Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy az ls 2008 gépeit ezközeit belehet tenni a 2009 be és a másik kérdésem ,hogy ami nem exés gép hanem pl zip rar azt hova kell tennni mert nincs hozzá semmi utasítás magamtól kell írni köszi a választ pm be egyszerûbb lesz a válasz azért hogy ne legyen belõle gond köszi elõre is

Én kibontottam és utána úgy csomiztam be,hogy egyben van az iso.
Még 1:28 percett ir a megaupload.

gabikamionos
ne tils le kérlek cak enyi mikor

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Akkor ha lehet én is kérem szépen😊Egybe van?
Igen müködik!!!Mit nem értesz??

pisti2216
Probálkozz töbször , levan terhelve azért nemakar bejönni.

Segitek ha tudok.

csak azt mondjátok meg hogy amit lelehet tölteni az müködik normálisan vagy sem

A mega uploadra teszem fel és még 2:18 perc van vissza.Ez már a kibontott iso,amitt Én csomiztam visza.Kibontod mondjuk tc-vel és d-tools-ba be.Ennyi.Csak várni kell türelmesen. #36945 Amúgy semmien rar nincs kodolva

allock
mibõl gondolod vagy tudod hogy teljes? x)

#hhwnd

rambo12
ÁÁÁ ez kuva jó végre mükszim a teljes

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

allock
érdekelne hol vetted és hogyan fizettél
infót plz

#hhwnd

ZTM
Ezt úgy is megoldhattad volna hogy privátba elküldöd akinek kell így nem sodortad volna magadat bajba!

hát ja ! 😊 igazad van 😊
már lassan 75 éves a traktor 😊

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317

Szerintem meg csak a baja NH G240-nek csak az a baja, hogy nem õ akar szívni a warezotok miatt!

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

na most kéne zárni a topikot!
allock
jézusatyaúristen

#hhwnd

ZTM
Vki akinek jó a netje feltöltené nekem ezt az 5 linket 1be a megauploadra?
Privátban kérném a linket!
Köszönöm!

Skacok nekem nem indul a Part1 letöltése a többi az jo ki hogy van vele?
Mindenkit ugyse bannolhatnak
pisti2216
ahogy mondod

Segitek ha tudok.

sztem azért nem engedik hogy letöltsd hogy aztán menözhessenek vele hogy milyen jó gépjeik vanak az ls09-ben
vannak még normális fórumozók akik csak jót akarnak tenni a többiekkel akiknek nincs meg a game vagy nem bírják beszerezni, de néhány nagymenõ ezt direkt tönkreteszi
attól ez még bûncselekmény, arra nemgondoltál?
NH G240
Nem megmondtam?! Viseld következményeit! Már ment is a HSZ szám a moderátor topikba, nem törlöm, legalább bannolnak. És csak ne biztassátok!

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

matesz013 Én rosszkor voltam rossz helyen 😊 Nem dobnád át nekem privibe a linket ?
LAci ezeket egyesével kell leszedni ugye?
de sokan azert toltik mert nem telik anira nekik arra nem gondoltal?
Király!!!Simán kibontottam és el is fogadta amitt kell.Már megy is fel az iso,de becsomizva.

már itt is a következõ
törölj mindent, amibe bármit is említenek a warez verzióról, de mindent! tapasztalatból mondom
ugy ugy töröljétek nem szabad warezolni de én jo idõben voltam jó helyen😄
valaki fell rakja majd ki bontva is mert nekem valami hibat jelez a winrar mi lehet a baj ?
rambo12
Dmo ahogy nézem grat hozzá jó gép.

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

NH G240
Ki lett törölve mind.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Úgy van.Mindent törölni kell,no warez meg no minden,Éljen nagy Sztalin!
nagyon szépen köszönöm azt az 5 linket nagyon Jó a Game!😄
Valaki elküldené nekem is a linket nagyon megköszönném 😊
Elõre is köszi!
Én örülök neki hogy letusom tölteni az 5 link alapján, és nem vagyok ilyen téren rászorulva másra.

dolgozzon akkor a házigazda, szaporodik a warez...
Sanya595 ezek szerint müxik az 5 rar?? akor nem hiába töoltöm?
Fodorgyurma
Hát az sajna nem lesz egyhamar!😞

Newyorker
akinek megvan és mûködik jól a full és felteszi valahova az PMben egy linket küldjön

köszönöm elõre is

én mondtam nekik, hogy nem két perc, de sokan vannak, akik kicsit "fogalmatlanok"

Zoli108
Amikor megnyugszik a sok láma.

http://germantrucksimulator.hu

köszönöm a játékot jó lett majd teszek képeket is ha lessz idöm
mégegyszer köszönöm 😄
Az a baj,hogy itt sokan azt sem tudják mi a warez!!!
Én igértem,hogy fölteszem és el is kezdtem,de mondtam,hogy 2.5-3 óra mig felmegy a filefrontra,de ha kell felteszem a sendspace-re is,csak türelem,mert most mindenkinek meglesz ha vártok!!!!Csak fejezétek már be ezt,hogy belinkelgetitek!!!

Fodorgyurma
Zoli köszi hogy törölted a Chatbox-okat!

De am kb mikor rakod vissza?
Péntek este!?

igazad van ! NH töröld a warezt nem örülnék egy tc-nek...

jó lett!

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

szerintem meg kicsit át kéne gondolni amit mondani akarsz, mielõtt leírod. utólag visszaolvasva nem hiszem el, hogy nem tartod baromságnak amit írtál. A filmeket látod te akárhol ingyen letölthetõként??? A játékokat látod? nem.. miért nem? mert illegális... ezt is illegális lenne kitenni mivel nem freeware... ugyhogy ezt és az ilyesfajta hozzáállást el kell felejteni. pm be kéregessétek, vagy várjátok meg a torrenten való megjelenését és töltsétek onnan. amúgy a part1 linkje lassú énis azt hittem hogy rossz, de közben csak lassú

csaba90
nah végre sikerült 😄 bár még van egy két hibája.. de megoldom majd azokat is 😛 😊)

Csaby