Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek fehér a berakott gép, stb., Így orvosolhatja:
Pl.: Claas Axion, A külsõért felelõs dds fájlokat konvertálja át 1024x1024 PNG-be, majd a gép i3D fájljában írja át a konvertált fájlok végét dds-rõl png-re. És lesz a gépünknek festése. Neten lehet keresni konvertáló progit.
Üdv.!
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
az mtz pack-ot honan lehet letöltrni?
elöre is kösz
(Akinek nem inge ne vegye magára)..
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Kevesen vagyunk itt aki megfelelne,de ehhez képest senki nem jellentkezik,akitt szinte mindenki elfogadna.Vajon miért?Azért mert a topik szinvonala miatt,minden értelmes ember csak feleslegess nyüggnek érzi a HG szerepett.Gondolok itt arra,hogy sok idö törölni a sok lámaságott+a sok szidás az értelmetlen emberektöl meg stb.
Nekem olyan szempontböl teljesen mindegy ki a HG,mert Én minden normális,emberi kapcsolatban voltam és leszek is,de remélem,hogy olyan lesz a HG,akki rendelkezik modi joggal és szépen dobálja majd az 1 hetes bannánokat.Annak majd biztosan jobban fog örülni a sok láma.
Köszönet a sok moddernek minden munkáért és remélem,hogy nem lesz zárva végleg a topik.

Ahhoz, hogy valaki házigazda lehessen, több alapfeltételnek kell megfelelni:
1. Legyen tapasztalata a témát illetõen
2. Legyen elismert, tegyen valamit a topikért
3. Minimum egy éves regisztráció legyen, lehetõleg makulátlan adatlappal (büntipontok, figyelmeztetések ne legyenek)
4. Legyen elfogadott a topikban, ha a korábbi házigazdának problémája volt vele, vagy egyértelmûen topikromboló személyiség, kapásból kiesett a játékból.
5. Ha a fentieknek megfelelt, akkor szavazásra kell bocsájtani a dolgot a topikban, és ha a topiklakók úgy ítélik meg, alkalmas a feladatra, a házigazdajog szavazásának hsz-számával, a támogatások hsz-számaival, a felhasználói adatlappal, illetve a rövid indoklással együtt el kell küldeni a [email protected] címre
Remélem így már világos.
][ ВАЗ ][
Amint korábban írtam szomorú, hogy emberek így viselkednek kb. 1 éve olvasgatom ezt a fórumot igaz csak nem rég regeltem, de szomorú ahogy elfajulnak a dolgok. Bár nem akarok beleszólni, de ha javasolhatom nem kell adni az értetlen emberekre mint ahogy nem foglalkoznak egyesek a másikkal illetve a szabályok betartásával azokat kérdés nélkül törölni kell a hozzászólásukat vagy büntetni. Ahogy a mondás mondja ki mint veti ágyát úgy alussza álmát. Én szeretek olvasni, de itt még a nyomdán is túl tesznek egyes emberek. Ha javasolhatom a normális egyéneknek ne húzzák fel magukat mások butaságain mivel lehet direkt csinálják. Ahogy korábban is írtam minden megoldásokra magamtól illetve az itt leírtak alapján jöttem rá tehát szerintem, ha nekem ment akkor sok embernek is menne persze, ha akarná és sok esetben nem kellene a sok rizsát olvasgatni köztük nekem sem. Nekem 6 családom van köztük kisebbek is és õk sokkal illedelmesebbek mint itt egyesek nem értem miért nem lehet ember ként viselkedni. Sok érdekességet láttam, tapasztaltam életem során, de nem értem a mai embereket tisztelet a kivételnek ami erõsíti a szabályt. Nem értem miért nem lehet elgondolkodni illetve átgondolni egyes dolgokat mielõtt megcselekednek sokan. Elnézést mindenkitõl még azoktól is akik nem érdemlik meg a hirtelen felindulásom végett írtam. Ahogy írtam nem kell komolyan venni az olyan embereket akik nem méltók rá. Sajnálom mindazokat akik eddig leléptek az ilyen emberek végett sokan köztük szép munkát hagyva maguk mögött. Nem igaz nem lehet türelmesnek lenni és meggondoltan kérdezni illetve válaszolni? Szívesen megnézném a valóságban azokat az embereket akik nem megfelelõ magatartást mutatnak mivel sok esetben itt élik ki magukat mások sértésével mint úgy gondolják színfalak mögül ordibálnak mert nem ismerik. Sok esetben elég szomorú ez. Még egyszer elnézést a viselkedésemért csak nem egyszerû másik jó fórumot találni ahol hasznosak az emberek és mindenki jól érzi magát köztük én is. Köszönöm szép estét mindenkinek.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Csaby
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
][ ВАЗ ][
PÜ-ben miért nem lehet ezt elintézni ?? Muszáj itt ?
NH G240 szerintem meg bird ki ne add fel... ne fogd fel a sok hülyeséget csak töröld... ne gyötörd rajta magad ez nem a te hibád... ez van ilyenekkel van tele a topik (ilyennek is lenni kell)
ÉS AKKOR MÉG MIÉRT MONDJÁK AZT EGGYESEK HOGY " HÜLYE PARASZT" valakire ???
Persze van kivétel...
Idézem:
"Vesd fel az ötletet a topikban, szavaztasd meg a többiekkel, hogy elfogadnak e, majd írj a [email protected]
btw, ezt el is felejtheted, alig két és fél hónapos a regisztrációd, a házigazdaságnál pedig egy év az alsó határ, és nem árt ha letettél egy-két dolgot az asztalra a topik érdekében..."-Fabio Capello EZT ÍRTA!!
][ ВАЗ ][
Bocsi a hosszú HSZ-ért!
Üdv:Martin