Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
az új telepet bmásolni a maps mappába mindenestõl, Giants Editor, megnyit map01.i3d, régi telepet kitöröl, import új telep-i3d-je, és eléhelyezed ahova szeretnéd, mentés....nézd mit találtam neked
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
2. Az új traktor is húz. Állítani kell a downforce-on az XML-ben.
3. Nincs skin. Legegyszerûbb bemásolni a map mellé azt, amit be akarsz tenni, és úgy rátenni. Ha skin is kell még neki, akkor azt meg map01.i3d-ben notepaddal.
2.Azért húz jobbra-ballra mert régi a traktor, ha beleülsz egy újba az nem fog húzni.
3.Nem tudom, bocsi.
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
Ui: Ennyi volt az LS2009-es pályafutásom, mert véletlenül letöröltem a letöltött fájlokat, így nem tudok játszani.

Mi a franc baja van????
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Segitek ha tudok.
(NH G240 légyszíves töröld a 2. HSZ-om.)
Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.
Énis szeretlek.<#mf2>#mf2>
Lenne egy kérésem. Nem tudná valaki megadni a malom, a sörfõzde és a magbolt koordinátáit?
Üdv!
Permetzõ..módagri..jelzem betenni már nagyobb odafigyelést igényel..skinezés..kisújjas dolog..
Bekapcsolom elmegyek kistrakesszal a terményt leadni, mire visszaérek meglátom ezt :
Van még mit gyúrnia ennek az ap-nek 😄
Zoli108- De jók azok a pótok! 😄
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Elore is KOXXXX
#37199 NO WAREZ😄
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd
Olyan kérdésem lenne a 2009-es játékkal kapcsolatban, hogy ugye több helyre lehet leönteni a terményt a játékban és tudja-e valaki hogy mi a külömbség köztük.
Vagy mideggy hogy a terményeket hova viszem leönteni?