Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NH G240
Nem megmondtam már, hogy nem itt kell megbeszélni, hogy megy-e a portál vagy nem? Be lehetne fejezni!

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

bocsi az egy-két helyesirási hibáért.

Figyelj NH!
annak idején mikor lekezdtem nyomni az Ls08-al akkor késõn találtam rá erre a forumra és nem tudtam sok mindent megtanuln mert nekem se segítettek. akkor megfogadtam, hogy én inkább megvárom a 09-et. és úgy érzem jól döntöttem van olyan dolog amit még mindig nem tok sehogy mwgcsinálni(pl.: Zetor 16045 berakása) pedig én ritkán szolok hozzá a forumhoz csak olvassásal és probálgatással probálok elõre jutni a játékba ami néha nagyon ideg gyilkos dolog. de már meg tanultam kontrolálni magam. és igen azt is tudom, hogy te nem osztasz meg semmi de nem nagyon érdekel mert az a saját cuccod amit megcsináltál magadnak és magánjogod hogy megosztod vagy nem. csak egy valamit nem értek. méghozzá azt hogy sokszor látom, hogy valaki benyomat 4-5képet és azon vannak olyan gépek amik nincsenek megosztva. és ha ezek nem lesznek megosztva akkor minek rak be ide több képet róla csodálkozik, hogy megkérdezik, hogy meg lesz-e osztva? persze hogy másnak is megtetszik akkor megkérdezi. itt biztos vannak "kisebb" gyerekek akik egyes szabályokat nem tudnak betartani. de én inkább maradok ilyen úgy nevezett csendes társ itt forumon és megprobálok gazdálkodni a F.A.Q, a read me-bõl illetve az itt elhangzó hozzászolásokból. csak ennyit kartam mondani.

robi11
én csak kérdeztem xD

Freddycom
És ha én azt mondom, h kell, akkor mit csinálsz? <#bee1>

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

ripso7
inkább így:a kép

Freddycom
Ha már nincs hozzá readme (olvassel - gyengébbekért) nyivákolnak, h jaaaj szegény fejem, de rossz az én életem. Rosszabb esetben a modellt szidják.
Pedig mindet olyan szinten sablonszerûen kell betenni, h ihaj...csuhaj.

ripso7
hali
akinek kell kukorica az szóljon mert van eladó😊😊[/url] [/img]

Kröger HKD 402 pót hátra billent?
H lehet a gépek sebességét átírni?
Freddycom
Meg tudlak érteni, én is voltam mod az mp3portálon, és bizony ott néha nagyon elszabadultak az indulatok.
Bár mostanra már megszünt a portál, így "munka" nélkül maradtam. <#crazya>

NH G240
Azt, hogy nem osztok meg semmit? Az lehet, hogy te tudtad, de a nagy többség küldi folyamatosan a pm-eket, hogy megosztanám-e, odaadnám-e stb.
Nem tudom miért ilyen kurva értetlenek egyesek.
Vagy egyáltalán az egész mondókát? Mert mindegyik igaz. De egyesek nem képesek semmit sem felfogni.

ezt tudtuk eddig is.

NH G240
Látom ti aztán kurvára szartok a fejlécben leírtakra. Persze tisztelet a kivételnek mert van, de elenyészõ mennyiségben. Komolyan mondom, az lenne a legjobb, hogy olyant csinálni az ilyenekkel, hogy topikszabály szegés miatt bannolni. Pár eset után megtanulna helyesen írni. Meg azt, hogy nem kell 628000 szmájli egy hozzászólásba. De ti...
És még mindig nem fogok megosztani semmit. Se a gépeket, se a tudásomat. Senkinek nem fogok konvertálni, senkit nem fogok tanítani erre meg arra, senkit nem veszek fel MSN-re és nem sorolom, mert sok van belõle. Akinek meg lógtam valamivel, az köszönje az itt található "rendes" fúrumlakóknak, akik végezték mindennapos dolgukat. Mert már nagyon irritál, hogy minden pillanatban itt kell lennem ahhoz, hogy rend legyen. Elég lenne nekem már csak annyi fejlõdés, ha 20-30 percenként ha felnézek nincs 50 új hozzászólás. De tudom, hogy ilyen a büdös életben nem lesz, mert ti annyira gondoltok mindenkire...
Aki meg továbbra is fojtatja a folyamatos OFFolást, szabályszegést, az számítson pár elakadásjelzõre. (Gyengébbek kedvéért büntetõpontra.)

Daneszka
Nálam ugyan ez a probléma! Ha megveszek vmit,egybõl le esik az FPS 5-6 ra,ilyenkor nyomok egy mentést,majd betöltöm a mentett játékot és már jó is😄 Amúgy valszeg PC gyengeségre utal, láthatod a gépem leírását,nem egy NASA gép😄

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

ZTM
Nos:IDÕTÖLTÉS ha már nem tudsz mást csinálni akkor itt van ez, valósághûbb tõle az egész, új lehetõség!Ezen felül lehet majd tárcsázgatni is közte...
Én már így is örülök neki!Te meg még szüretelni is akarsz<#wow3>

Norbi987
Hello.
Volna egy kerdesem amikor elmentem a jatekot a gepekkel eggyutt amiket megveszek kiviszem a jatekbol es hiaba elmentem nem maradnak bent a gepek.Miert van ez pls segitsetek<#rinya><#heureka>

gyenge a géped

Miért van az,hogy belerakok a játékba pl:az ifa packot vagy az mtz packot és lemegy az fps-em 15 20-ra??? ha belelépek egy másik missionba akkor ugyanúgy visszaáll 60fps-re meg ha kiveszem belõle a packokat is!! de ha másik gépet vagy gépeket rakok bele akkor is irgalmatlan módon elkezd szaggatni!!! esetleg valami ötlet miért csinál ilyet??

robi11
igen és mi te... ha már nem tok privátban kérdezni me letiltottál?

Húú halljátok, akkor csináljunk egy LIPCO rázógépet, meg ponyvakezelõ öregasszonyokat és mehet is a rázás. 😄 Nem is emlékeztetem rá magam, mindjárt nyomjuk lefelé a meggyet meg a cserkót...

ZTM
<#levele>
Meglett már 100x tárgyalva!

ZTM
Kéne már tárcsázni is alatta😊

Freddycom
Rendben, értettem.

Nem kell vele játszani, ha már tudod, hogy merre billent (HW 180 balra, HW80.11. HW60.11 jobbra) akkor úgy állsz a rácsra, hogy amerre billent, arra több rácsfelület legyen a pót mellet. Igazból is úgy szoktunk ráállni az ilyen helyeken, hogy utána ne a betonról kelljen lapátolni. 😄

Zoli108
Úgy ahogy mondod,majd elforgatod magadnak ha kiadtuk a mapot.

http://germantrucksimulator.hu

Petter84
minden pót billent, csak kicsit játszani kell a rácsok felett, ide-oda, esetleg ellenkezõ irányból mész rá, stb...

Freddycom
Tudom pepecselõs és uncsi munka, de a a fákat nem kéne elforgatni kicsit, h ne álljanak olyan katonás rendben? Látszik nagyon h csak duplikálva vannak.
Ez csak egy ötlet, kérlek ne ugass le, ha nem így gondolod. <#crazya>

Sziasztok!
ha az ifa után akasztok egy pótot a pót billenteni fog?
mert tegnap a zöld Flieg pót nem billentett...
Elmondanád, hogyan csökkentetted a méretét, mert engem is érdekelne a dolog. Elég furcsa, hogy elbújik mögötte a HW pót, amikor szélességben meg kellene egyezniük. A sértõdések elkerülése érdekében teljesen megvagyok elégedve Nickel munkájával és meg is köszönöm neki, én soha sem tudnék ilyeneket csinálni és szerintem azért foglalkozunk annyira az IFA-val, mert mindenkinek tetszik és szeretné a saját igényenek megfelelõre alakítani, amivel szerintem nincs semmi probléma.

Freddycom
Egy kis 2 fejes vontatott ekét is kapcsolhatsz utána, annak is megvan a maga hangulata.

nagyon szépen köszönöm !sikerült
Jó ez a traktor. Már csak egy két tengelye kõrbála szállító pot kéne utána. <#bohoc>

Zoli108
Permetezés

http://germantrucksimulator.hu

Kicsomagolod a zip fájlt, megnyitod pl. az Ifakek.i3d fájlt Giantssal, az összetevõk felsorolásából kiválasztod az ifanews-t és az alatta szereplõ 4 dolgot kitörlöd, amik mirror nevûek, majd elmented és visszacsomagolod. Remélem tudtam segíteni.

Newyorker
van fent olyan ifa, amelyen nincsen tükör

valaki tudja hogy kell levenni az IFA-ról az visszapillantó tükröket mert tudom hogy Giants Editorral kell de azt nem tudom hogy hogyan.Valaki kérem segítsen!!nagyon szépen köszönöm
Kovács Erix
Hát nem!
Bocsánat de már jó lett roszul csináltam elfelejtetem a legfontosabb lépést
itt a kép:

Még 1x bocs

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Mert az 08-hoz van te meg a 09-cel játszol nem?ha tévedek bocs.

Szegény Iveco alatt beszakadt a beton.<#smile>
Nálam is rángatózik, de csak mióta 60km/h-val szállítom a terményt. 😄

BSZN Nickell.

Hesston
Húúúú milán !!!! 10000000000 hála neked hogy meg csináltad a 08 istenem már én próbáltam meg csinálni de nem sok sikkerrel erre meg itt van e 😄😄 húúúú 1000000000000 köszi!!

Új nick :D Jéé de laza :D

Nálatok nem rángatózik az IFA után a HW pótkocsi??
Norbi987

egy kicsit unatkoztam

http://www.abload.de/image.php?img=lol7vmq.jpg

belapeter
BBali666-nak ment ez

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
Jojj de jó lehet neked 😞
Illyen erõs gépen persze hogy megy ennyi IFA rendessen.
Én betettem 2-t és már akad is a játék. 😞
Neked pedig 5 van bent.
Nembaj,nemsokáig lesz ez így. 😄
Szerintem nemsoká nekem lesz itt a legerõsebb gépem 😛
Na mindeggy.
2 napja nem voltam már itt.
Nagyon jók az Ifák -- Grat Nickel 77
És 6milan6 köszi a magasított pót megosztását.
És a map is jó lesz Zoli.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

tibi842
én beleraktam egy magasabb falú ifát és annak jó a színe !

beleraktam azt az alapokat ami nickel csinált és azok fehérek!

mi lehet a probléma?

Kurvajó😊

BBali666
aratás után:

Kovács Erix
Látom te is ráraktad a fa magasitót én is😊

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!