Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annó sokat nyomtam az ls08-al, most nekiálltam ennek is😊
Betettem az IFA-t, és valóban bazi nagy, ugyanakkor szerintetek nem lehetne tenni az elejére eszköztartót? Pl: hóekének, az életszerû is.
Meglepõdtem milyen hamar jött ki ehhez patch.
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Ifjjunior
Gondolom a rámpa felhajtható lesz. Oldalt lesz keret?
(Legjobb lesz, ha felraksz másikat, újabbat, vagy régebbit, amivel jó lesz.)
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Mi kell még, szarvas? <#crazya>#crazya>
Ifjjunior
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Ifjjunior
Ifjjunior

Csaby
Egy kicsit felidegesített ez a sz@r LS2009 már €1.000.000 volt elmentettem és kezdhettem az €1000 alappal. Miért van ez le van klorlátozva, nem akarom elõrõl kezdeni így a gépek árát leviszem, csak szólok hogy ne gyûjtsétek halálra a mánit, mert meg.zopjátok!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Én ezért próbálok az alap modellekhez viszonyítani, ami persze néha nehéz, de legalább sokakkal ellentétben próbálkozom. Valaki ezt figyelembe sem veszi...
][ ВАЗ ][
Csak érdekesség képen...
A mûveletlen (szûz) földet nem kell teljes egészében manuálisan megmunkálni.
Nekem elég volt az alap (kék) kultivátorral végig menni a fõld végéig, és onnan már tudta mi a dolga. 😊
Nálam így mûködött.
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER