Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok volna egy olyan kérdésem hogy amikor egy új map berakásánál felülírom a DATA mappában lévõt akkor a játék nem tölt be. Mi lehet a hiba ? Kell még ezenkívûl valamit csinálni?
Hali mindenki!Legyetek szívesek segíteni. Ki akartam cserélni az egyik póton a platót, GE-ban megtettem leszedtem a régit és beimportáltam a másikat, de amikor elindítom a játékot akkor csak egy alváz van de plató sehol. Aki tud segítsen, elõre is köszönöm.
De ha nagyon idétlenség akkor nyugottan lehet törölni.
De ha nagyon idétlenség akkor nyugottan lehet törölni.
mach bazzeg? <#help>#help>
Nem vadászrepülõt vezetsz!
Nem vadászrepülõt vezetsz!
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Nem hiszem már el h nemjo a F.A.Q oO"
"Válasz erre" gombot használd már!
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
nagy csettegö ilyen van nekem vagy 5 a garázsba😄😄😄
ha kell valakinek szoljon
Te az a TESZ nem Decsen van??<#banplz>#banplz>
Nagy pótkocsikhoz erõs traktor kell.!!!😄
Egyáltalán tudod mivel lehet konvertálni?
Mert ha így fogsz, hozzá akkor else kezd.
Mert ha így fogsz, hozzá akkor else kezd.
Ja de fent van gépen a leírás, amit írtam.
A bálák eladás után, mikor visszalépek a játékba, ugyan úgy kint vannak a földön. Mit tegyek?
Tedd fel elõször is a javított bálázót, innen szedheted le: http://ls-modsource.de/files/Downloads/LS2009/WelgerRP235.exe
Utána a mentésed keresd meg. A mentés itt van: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\savegame "x" (x egy szám). Azt a mentést nyisd meg, amelyiket használod..Ha megvan akkor a mentésben van egy vehicles.xml file,azt nyitsd meg szövegszerkesztõvel.Keresd ki a bálákat,nekem a legvégén volt,és ha megvan töröld ki azokatt a sorokat. Ha nem találod akkor CTRL+F és írd be h bale, majd keresés, és ugyan úgy törlöd.
Utána minden jó lesz.
Vagy tedd fel a patchet, az mindenféle okoskodás nélkül orvosolja ezt a hibát.
A bálák eladás után, mikor visszalépek a játékba, ugyan úgy kint vannak a földön. Mit tegyek?
Tedd fel elõször is a javított bálázót, innen szedheted le: http://ls-modsource.de/files/Downloads/LS2009/WelgerRP235.exe
Utána a mentésed keresd meg. A mentés itt van: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\savegame "x" (x egy szám). Azt a mentést nyisd meg, amelyiket használod..Ha megvan akkor a mentésben van egy vehicles.xml file,azt nyitsd meg szövegszerkesztõvel.Keresd ki a bálákat,nekem a legvégén volt,és ha megvan töröld ki azokatt a sorokat. Ha nem találod akkor CTRL+F és írd be h bale, majd keresés, és ugyan úgy törlöd.
Utána minden jó lesz.
Vagy tedd fel a patchet, az mindenféle okoskodás nélkül orvosolja ezt a hibát.
kösz szépen
Az engem is idegesit hogy eladom a bálákat és ugyan oda visszakerülnek!! Ez igy nem jó!!!!<#schmoll2>#schmoll2>
FAQ-ban leírtam, bár most nem él az oldal.
A telepen adom el és vissza kerülnek a földre ahol báláztam õket
Addel még 1-szer és több pénzed lesz!
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
Ez olyan mint a repülõknél a feketedoboz. Ha netán vesályesen elakadnál akkor ennek segítségével megtalálnak...<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Egy kérdés
A bálákat eladom, és elmentem betöltésnél úgyan ott vannak a bálák ahol voltak<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
A bálákat eladom, és elmentem betöltésnél úgyan ott vannak a bálák ahol voltak<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
az a mûholdas vezérlõ ! édesapámnak is van a kombájnján !😊 nagyon okos dolog 😊
Valamelyik nap szinte ugyanilyen szerelvényt láttam csak a póton nem volt magasító. Nagyon jó lett mindkét modell.
am az a tetején az a sárga doboz az mi ??(élõbe )
valaki nem tudja hogy a Raba Steiger 250 van 09-hez is ?????
köszönyük nagyon fasza!!!
Egyébként csak egy észrevétel lenne, nem akarok követelõzni, de még sehol sem találtam tárcsát a 09-hez. Szívesen készítenék én is eszközöket, de sajnos ahhoz sincs elég idõm, fõleg hogy beindul a szezon, hogy utánanézzek, mivel, hogy kell ezeket készíteni.
Hali.Hátha valaki dob nekem egy gyors és érthetõ leírást a gépek átkonvertálásáról akkor én is segíthetek.
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Hali nekem az a problémám, hogy felpatcheltem a játékot és akarok a Claas Lexion 460-nal üríteni a Hawe pótkocsiba belerak 12 szem kukoricát vagy bármit és nem folytatja valaki tudja a megoldást??<#szomoru1>#szomoru1><#nemtudom>#nemtudom>
ki kellett centizni hogy betudjak menni de befért😊 és végre az új gép😊
Balljós fellegek....
nem tudtam már nekiállni pedig kint volt mind a két gép...
Mappa? <#bee1>#bee1>
Amúgy igen, de nem én csinálom, hanem Zoliék.
Amúgy igen, de nem én csinálom, hanem Zoliék.

fogsz egy eredeti FENDT traktort és giantsba kicseréled külön külön egyenként az összes alkatrészt.. xml-be szitne semmit nem kell átírni... és giantsba a neveket is átszoktam nevezni...
Csaby
amúgy ebbe az átkonvertálós témába valaki beavathata
megpróbáltam megcisnálni a Lack féle Belarust átírtkáltam az xmlben a cuccokat, mindent megpróbáltam jóra megcisnálni, giantsban is javítgattam, megis jelenik a játékban a kép meg az ára, de amikor meg akarom venni vmi Handler-es dolgot ír ki a képernyõ alján
az pontosan mi akarna lenni? mit rontottam el? 😄
igazából MF kéne nekem 😞
megpróbáltam megcisnálni a Lack féle Belarust átírtkáltam az xmlben a cuccokat, mindent megpróbáltam jóra megcisnálni, giantsban is javítgattam, megis jelenik a játékban a kép meg az ára, de amikor meg akarom venni vmi Handler-es dolgot ír ki a képernyõ alján
az pontosan mi akarna lenni? mit rontottam el? 😄
igazából MF kéne nekem 😞
#hhwnd
Szemenkénti vetõgép...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Szerinetem ide valami kopotabb MTZ kellene nem ez a zsír új, mert a galy kikarcolja.
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!