Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
annak idején mikor lekezdtem nyomni az Ls08-al akkor késõn találtam rá erre a forumra és nem tudtam sok mindent megtanuln mert nekem se segítettek. akkor megfogadtam, hogy én inkább megvárom a 09-et. és úgy érzem jól döntöttem van olyan dolog amit még mindig nem tok sehogy mwgcsinálni(pl.: Zetor 16045 berakása) pedig én ritkán szolok hozzá a forumhoz csak olvassásal és probálgatással probálok elõre jutni a játékba ami néha nagyon ideg gyilkos dolog. de már meg tanultam kontrolálni magam. és igen azt is tudom, hogy te nem osztasz meg semmi de nem nagyon érdekel mert az a saját cuccod amit megcsináltál magadnak és magánjogod hogy megosztod vagy nem. csak egy valamit nem értek. méghozzá azt hogy sokszor látom, hogy valaki benyomat 4-5képet és azon vannak olyan gépek amik nincsenek megosztva. és ha ezek nem lesznek megosztva akkor minek rak be ide több képet róla csodálkozik, hogy megkérdezik, hogy meg lesz-e osztva? persze hogy másnak is megtetszik akkor megkérdezi. itt biztos vannak "kisebb" gyerekek akik egyes szabályokat nem tudnak betartani. de én inkább maradok ilyen úgy nevezett csendes társ itt forumon és megprobálok gazdálkodni a F.A.Q, a read me-bõl illetve az itt elhangzó hozzászolásokból. csak ennyit kartam mondani.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Pedig mindet olyan szinten sablonszerûen kell betenni, h ihaj...csuhaj.
H lehet a gépek sebességét átírni?
Bár mostanra már megszünt a portál, így "munka" nélkül maradtam. <#crazya>#crazya>
Nem tudom miért ilyen kurva értetlenek egyesek.
Vagy egyáltalán az egész mondókát? Mert mindegyik igaz. De egyesek nem képesek semmit sem felfogni.
És még mindig nem fogok megosztani semmit. Se a gépeket, se a tudásomat. Senkinek nem fogok konvertálni, senkit nem fogok tanítani erre meg arra, senkit nem veszek fel MSN-re és nem sorolom, mert sok van belõle. Akinek meg lógtam valamivel, az köszönje az itt található "rendes" fúrumlakóknak, akik végezték mindennapos dolgukat. Mert már nagyon irritál, hogy minden pillanatban itt kell lennem ahhoz, hogy rend legyen. Elég lenne nekem már csak annyi fejlõdés, ha 20-30 percenként ha felnézek nincs 50 új hozzászólás. De tudom, hogy ilyen a büdös életben nem lesz, mert ti annyira gondoltok mindenkire...
Aki meg továbbra is fojtatja a folyamatos OFFolást, szabályszegést, az számítson pár elakadásjelzõre. (Gyengébbek kedvéért büntetõpontra.)
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
Én már így is örülök neki!Te meg még szüretelni is akarsz<#wow3>#wow3>
Volna egy kerdesem amikor elmentem a jatekot a gepekkel eggyutt amiket megveszek kiviszem a jatekbol es hiaba elmentem nem maradnak bent a gepek.Miert van ez pls segitsetek<#rinya>#rinya><#heureka>#heureka>
Ez csak egy ötlet, kérlek ne ugass le, ha nem így gondolod. <#crazya>#crazya>
ha az ifa után akasztok egy pótot a pót billenteni fog?
mert tegnap a zöld Flieg pót nem billentett...
Bocsánat de már jó lett roszul csináltam elfelejtetem a legfontosabb lépést
itt a kép:
Még 1x bocs
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Új nick :D Jéé de laza :D
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Illyen erõs gépen persze hogy megy ennyi IFA rendessen.
Én betettem 2-t és már akad is a játék. 😞
Neked pedig 5 van bent.
Nembaj,nemsokáig lesz ez így. 😄
Szerintem nemsoká nekem lesz itt a legerõsebb gépem 😛
Na mindeggy.
2 napja nem voltam már itt.
Nagyon jók az Ifák -- Grat Nickel 77
És 6milan6 köszi a magasított pót megosztását.
És a map is jó lesz Zoli.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
beleraktam azt az alapokat ami nickel csinált és azok fehérek!
mi lehet a probléma?