Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csõsztök!

én nem rágalmazásból mondom de tényleg, és mielõtt most írtam volna, rendszeresen visszanéztem a hsz-eket és azt kell h mondjam, én nem találtam meg azt amit le kell tölteni, és bemásolni a játék könyvtárjába, mert amit talátam, ott kiírta hogy ERROR... sajnos, és olvastam faq-okat is, mielõtt irtam volna ide, a portálon is néztem , hogy hátha ott ki van téve egy link amit le lehet tölteni, de sajnos nincs, és egyet értek veletek h idegesek vagytok mert milliószor kérdeznek meg valamit, de én tényleg nem találtam, amit találtam is, azis ERROR-os volt... és szerintem ezek elkerülése érdekében meg majd ha megjelenik teljesen a játék, akkor majd a faq-ra fel lehetne tenni egy linket, amibõl még a hülyék is megértik h azaz meg stb.... ha meg akkorsem, akkor ahoz elég nagy kreténnek kell lenni, h ott nem értik meg.. bár lehet törlésre kerül ez a hsz is... de én tudom h lelkiismeretesen utána néztem, és nem találtam... ennek halvány reményében kérnék valakit, h utoljára és még1x tegyen be egy linket és irja oda melé h tényleg az vagy pedig a faq-ra irja be... bár én nem gyakran írok ide, mert mindig megtalálom, és magamtól rájövök a dolgokra meg utána is tudok nézni, anélkül h mocskolnám a topikot.. pls segitsen valaki

üdv
Vooki

6milan6
Mi van, beragad a "4"-es billentyûd? Nézzél már körül mit csinálsz! Szétbaszod a topikot az értetlenkedéseddel. Mondta Sanya, hogy nézd meg a privát üzeneteidet nem? Akkor meg neki lehet szakadni...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

balint1111
Alátettem a raklapvillát és emelés óvatosan feltettem. De nem volt könnyû dolog. A traktor billeg egy kicsit.3000KG-os sújt kell csinálni.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

nandorb
hogy pakoltad fel?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

bocs, hogy volt egya problémám, és nem olvastam vissza 20 oldalt amibõl 19 oldal, a kod meg az ls2009 kéregetése.
melyik oldalró lehet letölteni az ls 09 et?
lécci segítsetek!!!!!!
balint1111
Traktorhordás:

Rakodógép:

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

6milan6
Tedd be újra a képfájlt a programba amit használsz. (daemon, poweriso,stb)

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Én meg fel is tettem egyben az isott a megaupload-ra és mindenkinek el küldtem aki kérte,csak Dávid 12-nek hiában magyarázom privibe,hogy mit csináljon az iso-val,nem megy neki.

Kovács Erix
Nekem nincsen tökéletesen müködik egyfolytába!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Hassan B
Gondolom azért, mert én írtam elõbb és miért legyen kétszer beírva? Van elég hülyeség a ezek a fölös dolgok nélkül is...

][ ВАЗ ][

NH G240 neked akkor rendesen mûködik a játék nincs az amit pár órája írtam hogy kikapcsolom a gépem és csak lényegében újratelepítéssel indul el újra

Kovács Erix
Én is lementetem de már ugyis mind1 annak a linknek mert törölték aki felrakta az már törölte is😊

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

NH G240
Nem a felhajtás nagy, csak itt általában még az egérbõl is elefántot csinálnak. Mindössze annyit kellett volna tenni, hogy amikor linkelte Sanzi99 a gémet, akkor szépen lementitek azokat a linkeket. Én megtettem, azóta is játszok vele. Nem értem mit kell itt problémázni ennyit.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Dávid 12
Én is maradok a 08-ba ekkora felhajtást,hogy játszhassak vele!?Ez már durva<#violent>

robi11
jaja xD
mióta class =claas😊

pisti2216
Értem, csak kivánsci voltam hogy mért tünt ell, igy már minden világos, kösz a felvilágositást.

Segitek ha tudok.

Lényegét tekintve én még maradok a 08-nál...az bõvebb..bár viszont a 09be van jópár számomra tetszetõs megoldás..de mivel csak annak van meg a 09 aki idõbe érkezett..aki úgymond anyagiakkal is megvan áldva az jóhogy 09-ezik...szóval én még OLD TIMErezek<#vigyor>

NH G240
Nekem sincs egyikõtökkel se bajom, de nem kell kint lenni egyszerre kettõnek, és ez volt elõbb, nem Hassan-é. Ennyi. És caps lock OFF!

pisti2216
MOST AZTNEMÉRTEM HOGY AZ ENYÉM MÉRT LETT TÖRÖLVE ÉS HASSA B-É MEG NEM.PEDIG UGYAN AZ VOLT IRVA, HASSA B VELED SEMMI GONDOM NINCS NEHOGY FÉRREÉRZSD.

Segitek ha tudok.

engem is
Köszönöm!
pisti2216
Hassa B gyorsabb volt 😛

Segitek ha tudok.

Engem érdekel<#wow1><#puszi><#pias><#wave><#vigyor2><#hehe><#awink><#awink><#awink>
sziasztok nem sikerült megoldani a z új telep kérdést de nem is ez a lényeg hanem volna még itt valami a mi nekem nem tetszik miért van az hogy egyik helyen pl van kukorica vagy buza stb a másik helyen meg nincs elvileg nem úgy kellene lenni hogy mindenhol van valami mert azt véltem felfedezni hogy ugyanaz a map mint a 2008 as ugyan ott nincs semmi amit a 2008 ban már learattam köszi a választ

Iceman007s
Engem már nem érdekel a 09, van akit meg még érdekel a 08-is!

Hassan B
Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2009/

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Tudnátok segíteni?A 2009 mentéseit hol találom? Ahol a 2008-é van ott nem találom.
pisti2216
Hello már megtanáltam magyar torrent oldalona LS09 et, havalakit édekel irjon, vagyis ha valakinek kellene .

Segitek ha tudok.

Iceman007s
Készülõben egy új modpack az ls2008-hoz!

Map: Hill Country (Final) - By Zoli 108 & Vooki

Zoli108
Szerintem aki a CLAAS Dominatort nem tudja helyesen leírni ne ossza az észt -.-

http://germantrucksimulator.hu

Helosztok a ls09-ben hogy lehet menteni a pózicciókat ?<#help><#help>

class dominator
Mi óta megjött az ls09 mással nem foglalkoztok de engem érdekel bocs hogy belebeszélek<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#violent><#violent> ezt csináljátok ls 09el de fos az ls 09 szarabbb

Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd

NH G240
Olvass vissza!

Hy!08-hoz hol lehet növényeket leszedni pl.:kukorica árpa stb (grasmodom van így lucerna nem kell)

marko37

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

6milan6
Én max. 3-at szoktam, azt is lehetõleg akkor, ha elõttem nem linkeltek sokan, de ez mellett elolvasok minden hsz-t is. Ezért tudom, hogy nem a tiéd volt az elsõ kérdés ezzel kapcsolatba és válaszoltak is rá. Viszont ha nem csak kérdezni jársz ide, akkor a probléma nálad van...

ezt irja ki a játék , amikor játszok néha, esetleg vmi ötlet?

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

Elõbb telepítsd fel a grassmod-ot és arra telepítsd rá a ModAgri V2-t.
attól, hogy nem linkekel be 10 képet naponta, még nem csak kérdezni járok ide
kösz
Hello mindenkinek valaki tudjaje hogy hol lehetne meg rendelni hogy ne ban kártyán lehesen meg vani ??
marko37
ja és olvassátok el az én aláirásomat is

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

NH G240
1. Nem linkelünk semmi letöltõ linket.
2. Akinek nem jó a játék segítség (ap) nélkül az lusta!
3. Nincs magyarítás.
4. Nincs pénz kód. Dolgozz meg érte.

6milan6
Miért csak kérdezni jártok ide? Párszor már volt ez a kérdés is, bemásolod a .zip-et a my games/FarmingSimulator2009/mods mappába és csókolom.

pénz kód vagy vmi. van hozzá hogy több pénzem legyen?
marko37
köszönöm

segítsetek.

van egy Lemken Kompaktor System-Korund 750 L munkagépem. van benne egy moddesc.xml.

hogy tudom betenni a játékba, bemásolom a fájlokat a trailers könyvtárba, és a storeItems.xml-be mit kell irni, hogy mûködjön???