy ide a 2 közé kell valamit írni? Elõre is megköszönném ha valaki tudna segíteni.
krisztianp16
Köszönöm szépen!😊

Idioták kiméljenek!!! :)

Psycho még mindig nem tudom összekapcsolni a HW magasított pótjaid!CSak a hangot adja h összekapcsolta de a pót nem jön!És csak ugy sikarült ráakasztani a 2. pótot h a gépröl meg leakadt!Midnent ugy csináltam ahogy a leirásban van!Légyszi segits!Elöre is kössz
belapeter
de mit akarsz velük csinálni?
szerkeszteni?
aszt nem írtad oda!!!!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

milyen progival lehet vágóasztalokat, vontatmányokat, stb...???

MAN TGX 18.680 V8 4EVER

krisztianp16
Hello!
Létszi vallaki betudná nekem linkelni az AP 2 Beta 9-et?Megtaláltam,vissza kerestem és a #28496 hsz-ban bevan linkelve.Csak sajnos nem jó,vallami Deletét ír ha rákatintok.Szoval ha vallaki belinkelni nagyon meg köszöném!😊

Idioták kiméljenek!!! :)

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Le Petit Perche V2 map-nál a .rar fájlt hova kell másolni, mivel nem kicsomagolható és utána kell -e még valamit átírni valahol, hogy azt használja? A segítséget köszönöm!<#worship>
Hellotok valaki tud segíteni? Felfrissítettem a Direct X és mégis kiírja a hibat. Miért van ez?? tudtok segiteni?
pickány
"megurul" mi ????? 😄😄😄😄😄😄😄😄 tanulj írni aztán magyarázza

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

Lippet légyszi mond meg h honnan szedted le a KPM-es HW-t mert nekem szükségem lenne rá!Elöre is kÖSzi
Tök jó videó !Grat!!!!
Jó a videó, grat. <#eljen>

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

tibicsoki4
Hát igen a primitiv emberek😊Nézzétek meg hassan b oda fog jutni hogy megurul és a táraság akkor csak fog nézni kétoldalra de sebja, csak folytassák egyesek nekik lessz rossz

Gyerekek állítsatok már magatokon!!!Kezd olyan lenni a forum, mint a lezárás elõtt! Csak jöttök a hülye kérdésekkel, meg kéregettek... Amikor pár nap lezárás után megnyitották, akkor olyan szépen tudtatok viselkedni. De ez nem sokáig tartott! Már megint csak a hülye kérdések, meg a kéregetés...<#csodalk>

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#wink><#wink><#wink>
Valaki segítene nem tom össze kapcsolni az uj hw kocsikat!!!
De látod h nem fogják fel én felgogom de ha ugy vesszük részbe nem érdemeljük meg mert ki van írva h még nincs kész és nem fogják fel!!!én csak ebbõl az 1 dologból mondom ezt!de ha nem gond az én részemrõl ez az ügy levan zárva!!
nem 300 hanem 3 véletlne kettõ -át lenyomtam
helosztok.olyangondomvan h a 300 class kombájn és a cat mikor mennek autopilottal akor az elsõ kanyarba mért mennek ösze egymás hegyénhátán lesznek. miért?
Szevasz hogy lehet a mappát kissebbiteni?kössz a választ!

Teljesen igazad van!A privát módról is lehet képett linkelni,mert semmi nem tiltja.Arról nem is beszélve,hogy nagy általánoságban minden meg van osztva!Nagyon kevés ami nincs és annak is megvan az oka.

Hassan B
Kicsit el vagy tévedve. Miért ne tenne fel képet? Pont, hogy nektek kéne felfognotok, hogy ha nem, akkor NEM!

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

tibicsoki4
Figyi idõvel majdnem midnen megosztasra kerül a képeket zaert rakjak álltaláéban hogy mutassanak belõle vmit hogy tajékoztassanak!

6milan6
Persze, meg talán ne is írjak a fórumra, mert van pár hikomat aki nem tud viselkedni...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Ebbe teljesen igazad van!De én azt mondtam h ha ugy dönt h nem ossza meg akk ne rAKJON FEL KÉPET FÓRUMRA MERT EZ LESZ BELÕLE H MINDENKI KÉREGETI
!Am ebbe teljesen igazat adok mert tutti h nagy meló!!Én ezt nem roszból mondom!!Mert én eltom fogadni a h privi!!!!
Teljesen indegy kitöl kérdezted!!!
Nem olvasol eleget!

NH G240
Ez most bukott ki belõlem az LS Portálon történtek hatására.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

tibicsoki4
Nos igen és az a legnagyobb szégyen a társaság részérõl hogy minden modnal ezt csinaljak!

NH G240
Nem tudom megérteni, hogy miért gondoljátok azt, ha valaki tesz fel egy képet ide egy készülõ vagy már kész géprõl/módról azt miért kellene megosztania. Övé, õ dönti el mit csinál vele, és ezért nem ba*****ni kellene, hanem elfogadni a döntését. Ha meg olyan nagy szája van itt egyeseknek, akkor kezdjen bele, modellezzen le valamit, konvertálja saját maga persze úgy, hogy szenvedett pár órát a MAYA-val, majd rakja be a játékba, hogy tökéletesen mûködjön, vagy írjon egy scriptet egy meglévõ gépre, és megtudjátok mennyi meló van egy ilyennel.
Részemrõl ennyi.. El lehet mélyen gondolkodni és utána csesztetni minden módkészítõt...

Köszönöm szépen a tippeket! KI is próbálom 😄
NH G240
Én ezt megoldottam úgy, hogy a 28 megás mapból csináltam egy 3 megásat. Nem szaggat, fut rendesen.

6milan6
Így van. Mivel a telep körül van a legtöbb objektum és általában mindenki ott tárolja az összes gépet, nem csoda ha beszaggat. Célszerû a gépeket nem egy helyen és fõleg nem a telepen tartani.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

ÁÁÁ én nagyon várom remélem más is várja annyira hogy télleg be tudja fogni és nem szól bele!Elöre is köszönöm mások nevében is!
Zoli108
Ez nem olyan mint a simtractor ez sokkal jobb.

http://germantrucksimulator.hu

saslaca
Milán arra gondolt szerintem hogy a map01.i3d-t megnyitod Giants editorral és törölsz a mapról épületeket

csá
Valaki segítene nem tom össsze kapcsolni az uj hw kocsikat!KÖszi a segítcséget!
hello valaki tudna abban segíteni hogy miért szaggat akkor a játék ha össze akasztom a PSYCHO-féle pótokat? Amúgy meg nem szaggat a játék ha a pót nincs össze akasztva a részével pedig nagyon jó kis pótkocsi.Ha valaki tud segíteni az válaszoljon.
TOMSILENT
Hát,a nagy részét mi készítettük magyarok!!<#ravasz1>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

A jármû állományból vagy valami másra gondolsz? Esetleg épületekre?
tibicsoki4
Ja igen még ez ide tartozik nemszeretném ha masi azzal zaklatnátok hogy mi legyen a tsz modban.,Am zoli a vidid nagyon fasza plane az ap-s MTZ

tibicsoki4
Nos igaz hogy tegnap volt 1-2 túlokos illetõ de mivel egeszen normalikas voltatok igaz hasssannak a munkaja ugyan nem lett kevesebb de holnap délután megkapjátok a tsz modot amennyiben nemlesz ma semmi beszólás egyesektõl😊

de mégis válaszol, és arra nemvoltál képes akkor hogy azt a 10-15 hsz végig olvasd, pedig akitõl kérdezted õ is( Zoli108) leírta

gyurka666
sráok akinek kellene a az ap2-beta9 annak itt egy link:http://rapidshare.com/files/189789523/ap2-beta9.zip

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Sziasztok! Hogy lehet az xml fájlba beirni/másolni?

AMD Sempron(tm)Processor 3000+ 1.60 GHz, 1,50 GB RAM ,ATI videokari 128mb