Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
kép
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
BTW tobbet nem segitek senkinek sem PM-ben mert mikor en kerek vmit. akkor leszarnak az emberek ennyi...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ahogy a képeken elnézegettem elég szép a grafika.
Honnan :-)))??
Na jó nem kunyizok :-D
Ügyesek Zoliék!
Milyen az új játék?

Kul. zsir a traktor hogy maga beveti mikozben lehet mast csinalni...csak hat nemolcsok a gepek...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Csaby
Csaby
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Am. Zoli nekem mikor a 0-es portálra akarok regfizni mindog kifagy de csak nálatok! mi a gond)
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
http://germantrucksimulator.hu
Szóval..ha megjavítom a 08-at újjab videó várható...persze ha a makettezés engedni fogja.
Jóéjt mindenkinek..
császtok
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
Segitek ha tudok.