Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joci950811
Nem csinálna valaki egy ilyet?

ha valakinek kell gépeket csinálni vagy ijesmit csak szóljon msn címem [email protected]
lippet

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

allock
krva jó :)
aztán ha kész ráálhattnál valami kamionra, vagy talán már van is a tarsolyodban?
benned bízok <#wink>

#hhwnd

Igazad van...ez baromira tetszik nekem ez a videó...csak tudod mi a baj..az h a traki megvan..de az eke..xdxd.

NH G240
Nem a nevérõl beszélek, hanem arról, hogy nagyon sok munka van vele pont azért, mert Sketchup-os.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

laco19941225
Akkor az lenne a neve aki átkonvertálta és berakta a játékba! Nekm tökmind1 csak jó lenne a játékba!

Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!

NH G240
De annak a szerencsétlennek akinek odaadod konvertálni, annak sokkal többet kell kínlódni, mert szét kell szedni a gépet, ami Sketchup-al különben se nagy élmény, ráadásul még érteni is kell ahhoz, hogy jól lehessen átkonvertálni.

OFF:
Ne kérjétek állandóan az msn címem, mert már elegem van, hogy naponta kéritek. Nem megyek át más oldalra, jó helyen vagyok az LS portálon. Nem szeretnék még egyszer ilyen tartalmú privát üzeneteket kapni, illetve nem akarom ezt többet elmondani.

Már sorry....kamionokat akarsz látni az LS-be-->ami traktoros játék én nem kamionos...szóval..maradjunk annál hogy ez traktoros..mezõgazdasági játék..nem kamionos..van kamionos játék amibe ezek valók...ennyi a véleményem...

ÜT ha véleményed van evvel a hsz-el kapcsba...akk privátba írj..köszi...

Newyorker
ez jó ötlet László, csak kéne keresni valakit, aki beteszi

köszi

6milan6
Szerintem Te egy másik játékkal játszol, vagy nem tudom...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

laco19941225
Az jó! Sztem meg nem hülyeség! Nem az lenne a neve hogy Renault Magnum by laco19941225 hanem csak Renault Magnum!pl! Csak Szívesen látnák ien modelleket a game-ba ezért rakok ide képeket!És minek kinylódjon vele bárki ha már készen is megtudja szerezni!!

Ifás
Ez hülyeség, hogy kész talált modelleket mutogattok én is tudok természetesen példát én egy király Trabit találtam.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

laco19941225
Ezzel én is 1-et értek!

nekem is nyóc
Nekem tökmind1 ki a HG csak jól végezze a dolgát!!!
laco19941225
Tudok még ieneket! Szal aki tud segíteni az írjon nekem PM-et!

Newyorker
ez nagyon szép

rambo12
akkor a próbaidõ mellet voksolok de jo lenne ha maradnál!

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

laco19941225
Valaki nem tudná ezt megcsinálni hogy belehessen rakni a játékba? (NEM ÉN CSINÁLTAM)!

Nuits
Én személy szerint sajnálnám, ha elmennél... Viszont megértelek! Kedv és idõ nélkül nem hinném, hogy menne...
"nekem tök mind1 ki a HG, csak rendesen végezze majd a dolgát" - ebben a hsz-ben is van valami, de én még mindig amellett vagyok, hogy azért erre a feladatra megfelelõ ember kell...
©case9400-ra vonatkozóan egyetértek NH G240-el...

Egoista: az az ember, akit sokkal jobban érdekel saját maga, mint Én...

Hassan B
Nincs ilyen hogy "kipróbálhatjuk"...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

gyurka666
fére ne értsd nem ellened vaok csak mosndtam bocsi ha rosz néven vetted ezt a hozászolást XD amugy grat hozzá ha te leszel a HG!!!!

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Az még nem jelenti azt, hogy nem szoktam nézni a topikot, csak nem tudk mihez hozzászólni :D

rambo12
Grat nagyon jó ! remélem hamarosan ipróbálhatjuk!
( Az alvázat én is felhasználnám az oehler zdk 180 v2 alá ha megengegded majd!)

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

rambo12
Szerintem ki próbálhatjuk õt.
De nem véglegesen !
Csak akkor legyen végleges ha igazságáos és nem tulságosan bunko, nem él vissza a jogával!

NH G240
©case9400 alrege, tehát õ nyitotta a topikot. Nem volt olyan rossz abban az idõben. Átmenetileg szerintem kipróbálhatjuk mit tud. Mondjuk egy hónap próbaidõ. Ha nem felel meg, akkor más lesz.

gyurka666-nak van igazsága... mind1 hogy ki a hg csak jól végezze a dolgát

Kovács Erix
Nekem jó lenne:)
De te tudod:)

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

gyurka666
nekem tök mind1 ki a HG ! csak rendesen végeze majd a dolgát <#smile> de azért én is szivesen lennék az XD

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Szerintem nagyon jó lesz!nekem pont egy ilyen vetögép kel az ötvenes után!lehet hogy még kel rajta finomitani de király le<#taps><#taps><#taps>sz!grat hozzá!

Mi lenne, ha én lennék a HG?

Martinez01
ja akkor bocsi:D

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Én nem kéregettem!Megkérdeztem töle multhéten mivel csinálta a magasítót, nekiáltam a haverommal de nem tudom megcsinálni!nem kell kérd
egetésnek venni!<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#banplz>
Martinez01
lack,nickel77 többi modderek! mi lenne velünk nélkületek????:D<#integet2>

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
Mért kell kunyizni??gagyások <#lama><#lama><#lama><#wilting>

Hesston
Naggyon király !!!!! ::D
Te :#33188
és
Te :#33180 NE KÉREGESSETEK!!!!! MERT AMI Privát AZ Privát IS MARAD!!

Új nick :D Jéé de laza :D

Psycho!Nem tudnál nekem egy ugyan ilyen potkocsit csinálni?MErt 2 hete probálkozok a haverommal de nem tudom megcsinálni a magasítót a pótra!Elöre is kössz a választ!Megértem ha nem akarsz segyíteni!
tibicsoki4

Ez a lajta vetõgépem nemegy tökéletes modell de sztem tuti jolfog kinézni vélemyényeket szívesen fogadok és várok:)

Palotai Betyár
Jó lesz! Jó lesz . Kis mtz után akasztani. :)

Szintetizátorom Yamaha 3000

Egy igazi Mtz után való eke!<#eljen>
robi11
doxerv-.-"

tibicsoki4
Ja igen köszönet az ekevasért és az ingames segitségért dorvexnek

tibicsoki4

Nos íme az elsõ alkotásom egy "orosz" eke akiszerint ne az akkor az döntse el milyen amzgy Gratulálok lack nagyon fasza a pótkocsi

húúú Lack ez nagyon brutálisan néz ki nagyon tuti!
Valaki tudna nekem abban segíteni hogy mikor berakom a flatlands2+mais modba a hw pótkocsikat akkor miért nincs bent a játékban...az nem lehet hogy valamit nem raktam jó helyre mert eddig mindig beraktam gond nélkül és a dollyback berakással sincs problémám...de itt egyszerûen nem jelenik meg!?Légyszi segítsetek!Köszi!
Norbi987
PSYCHO nem tudnad ide adni azt az MTZ ha meg kerlek szepen :)

Ez nagyon jó lett gratula!!!<#eljen><#worship>