Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOMSILENT
A skint TIBOR készíti. Akkor lesz megosztva ha kész a skin.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Zetor 7745 V2

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Iceman007s
Hát pont nem! És nem vagyok Paraszt! majd mutatok valamit a gépeden! Szolok egy kis haveromnak!

allock
áthelyezzük a gomiszobába a topikota
oda csak fél éves reggel lehet bemenni <#idiota>

#hhwnd

Martinez01
Haha😄! Majdnem leestem a székrõl a röhögéstõl hogy a fõparaszt akar lenni a HG.Inkább kerítsetek valaki mást!xD (Iceman nálad még robi11 is többet ér)

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Iceman007s
NHG 240 átadnád a HG-jogot nekem pls pls! Nem bánnátok meg! már nem vagyok olyan mint régen!

Na ez fasza.Még jó,hogy Én csak esténként tudok lenni és igy megint olvashatom minden Qrva nap a sok értelmetlen hsz-t.

saslaca
Na basszátokmeg! Ez mire volt jó? Sikerült ennyi idõ alatt kiakasztanotok NH G240-t.GRATULÁLOK!!<#taps><#taps> (bocs a káromkodásért)

Petter84
Teljesen jogos!

NH G240
Na jól van nekem elegem lett ebbõl a kibaszott társaságból. Hogy miért nem tudják egyesek kordában tartani magukat? Rejtély marad. De mindenesetre Én itt fejezem be elsõ és utolsó házigazdai pályafutásomat. Szarok rá, hogy ezután ki mit fog csinálni, mert olyan rohadt alacsony szinten van szinte minden, hogy elképzelni is alig lehet. Ha akar valaki HG lenni, (aki már volt az is szólhat) PRIVÁTBAN ír nekem, én meg eldöntöm, hogy ki fogja megérdemelni. És nem lesz most már olyan, hogy na még kaptok egy utolsó esélyt, mert tudom, hogy lófaszt nem használna. Amúgy meg csak púp az ember hátán egy ilyen kretén gyökerekbõl álló topik.

Próbáltam megoldani azzal, hogy szabályokat írtam elõ, de titeket kurvára nem érdekelt.

És ha már itt tartok, leszek olyan köcsög, hogy betartom amit írtam pár HSZ-el ezelõtt: robi0211 = robi11.

Nem tudom egyenlõre, hogy ez nekem miért jó, mire volt jó, de legalább megkönnyebbültem.
És most nyugodtan lehet utálni, nem érdekel.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Mi a büdös ló f..szért kell összeveszni az ifa kerekein?Én már láttam a zt323 elsökerekét w50 és ennyi hadjátok abba!Teli nyomjátok szeméttel a topikot!

KACSAMADÁR
hali!
leszedtem a ls 09 portálról a kverneland 5-ös ekét csak nincs hozzá readme, ha megvan valakinek küldje el nekem legyenszives privátban köszi elöre is!!!

6milan6
A lényeg akkor is az, hogy hz888 megcsinálja a w50-et, ha kiadja úgyis nekiáll mindenki belekontárkodni és lesz azon még 28"-os alufelni is, /30-as gumikkal.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Kovács Erix
Ok.
bocs

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

NH G240
Hogy megmondtam, hogy senkit se fog érdekelni ez a kis szar...
De ha Ti így, akkor Én úgy.

Miért már az ifátnem adják oda a kezedbe? xd 😄

baly94
Elkéstél 😛 😄
Nem tudok képet beszúrni. 😞 Deutz Fahr

Erix mit mondtam neked?
nem kell mindenbe belekötni, azért mert te máshogy tudsz valamit

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

baly94
vagyis ezzel?
Kovács Erix
Ti nem tudtok olvasni már az eléb leirtam hogy tudom hogy nem mindegyikenk olyan van de vannak olyanok is ameikeken olyan van mint Nickel-é enyit elég!!

Most sajnos ezzel kell húznom a HW-t:

Aztán ha most azon az ifán nem ballonos kerék volt, akkor a többin már nem is lehet?

Kovács Erix
Hát megbocsás énse akarok veszekedni apám 10 évig járt 1 W50-es ifával és ö is gabonát hordta és nem ballonos kerekü volt.Most 1 600lovas MAN-al jár már 4 éve

NH G240
Ha most nagyon köcsög akarnék lenni, akkor lebuktatnék valakit, hogy alreggel írja a láma kérdéseket. De ki tudja. Elõfordulhat, mert amit mûveltek az valami borzalom.

turbinahax
Amit Nickel csinált, az közúti kerék, a másikon pedig ballon kerék van. Mind a kettõ tökéletes, de szerintem a mezõgazdaságba jobban illik a ballonkerék, éppen ezért a W50 LA/Z-ket ballonkerékkel gyártották. Az, hogy 2WD, vagy 4WD, semmi köze a kerékhez, 4WD-ben gyártottak ballonkerekeset is meg közútit is. De különben nem akarok vitatkozni senkivel, lehet, hogy az alatt a pár év alatt, amikor még W50 LA/Z-vel hordtuk a terményt rosszul láttam a kereket és neked van igazad. 😄

TURBINAHAXX😄😄😄
allock

#hhwnd

lippet

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

KACSAMADÁR
már csak a gabonakörök hiányoznak<#circling>

csaba90
Zoliii 😄 kössz szépen a map-ot nagyon szuper 😉 kicsit átalakítottam... nem sokat csak ennyit😄 meg csúcsíves hegyeket dombokat kicsit lekerekítettem 😄 Grat neked szép munka és a többieknek akik segítettek neked 😊

Csaby

Kovács Erix
Amugy nekem nincsen fent a PACH és ugyis simán megy😊

Kovács Erix
Nyugi freddycom nem anyira béna😊

laco19941225
Persze! Eddig nekem sem ment, de felraktam a PATCH-t és már minden naon fasza! A térképet is nagyobbra lehet venni. Ha nem menne akk írj PM-t!

Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!

Kovács Erix
Az a pot jobbra borit nem ugy ahogy a HW180-as mert az balra de ez viszont jobbra

Freddycom
Jó nektek.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

ripso7
császtok
az miért van hogy akáthogy állok oda a gabonaleadóhoz nem akarja a HW60.11 pótról leönteni a gabonát
légyszi segítsetek
elõre is köszi
császtok

Kovács Erix
Nekem is szánt az AP

Kovács Erix
Ez mióata veszekedés?

Freddycom
Neked ok a szántó AP?

6milan6
Annyi a történet, hogy nem bírtok nyugton maradni, kényszeresen írjátok a hsz-eket, mintha muszáj lenne. Arról, hogy zöld-e a fû, képesek vagytok egy oldalon keresztül veszekedni.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Lesz olyan is, majd ha úgy érzem kész, de attól még messze van.

laco19941225
A "kis" csapat egy része, középen a fõnökkel. Háttérben még szántanak!

Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!

Bocs, nem akartam kéregetni csak véletlenül úgy olvastam, hogy kell valakinek? Bocs még egyszer!
Kovács Erix
Ki mmondta hogy nem ér semit én ipp hogy azt mondom hogy sokat is ér de nem tudod értelmezni a mondatod mert béna vagy!
Amugy meg nem kritizáltam csak mondatm!

Annyi a különbség hogy az egyik 2 WD a másik pedig 4WD.

Engem érdekelne!
Freddycom
Nem a súlyát kell átírni, hanem a bálázó capacity értékét.

NH G240
Hányszor kell titeket megkérni a banner elolvasására? Nem kérek ám olyan kurva sokat, vagy lehetetlent szerintem. De ezek szerint igen, mert ti szartok nagyívben az egészre. De mi lenne, ha én azt mondanám, hogy akkor 3 hétig hagyom a topikot, aztán az tesz rendet aki akar. Mi lenne itt? tele van a topik tizen egy-két éves kis degenerált hülyékkel (azért az idõsebbeket sem kell félteni), akik egész nap a fórumon lógnak, meg írják a balfaszságaikat. Az ember megõrül attól amit ti mûveltek. De semmi hatása nincs ezeknek a kibaszott szövegeknek, mert titeket nem hat meg. Úgyhogy ennyit a topikról. Ha nagyon így megy, akkor záratom végleg, aztán akkor majd senki nem fog nektek segíteni. Akkor meg csak pislogtok.