Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
oda csak fél éves reggel lehet bemenni <#idiota>#idiota>
#hhwnd
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Próbáltam megoldani azzal, hogy szabályokat írtam elõ, de titeket kurvára nem érdekelt.
És ha már itt tartok, leszek olyan köcsög, hogy betartom amit írtam pár HSZ-el ezelõtt: robi0211 = robi11.
Nem tudom egyenlõre, hogy ez nekem miért jó, mire volt jó, de legalább megkönnyebbültem.
És most nyugodtan lehet utálni, nem érdekel.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
leszedtem a ls 09 portálról a kverneland 5-ös ekét csak nincs hozzá readme, ha megvan valakinek küldje el nekem legyenszives privátban köszi elöre is!!!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
De ha Ti így, akkor Én úgy.
Deutz Fahr
nem kell mindenbe belekötni, azért mert te máshogy tudsz valamit
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

TURBINAHAXX😄😄😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Csaby
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
az miért van hogy akáthogy állok oda a gabonaleadóhoz nem akarja a HW60.11 pótról leönteni a gabonát
légyszi segítsetek
elõre is köszi
császtok
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
Amugy meg nem kritizáltam csak mondatm!
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.