Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stehbeni
Milán hogy csináltad meg hogy váltós legyen az mtz?

csá ha valaki nek kell modpack csak szóljon msn címem [email protected]
Nagyon jol néz ki ez a pot már alig várom hogy teljesen kész legyen ténleg király .
Nuits
Gratulálok, szép munka!

Egoista: az az ember, akit sokkal jobban érdekel saját maga, mint Én...

Még mindíg LETT és TOVÁBB...

Zoli108
<#eljen><#eljen><#eljen>

http://germantrucksimulator.hu

Grat!!!!
Szép az-az MTZ sor meg az a Raba is.
GRAT!!!
Grat! Nagyon szép.

joci950811
Hogyan lehet egy gépen kicserélni a kereket?

csaba90
jók ezek az MTZ-k 😄

Csaby

Kovács Erix
Grat naon jó let csak így továb léci HASSAN B ne töröld thx ha gondolod köthetünk békét😊

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

saslaca
<#taps><#taps><#taps>

Fliegl DK 180-88, egyszerû, oldalra billentõs gabonás pótkocsi. Még nem készültem el vele teljesen. A legtöbb alkatrész a Fliegl TDK-ról való.

Hesston
Én sajnos nem tudom ki probálni mert el szált a gépem :@

Új nick :D Jéé de laza :D

Hassan B
Ezért van olyan lehetõség, hogy el lehet rejteni õket...<#wow3>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hesston
Egyszerû talán te is meg tudod csinálni !! rá rakod v melyik váltós trakesz scripts-jét a 8530-ra és ha szerencséd van sikerül! próbáld meg!

allock
ebben csak az a rossz hogy elõbb utóbb mindent elfognak takarni az ilyen menük a játkban 😄

#hhwnd

Ám tudom nem ide tartozik..de ha csitúltak a körülmények..és valaki aki nagyon vágja a modelleket és az ilyen apróságokat..és uncsizok../amit kétlek../ akk lehetne 1 olyan kérésem hogy a 8530-ast megcsinálná valaki hogy lehesen benne váltani?

Köszönöm elõre is:
Tibi

Hassan B
Pontosan, ahogy leírtad.

saslaca
Ebben is igazad van.

saslaca
Igen KELL hogy legyen HG. Amikor elment Hassan egy pár napra akkor mi volt itt? Mint az ömlesztettsajt,egy-két értelmes hsz de a többi hülyeség. Na meg ez hogy nem kell minden hsz-t törölni,miért ne? ez adja meg a formáját a topiknak ami mostmár nem sok van.Amik törölve lettek annak oka is volt. Nem mondom nekem is gyakran szokta Hassan törölni a hsz-eimet (mostanság nem olyan sûrûn) de én ezért nem kezdek el anyázni meg nem küldök el senkit sem melegebb éghajlatra. Ennyi

NH G240
Akkor gratulálok, mert már vagy annyira önálló és kreatív, hogy ami kell, azt megkeresed. Ez jó...csak vannak olyanok, akik erre nem képesek. És a regisztrációt is (szerintem) életkorhoz ill. IQ szinthez kellene kötni.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Nyugi tudom, hogy mik vannak és mik voltak régebben a fórumon.
Hassanak meg csak gratulálni tudok, hogy eddig bírta.
Nekemis volt pár kérdésem(5-6), de mindent megtaláltam magamtól, pedig nemvagyok vmi nagy ész.
NH G240
Igen, mert meg is érdemelték volna. Vissza is lehet olvasni, vagy menjen az OFF topikba kéregetni/kérdezgetni/stb. Nem viccbõl van.

NH G240
Nem kell másokkal foglalkozni. A F.A.Q.-t többet kellene olvasni az újregeknek. Ami nincs benne, lehet idõhiány miatt van, de vannak olyan dolgok is amiket csak kép(ek) kíséretében lehet elmagyarázni, és nagyon bonyolult lenne leírni. Mindig kell hogy legyen HG, mert kész pokol lenne itt.

Erre már csak annnyit tudok mondani, hogy akik felvetteték, hogy nem kellene mindent törölni.
Azoknak egy bannt már biztos kiosztottál volna.
Traky94
Mért lennék bannolva? Én próbálok a szabályzatnak megfelelõen fórumozni, de ugye ha ezt nem mindenki tartja be az kihat másokra is.

Hassan B
Nagyon jól néz ki az a fa magasító! 😊
Majd lesz valamikor IFA is, csak tudod, mindíg van valami... 😄

Hassan B
Ha lenne rá lehetõsége a HG-nek, akkor már te is banolva lennél, szóval szerintem pssztt...

Hesston
Hehe 😄 mozognak a gép hátulján a szecskázot szalma terítõk? 😄 gat!! Jól nézki !! 😄

Traky94
Igaz, hogy a GYIK-ben vannak válaszok, de azt még nagyon a játék megjelenésének környékén írták, ezért nem ártana frissíteni azt is. Én nem ellenetek vagyok, csak talán ha abba leírnának egy-két dolgot, akkor itt esetleg kevesebb lehetne az off. Tudom hogy ez nem ide való de meg tudnátok mondani, hogy a nicknevem helyére hogyan tudok képet kirakni?

Vagy gondolkodás helyett legalább F.AQ.-ot olvasna.

Traky94
Milan-nak is igaza van.. Simán ki kéne bannolni az ilyen kis maregelt pöcsöket, mint pl. tóthjózsef

Traky94
Jólvan akkor legyen HG., de legyetek szívesek fontoljátok meg amit írtam!

6milan6
"Gondolkodjatok el rajta!"

Na ezt minden egyes feltett kérdés és leírt hsz elõtt megtehetnék sokan.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Traky94
Szerintem meg ne legyen HG., mert közben vannak kérdésekre válaszok, ami esetleg érdekelne valakit, de magát a kérdést törölték, a válasz meg ottvan. Szerintem ez nagyon hülyeség.. Vagy be kellene vezetni hogy az ilyen kérdésekre adott normális válaszokat meg kellene hagyni, de magát a kérdést is, lehet hogy valakinek pont az a problémája, és akkor neki már nem kell kérdeznie...
Gondolkodjatok el rajta!

NH G240
Ezt így könnyû mondani. Eddig is sok kreténség volt a topikban annak ellenére, hogy volt rendes házigazda. Azért, mert Hassan sem tud miden hülyeséget törölni, mert nem mindig volt rá ideje. De most gondolj bele, ha nem lenne házigazda, akkor minden kis újreg hülyegyerek ide jönne offolni, meg nyomnák a faszságaikat. Én mondjuk lennék, de mivel nincs meg az egy év (nem tudom, hogy az 500 HSZ meg van-e) így nem lehetek. Nem tudom, hogy a moderátorok szükséghelyzetben tesznek-e kivételt (gondolok arra, hogy több embernek már van 1 éves regje, lenne is HG, de nem alkalmas erre a feladatra).

Csak amikor átgörgettél 1-2-3 oldal fölös hsz-en addigra már a f*szod is kivan az egész topikkal, hogy csak a hülye kérdéseket olvasgatod. Az lenne a legjobb ha Hassan B maradna, vagy olyan ember vállalná aki az ilyen balf*szságokat gondolkozás nélkül törli ki.

6milan6

HG téma: Se veletek, se magammal nem akarok kibaxni, szóval nem leszek hg.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

allock
off

teljesen mindegy ki a mostani és ki lesz a következõ házigazda
kérdezgetõ bamba újregek mindíg is voltak/lesznek
házigazda nélkül is el van a topik, át kell görgetni a fölös hsz-eken ennyi.

on

kis up a luxustanya körül

#hhwnd

Sztem se 6milan6, se Nickel 77, nem vállalja el. De ezt majd õk elmondják.

bocsi tippelni

Iceman007s
2-ik müvem! És még csak 1 napja kezdtem el!

helló mindenki!!!<#integet2>
háát én átvenném a jogot mert mostmár van idõm
csak ez az accom nem töltötte be az 1 évet a másiknak nem toom a jelszavát
de ha pippelni kéne én milan-ra szavazok!!!

pont annak aki napi 20 percet van a fórumon? annyi idõ alatt a sok faszságot se lehet kitörölni

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

MTZ 892 2
milánnak kéne lenni

http://ls2009portal.weboldala.net

nem nickel ellen akarok lenni, de sztem neki sok ideje nincs a modellezés mellett

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

Hesston
Egyszer már volt ilyen és ha jól emlékszem akkor Nickel77 nyíltan le irta hogy NEM válalja ha jól emlékszed! De most mi a véleménye azt nem tudjuk.

saslaca
Tudom min 1 éves reg. Amúgy olvastam még a múltkor.