Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
psycho ha még nem találtál volna képet ha találtál akkor bocsi
így?Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Ezért most itt áll:
De asszem likvidálom a házat és beteszem helyette a fendt garázsát.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
A délutánomat egy kicsit hasznosan töltöttem, és átformáltam egy kicsit a John Deere 2266-os Extrát. Kapott egy eredeti hangot, a csigát állítottam, asztal méretet, magtartály méretet, és a behordója egy kicsivel hosszabb lett...😊

Megtévesztettek a kombájnok méretei.
Ezt a korlátot mivel lehet kiszedni:
Gratuláko nagyonjó a modellek, csak így tovább.
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
A többi géphez viszonyítva látom nagyobbnak, bár ha méretarányosan készült, akkor sorry, de én így látom.
Amúgy szerintem nagyon tuti lett, a futómû rugózása is nagyon tecc (eddig csak a terepeset próbáltam). Nekem a tükör miatt nem nem szaggat, csak a farmnál egy két helyen ha be van kapcsolva a világítás. A fülkérõl nem lehetne leszedni a lámpákat?
Az elsõ eszköztartót nem lehet kivitelezni?
Más: bálákkal hogyan lehet normálisan bánni, ha megnövelem a tömegüket akkor kezelhetõbbek? Pillanatnyilag csak a körbálához készült zárt póttal lehet szállítani õket, amit viszont 12km/h-nál nem lehet gyorsabban vontatni (másnál is?).
Amúgy nem a mods mappába kell, de írja is világosan: "NICHT für den Mods-Ordner"
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
De tényleg nagyon életszagú.
Fateromnak van egy viszonylag nagy dinnyiföldje, és jött egyszer egy faszi MTZ-vel ugyan ilyen póttal. Még a magasítás is ugyan olyan.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Gondolom dupla kereket tesz a fendt-ekre!?de mindegyikre?Meg amit letöltök azt hova tegyem be a mods mappába?

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu