Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Newyorker
2008ba felteszem a ModAgri V2 és indítom és fekete képernyõ 😞 mi lehet a baj?

Nézd a fejléc nem tudom igy hívják e de ott a válasz miért nem linkelik be egyébként jó tanács torret oldalakon néz körül fönt van

Newyorker
az AP az kuka és így sajna ismételten élvezhetetlenné vált a gém, marad a csak gyönyörködés a játékban 😞 de az meg már nekem kevés

Nekem is ez lenne a gondom és tényleg nagyon rossza az ap... szépen learattam behordtam feltárcsáztam és el akkartam kezdeni szánani a 3-as ekével elkezdtem megunta meg kellet menem wc-re be álítotam az apt 2x végig ment a földön és megált -,-"

Newyorker
ilyen AP-vel kiadni ezt a játékot, szörnyû szar lett így

NH G240
Egyértelmû szerintem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyengébbek kedvéért: 5-re

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Newyorker
Ap-k nagyon rosszul sikeredtek még

Tucsok94
Az mért van ha valamit újra vetek akk nem folyamatos lesz a föld hanem rendekbe nõ ki?? de csak ha ap-vel vetek.

marko37
a downforc-on 4es röl 5 ösre vagy 3 asra

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
03 ápr : 18:20
az új telepet bmásolni a maps mappába mindenestõl, Giants Editor, megnyit map01.i3d, régi telepet kitöröl, import új telep-i3d-je, és eléhelyezed ahova szeretnéd, mentés....nézd mit találtam neked

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

demon tools az inser hibát megoldja mert most gondolkodok és téllega 08 is abba van de most én power isoval raktam be

Caliph
Nálatok is nagyon buta a helfer? öregem ha egy munkás igy aratna szétrugnám a seggét😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

NH G240
1. Ua. mint #37236.
2. Az új traktor is húz. Állítani kell a downforce-on az XML-ben.
3. Nincs skin. Legegyszerûbb bemásolni a map mellé azt, amit be akarsz tenni, és úgy rátenni. Ha skin is kell még neki, akkor azt meg map01.i3d-ben notepaddal.

1.Az a baja, hogy be kell rakni a Deamon Tools-ba.
2.Azért húz jobbra-ballra mert régi a traktor, ha beleülsz egy újba az nem fog húzni.
3.Nem tudom, bocsi.

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

Hát azért van még mit javítaniuk:

Ui: Ennyi volt az LS2009-es pályafutásom, mert véletlenül letöröltem a letöltött fájlokat, így nem tudok játszani.

marko37
elöbb utobb jobb lesz ez is emlékezz vissza mijen volt az ls 2008 tavaj ijenkor és ez ráadásul nem szaggat/legalább is nekem nem/

marko37

ok pl kikapcsolom a gépem vagy újraindítom és inser cd hibát ir ki letörlöm újrarakom akkor meg a jó és ez megy már amióta meg van a full tehát 2 napja igaz nem eredeti de a 08 sem volt az, a másik hogy a gépeket nem lehet egyenesen tartani a földön amikor dolgozok mert vagy balra vagy jobbra megy lehet,hogy ezt lehet változtatni ezt nem tudom akkor ki akarom cserélni a telepet giants editor be a map 1 i3d helyére jelen esetben hof.i3d és nincs texturája vagy skin ,szoval minden fehér ez szerintem böven elég ahoz hogy elmenjen a kedvem a játéktól ,igaz sok mindent nem tudok szóval lehet hogy mindenre van megoldás

Odaállok a tankolni,de semmi.nem is adja ki,hogy T-vel tankolhatok.
Mi a franc baja van????
mondj példát, sztem sok idõ lett fordítva a biztonságra ami nem jött be nekik

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

szerintem ez a játékot nagyon elszúrták dehát ez van sok hiba van benne 08 ba nem volt ennyi gond

ZTM
De az nem az igazi!!! Valóban jó lenne vmi tanker😄

Petter84
ha elmented, akkor utána újra tele lesz a tank😊 Reméljük majd itt is lesz majd tanker Unimog😊

ZTM
Grat az mtz-hez!Nagyon jó hogy beraktátok kormánnyal nagyon élvezetes vezetni!
THANKS!!!

ZTM
Én még nem próbáltam az AP-t most is elzavart az esõ pedig már csak 1 kis darabka búzát kellett volna learatni😄 Nyomtam 2 napig a betakarítást azzal a szar kombájnal de hiába!Az a szar hogy a világ faszáról is haza kell menned hogy tankolj!

vmarc

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

azt magyarázza el nekem valaki hogy miért van az hogy berakom az mtz-t mindent ugy csinálokk ahogy kéne de mégse rakja be

NH G240
Mivel még nagyon friss a játék, nem hiszem, hogy sokan tudják.

pisti2216
Hello nemtudja valami hogy hogyan kell leálitani az aratásnál hogy nehagyn magaután szalmát ::??

Segitek ha tudok.

NH G240
Ha tudod, hogy van F.A.Q., akkor mért nem nézed meg?! Bent van erre is a válasz.

Itt van, mert nem teszi be! http://www.abload.de/image.php?img=game2009-04-0316-28-28pu7n.png

(NH G240 légyszíves töröld a 2. HSZ-om.)

Campo
Szerintem egy kicsit berúgott.<#vigyor0>

Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.

Énis szeretlek.<#mf2>

Lenne egy kérésem. Nem tudná valaki megadni a malom, a sörfõzde és a magbolt koordinátáit?
Üdv!

Nah pontosan ezért nem AP-zok...csakha nagyon fontos..és már unom a kombájnozást..nállam a 08-nál MAP próbán volt a kombi..elindítotam az AP-t..elmentem enni..erreföl kb 5 perc múlva a kombi önálósította magát és bement a telepre...és a ház fogta meg...szó mi szó..egy kicsit meglepõdtem...

Permetzõ..módagri..jelzem betenni már nagyobb odafigyelést igényel..skinezés..kisújjas dolog..

Értelmes "AP" 😄
Bekapcsolom elmegyek kistrakesszal a terményt leadni, mire visszaérek meglátom ezt :

Van még mit gyúrnia ennek az ap-nek 😄

Jók a képek, de lenne egy kérdésem, hol lehet feltölteni a vegyszerezõt?
Mitsurob
Nekem is már pár napja!

Zoli108- De jók azok a pótok! 😄

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Newyorker
skacok miért van az, ha megnyomom a H betût utána kb 5 méterre rá megáll? 😞

Norbi987
Egy Kerdesem lenne mert nem irja ki azokat a betuket hogy hogy kell beulni a track-ba nem irja ki az E-betut vagy mikor le akarok engedni valamit azt se irja ki a V-betut vagy mikor be akarok inditani valami akkor nem irja ki a B-betut miert?

Elore is KOXXXX

Martinez01
JEEE! megvan a ls09 FULL😄
#37199 NO WAREZ😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

class dominator
hogy lehet több pénzt csinálni a játékba

Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd

melfoy
Az mtz-t meg a 180-as rábát nem tudom bele tenni,a többi tökéletes,a 09 nem lehet még hogy mindig nappal legyen?Szép am a John Deere,elérhetõ lesz majd?

Petter84
A GPS-en lehet nézni az árfolyamokat, kikötõ, malom, sörgyár. Oda kell vinni ahol többet adnak😊, de gazdasági válság van!

Mindegy mert lóvét kapsz érte de ha saját telepen öntöd le azért nemkapsz!!!
Petter84
Az árakat a storeltemben kell átírni.

Heló mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne a 2009-es játékkal kapcsolatban, hogy ugye több helyre lehet leönteni a terményt a játékban és tudja-e valaki hogy mi a külömbség köztük.
Vagy mideggy hogy a terményeket hova viszem leönteni?

Newyorker
skacok hogyan lehet a árakat levinni, h meg tudjam venni?

Játék közeben vagy amikor tölt vagy mikor??????
Zoli108
H-t nyomdd meg.

http://germantrucksimulator.hu