Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ekkora a szám de ez van én legalább nem kéregetek linket meg ilyeneket! És nem sirok hogy nincs meg hanem próbálok keresgélni!
"Amúgy meg ma lehet ismét kimegyek és megveszem és akkor majd röhögök.."
Na gyerünk, menjél ha ekkora a szád, de majd kérünk képet is 😉
Na gyerünk, menjél ha ekkora a szád, de majd kérünk képet is 😉
Ebbõl látszik gyerek hogy milyen szánalmas vagy! Én elmondom az igazat és erre te nekiállsz kötekedni! Azért nem is szeretek ide feljönni mert minden emberrel ezt csináljátok!
KÖSSZ 😄 A 08 simán ment csak a bazinyagy mnodok fogták meg. Csak azért kérdeztem mert látam ezt a királky grafikát😄
Sziasztok a grasmodom a rossz vagy így tényleg eltünnek a kombájnok ha az utobbi lécci küldjetek vmi jó kombájnt(lehetõleg vágófejes magyar leírásosat)
Aha, én tegnap Amerikában voltam ott volt egy igazi 8530as és 1forintért elhozhattam volna haza, csak sajnos nem volt nálam pénz.
Hát elvileg jobban fogja mivel több a terepcucc, gépek+hozzá a dolgok, akkor még a forgalom is.
Én gépem a demot 30fps-el viszi, majd meglátjuk, hogy a teljest hogy viszi majd 😄
Én gépem a demot 30fps-el viszi, majd meglátjuk, hogy a teljest hogy viszi majd 😄
Érdekes dolgokat fejeztek ki! Éppen a múlt héten voltam Ausztriába már volt a boltokba csak nem volt nálam annyi Euró hogy megvegyem! Nem veszekedni akarok de sajnos ez van! Amúgy meg ma lehet ismét kimegyek és megveszem és akkor majd röhögök hogy ti itt mit szenvedtek meg hogy fikázzátok a másikat mikor csak érdeklõdik meg mondani akar valamit! Bocsi mindenkitõl hogy jót akartam!
Hello, A gépet jobban fogja mint a 08?? probálom tölteni de szaraxik a net :S .
Naja, sok kisgyerek itt van szabadidejében, nemhogy játszanának a matchboxaikkal.
Te nem nagyon olvasgattál, max. a számokat és képeket nézegetted. A 2009 már jó pár hónapja ELÕRENDELHETÕ, jó hogy fent van pl. amazone-on is. Attól még a boltokba és akik elõrendelték, azokhoz még csak MA jutott el a teljes verzió.
Valószínûleg már megint hiába tépem a szám, mert itt 3 szónál hosszabb mondatokat sokan képtelenek felfogni.
Valószínûleg már megint hiába tépem a szám, mert itt 3 szónál hosszabb mondatokat sokan képtelenek felfogni.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Hát egész jó ez a 2009 nekem marhán teccik amikor mennek a kocsik az úton aztán neki mész és egybõl vissza mennek az útra😄 Szerinem marha jó lessz a játék 😄 (csak idõ kell neki 😄 )
Új nick :D Jéé de laza :D
Itt elõrendelni lehet, thxbye.
most fejezitek be.
És akk még nem tette fel senki a teljest?? ha ien régóta kinnvan akk már fenn kéne hogy legyen.
http://messe-neuheiten.blog.de/2009/02/16/pc-games-neuheiten-landwirtschaft-pc-landwirtschafts-simulator-5583434/
Olvasgass!
Február 16.
Olvasgass!
Február 16.
Hello!
Az ls2009-be beleraktam az Iceman eggyik módpackját és ugyan úgy megy
Az ls2009-be beleraktam az Iceman eggyik módpackját és ugyan úgy megy
http://www.amazon.de/astragon-Software-GmbH-Landwirtschafts-Simulator-2009/dp/B001MTE0A4
Pl ez 1 hónapos mert minden nap nézem a googlet mert nem vok lusta!
Pl ez 1 hónapos mert minden nap nézem a googlet mert nem vok lusta!
linkt,képt vagy valamit, addig nem hisszük el.
Gyerekek nagy átbaszás ez hogy ma adták ki mivel az osztrák boltokban már egy hónapja ezt árulják! Sõt most már akciós a termék!
bocsi visszaolvasok!
http://virtualtrucker.oldal.biz/
13éves balfaszoktól ne várj mást.
Ez szánalmas megnyílvánulás volt<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> Talán ha VISSZAOLVASNÁL tudnád hogy NINCS még megosztva!!<#gun>#gun><#banplz>#banplz>
Most ez lesz 2-3-4 napig? Ennyire balfaszok nem lehettek.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
vki belinkeli a teljes 09-et pls??
http://virtualtrucker.oldal.biz/
Kukorica adaptert láttam hozzá! Viszont tökre el tudnám képzelni hogy ma megosztják velünk! Nagyon király lenne mert a demo uncsi 4szer mentem már körbe a pályán!
Am azért egy ikont cserélhettek volna, unalmas már az a kombájn.
2-3nap.
Jó lett a 09!Gép hangja fasza, fõleg a néha benyögõ légfék 😄
Ótó😊 (gecilassúak de legalább vannak)

Ótó😊 (gecilassúak de legalább vannak)

Nem rossz a demo csak az a baj vele hogy két dolgot lehet benn csinálni! Valahogy meg kéne szerezni a teljeset! Jó lenne ha adna vki egy linket!
Szerintem mindenki várja, nem kell ezekkel a szar hsz-ekkel teleszpemmelni az egész topikot.
már unalmamban megcsináltam azt a kemény 2 páját aranyérmesre ugyhogy jó lenne már teljes játékkal nyomulni😛
Valakinek nincsen véletlenül német ismerõse vagy rokona? mert most jó lenne😛
Valakinek nincsen véletlenül német ismerõse vagy rokona? mert most jó lenne😛
Full-t ne nagyon várjatok még ma maximum holnap estére.
08 is 4 nap volt mire fent volt torrenten, hévégére biztos lesz full is.
08 is 4 nap volt mire fent volt torrenten, hévégére biztos lesz full is.
ÓÓ végre csak lett demo😊
De attol remélem hogy még ma lesz teljes is😊
De attol remélem hogy még ma lesz teljes is😊
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
az tuti a demo eddig nagyon pofás de inkább a teljes játék kellenne... joban vonz de nagyon jól néz ki bent eddig minden
Én is reggel óta keresem.Még semmi.
de még mindig nem találtam egész játékot, de már ujabnál ujjab linkeket dob ki a keresõ
hát igen de ez szerintem máma nem fog kiderülni. a bálázot elég nehézkessen huzza a trakesz. hegynek felfelé csak ugy kapar😛
Ez attól függ hogy menyit kapsz egy teli pótkocsiért amikor leöntöd.