Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fodorgyurma
Fullba mekkora már,hogy össze lehet szedni a PET palackokat azt leadni!😄

laco19941225
lécci ne csak a 1-et rakd hanem a 2 4 5 én csak a 1-et és a 3-at tudtam leszedni úgyhogy kéne nekem a többi is

Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!

Zoli108

http://germantrucksimulator.hu

Amúgy aki letöltötte ezeket a partos cuccokat lehet becumizta, mert ha azokat is kellet regisztrálni a németek simán megtudják az ip-t azt megy majd kaptok tõlük egy kis ajándékot 😉

6milan6
Nem kérdez, csak nézi!

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

spawnmadrid
elvileg a bevásárló kocsiknál is vetõmagot lehet venni. Legalábbis az egyik képen egy sárga-fekete négyzet van ahova kiteszi a raklapot.

kép

marko37
nem tom odáig még nem jutottam el azt irta nekem hogy a raklap emelös traktorral kell érte menni

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

És azt meglehet venni?
marko37
a virág boltnál hátul a raklapon van fümag a bevásárlo kocsiknál sztem semmit

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Nem tudja valaki hogy a virág boltnál meg ahol a bevásárló kocsik vannak ott mit lehet csinálni?
Iceman007s
MTZ 82

nandorb
pl. cd-kell?

BTW tobbet nem segitek senkinek sem PM-ben mert mikor en kerek vmit. akkor leszarnak az emberek ennyi...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

melfoy
Megy a game faszául,szebbek a hangok jobb a grafika,én is az mtz-vel tolom😊

igen
Neked is megy a teljes játék?

köszi a jatekot nagyon jo
Na jó én megyek aludni mert éjszakás voltam.Legyetek jók és jó játékot mindenkinek!
meg egypar perc es megvan a jatek
De állat lehet :-)
Ahogy a képeken elnézegettem elég szép a grafika.
marko37
KELLEMESEN CSALODTAM BENNE nagyon jo nem szaggat semmit az MTZ-t beraktam a rába nem jelenik meg

Neked megvan a játék?
Honnan :-)))??
Na jó nem kunyizok :-D
kössz newyorker
Már alig várom hogy játszak vele , csak a fizu az még odébb van :-)
Majd megoldják!
Ügyesek Zoliék!
Newyorker
egész jó, csak sajna asszem alapba ez sem AP-s lesz 😞

Szép jó reggelt mindenkinek!
Milyen az új játék?
neked mart megy?
Kovács Erix
Nagyony zsír gart😊

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Jóccakát!
nandorb
Mit kell atirni a tobb penz erdekeben?Marmint miutan lesaveltem a gamet mit es hol kell atirni hogy tobb penzem legyen...

Kul. zsir a traktor hogy maga beveti mikozben lehet mast csinalni...csak hat nemolcsok a gepek...

nandorb
Megvan a full game...😄

SHADOWEYES7
Warezolásért azonnal repül az illetõ!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Bogesz89
Ha a cuccokat berakom a játékba akkor az alapbol benn lessz a telepen vagy meg kell azt is venem?

Zoli108
Én már elis felejtettem szinte 😊

csaba90
egy gép XML fáljában nem tudjátok hogy melyik az rész ahol azt tudom állítani hogy a kormányzott kerék meddig forduljon el? elõre is köszi!

Csaby

csaba90
én el is felejtettem.. nekem a 08-az idõnként mindig lefagyott az egész gép nem csak a játék.. de ez már nagyon faszányosan megy tetszenek a hangok benne sokkal élethûbbek 😊 meg a grafika... meg sokan ha normálisan játszanának vele nem pedig az az elsõ nekik hogy az árakat 1 eurora állítani akkor természetesen élvezhetõbb lenne sokkal a játék... "gyûjtsünk új modern gépekre vazze" 😄

Csaby

És azt nem lehet megcsinálni hogy úgy rakjak be gépet hogy fizetni kell érte?
jo mast nem tudok mondani<#vigyor2>
csaba90
na mi is elkezdtünk dolgozgatni az 516-ossal 😊)

Csaby

rambo12
A rába 245-öst nem akarod berakni amit ttlala bescriptelt?

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

rambo12
Hát nekem a 08 jobban bejött talán majd ha ebben is esznek uj cuccok akkor fasza lesz.
Am. Zoli nekem mikor a 0-es portálra akarok regfizni mindog kifagy de csak nálatok! mi a gond)

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Nemtudom Zoli...Abba nagyon igazad van hogy 1 mód se kel ahoz h kukoricád/füved legyen..mert kapásból van 4..de még nagyon friss a játék...így várnikell h mindenkinek jó legyen...várni kell hogy mindenki belejöjjön minden apróságba..tehát a 08-at még nem szabad totálisan elfelejtenünk...

Zoli108
Szerintem minden téren veri a 08at,csak idõ kérdése és ugyanolyan sok vagy több gép lesz hozzá!

Hát..ám nemtudom h vagytok vele..de én nem ájúltam el a 09-el..nekem még mindig a 08 a nyerõ...igaz most az is behalt...(lehet maradi vagyok..de ez mükszik és totálisan megvagyok vele elégedve...meg hát..lényegét tekíntve a célnak megfelel a 08 is)
Szóval..ha megjavítom a 08-at újjab videó várható...persze ha a makettezés engedni fogja.
Jóéjt mindenkinek..
császtok

így van, csak 2009es köntösben 😊
Ifás
Jó a game nekem is sikerült megcsinálnom jó lesz az a kocsi.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

Jéééé....az átalakított pótkocsim..fúú de rég találkoztam vele...

Jó lesz grat.

pisti2216
Hello,egy kérdésem lenne, mikor átirom a save-be a pénzt akkor mért nem marad ugy ???

Segitek ha tudok.

Alakul a gém <#nyes>