Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem rágalmazásból mondom de tényleg, és mielõtt most írtam volna, rendszeresen visszanéztem a hsz-eket és azt kell h mondjam, én nem találtam meg azt amit le kell tölteni, és bemásolni a játék könyvtárjába, mert amit talátam, ott kiírta hogy ERROR... sajnos, és olvastam faq-okat is, mielõtt irtam volna ide, a portálon is néztem , hogy hátha ott ki van téve egy link amit le lehet tölteni, de sajnos nincs, és egyet értek veletek h idegesek vagytok mert milliószor kérdeznek meg valamit, de én tényleg nem találtam, amit találtam is, azis ERROR-os volt... és szerintem ezek elkerülése érdekében meg majd ha megjelenik teljesen a játék, akkor majd a faq-ra fel lehetne tenni egy linket, amibõl még a hülyék is megértik h azaz meg stb.... ha meg akkorsem, akkor ahoz elég nagy kreténnek kell lenni, h ott nem értik meg.. bár lehet törlésre kerül ez a hsz is... de én tudom h lelkiismeretesen utána néztem, és nem találtam... ennek halvány reményében kérnék valakit, h utoljára és még1x tegyen be egy linket és irja oda melé h tényleg az vagy pedig a faq-ra irja be... bár én nem gyakran írok ide, mert mindig megtalálom, és magamtól rájövök a dolgokra meg utána is tudok nézni, anélkül h mocskolnám a topikot.. pls segitsen valaki
üdv
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
lécci segítsetek!!!!!!
Rakodógép:
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
][ ВАЗ ][
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Segitek ha tudok.
Segitek ha tudok.
Segitek ha tudok.
http://germantrucksimulator.hu
Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
ezt irja ki a játék , amikor játszok néha, esetleg vmi ötlet?
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
2. Akinek nem jó a játék segítség (ap) nélkül az lusta!
3. Nincs magyarítás.
4. Nincs pénz kód. Dolgozz meg érte.
van egy Lemken Kompaktor System-Korund 750 L munkagépem. van benne egy moddesc.xml.
hogy tudom betenni a játékba, bemásolom a fájlokat a trailers könyvtárba, és a storeItems.xml-be mit kell irni, hogy mûködjön???