Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Találtam egy linket ITTami az mutatja hogy feltölt idõ 2009.march.29
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
De mikor beállítom a kormányt a trakiban magától "néz körül a kamera" hiába viszem az egeret xy pontba elmozdul magától:S
Vki megoldást vagy ötletet tudna mondani?
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Company of Heroes
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Igy nem tudom hogyan fogunk gépeket csinálni.
89 + 1 = 90
hatalmi mivata van melyik az hülyéb, hú de jó.
eszem áll meg az ilyen embereken

6 óra alatt egy egész oldalnyit írni, mert megjelent a 09 demo. nagy szám.
na errõl ennyit.
Nehogy ezért bezárják a fórumot pár napra mert az sekinek se jó!!!
-Még a világitótoronyba is fel lehet menni gyalog!
Probáljátok ki!
-Nekem részemröl jó játék lesz csak egy jobb farm az még jobb lenne mert ez nagyon egyszerû igy!
NYUGI MINDENKINEK ELÖBB UTÓB HA LESZ TELJES AKKOR ÚGYIS BE LINKELIK NEM MARAD LE SENKI!!!