Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
aztán ha kész ráálhattnál valami kamionra, vagy talán már van is a tarsolyodban?
benned bízok <#wink>#wink>
#hhwnd
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
OFF:
Ne kérjétek állandóan az msn címem, mert már elegem van, hogy naponta kéritek. Nem megyek át más oldalra, jó helyen vagyok az LS portálon. Nem szeretnék még egyszer ilyen tartalmú privát üzeneteket kapni, illetve nem akarom ezt többet elmondani.
ÜT ha véleményed van evvel a hsz-el kapcsba...akk privátba írj..köszi...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

"nekem tök mind1 ki a HG, csak rendesen végezze majd a dolgát" - ebben a hsz-ben is van valami, de én még mindig amellett vagyok, hogy azért erre a feladatra megfelelõ ember kell...
©case9400-ra vonatkozóan egyetértek NH G240-el...
Egoista: az az ember, akit sokkal jobban érdekel saját maga, mint Én...
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
( Az alvázat én is felhasználnám az oehler zdk 180 v2 alá ha megengegded majd!)
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
De nem véglegesen !
Csak akkor legyen végleges ha igazságáos és nem tulságosan bunko, nem él vissza a jogával!
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
egetésnek venni!<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#banplz>#banplz>
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Te :#33188
és
Te :#33180 NE KÉREGESSETEK!!!!! MERT AMI Privát AZ Privát IS MARAD!!
Új nick :D Jéé de laza :D
Ez a lajta vetõgépem nemegy tökéletes modell de sztem tuti jolfog kinézni vélemyényeket szívesen fogadok és várok:)
Nos íme az elsõ alkotásom egy "orosz" eke akiszerint ne az akkor az döntse el milyen amzgy Gratulálok lack nagyon fasza a pótkocsi
Valaki tudna nekem abban segíteni hogy mikor berakom a flatlands2+mais modba a hw pótkocsikat akkor miért nincs bent a játékban...az nem lehet hogy valamit nem raktam jó helyre mert eddig mindig beraktam gond nélkül és a dollyback berakással sincs problémám...de itt egyszerûen nem jelenik meg!?Légyszi segítsetek!Köszi!