Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nagyon van szabad idõm de lassan készülget.
Sanzi99
Göweil_Rundballengabel_1

Göweil_Rundballengabel_2

Palotai Betyár
Nesze neked demo.. Szégyen milyen világban élünk...

Szintetizátorom Yamaha 3000

Sanzi99
CLAAS Conspeed 8

KLADO

Az aratás elmosta az esõ!<#szomoru1>Pedig jó volt az árfolyam!

Zoli108
Egy kis maszek...Kertszántás <#wink>

http://germantrucksimulator.hu

Nickel ha fent vagy msn-nen köszönj be mert megvannak a müszerekröl a képek szóval szólj ha fent vagy!

Petter84
Hello!
Akinek fehér a berakott gép, stb., Így orvosolhatja:
Pl.: Claas Axion, A külsõért felelõs dds fájlokat konvertálja át 1024x1024 PNG-be, majd a gép i3D fájljában írja át a konvertált fájlok végét dds-rõl png-re. És lesz a gépünknek festése. Neten lehet keresni konvertáló progit.
Üdv.!

hol lehet kereket cserélni???????????
768X768(nembiztos), árat csak úgy tudod megváltoztani, hogy ha kicsomagolod a rar vagy zip fájt ott megkeresed a modDesc fájt és megnyitod szövegszerkeztõvel, uttána már egyértelmû, ha az alap gépekét megtudtad változtatni.
Mitsurob
Tyûû...de faxa! A poroltó nagyon ott van!Meg az orrsúly...meg a rendszám...Meg a traktor.Meg az egész.

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Mitsurob
LS2009Portal
LsModder's

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

sziasztok
az mtz pack-ot honan lehet letöltrni?
elöre is kösz
tibicsoki4
Sztem épeszû ember már ezen a topikon nem vállal HG -jogot mert amit egyesek mûvelnek az nem csak felháborító de mellete kiakasztó is......
(Akinek nem inge ne vegye magára)..

PaIdoo
Zoli Jó a map-od meg a JD 8220-as od grat <#eljen><#eljen>

John Deere 8530

Martinez01
A fehér gépeknél próbáltad az átkonvertálást? pl:JPEG(vagy PNG) bõl DDS be lehet konvertálniezzela programmal.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Most mindenki becsmérelhet, ugyanis még mindig a fehér gépekkel küszködök. Tudom F.A.Q. olvastam, át is méreteztem minden képet és textúrát ahol a szél-hossz nem volt egyforma, de mégsem változik semmi. 128X128, 256X256, 512X512, 1024X1024, csak ezekre a méretekre valamelyikre lehet változtatni? Másik kérdés,ha berakok egy gépet annak az árát hol változtatom. Az alapgépekét tudom. Most már jöhetnek a lehülyézések, megbírom, de ha valaki megteszi annak az IQ szintje nem engedheti meg hogy itt legyen. Köszönöm.
RESPECKT!Végre valaki leirja a sok tudatlanak,hogy mennyi minden kell a HG jog-hoz.Már a múltkori szavazásnál is nagyon zavart a sok láma hsz.
Kevesen vagyunk itt aki megfelelne,de ehhez képest senki nem jellentkezik,akitt szinte mindenki elfogadna.Vajon miért?Azért mert a topik szinvonala miatt,minden értelmes ember csak feleslegess nyüggnek érzi a HG szerepett.Gondolok itt arra,hogy sok idö törölni a sok lámaságott+a sok szidás az értelmetlen emberektöl meg stb.
Nekem olyan szempontböl teljesen mindegy ki a HG,mert Én minden normális,emberi kapcsolatban voltam és leszek is,de remélem,hogy olyan lesz a HG,akki rendelkezik modi joggal és szépen dobálja majd az 1 hetes bannánokat.Annak majd biztosan jobban fog örülni a sok láma.
Köszönet a sok moddernek minden munkáért és remélem,hogy nem lesz zárva végleg a topik.

Zoli108
Meg traktorra <#hehe>

Van pénz vetõgépre! xD
Zoli108

Fabio Capello
Na akkor tisztázzuk...

Ahhoz, hogy valaki házigazda lehessen, több alapfeltételnek kell megfelelni:

1. Legyen tapasztalata a témát illetõen
2. Legyen elismert, tegyen valamit a topikért
3. Minimum egy éves regisztráció legyen, lehetõleg makulátlan adatlappal (büntipontok, figyelmeztetések ne legyenek)
4. Legyen elfogadott a topikban, ha a korábbi házigazdának problémája volt vele, vagy egyértelmûen topikromboló személyiség, kapásból kiesett a játékból.
5. Ha a fentieknek megfelelt, akkor szavazásra kell bocsájtani a dolgot a topikban, és ha a topiklakók úgy ítélik meg, alkalmas a feladatra, a házigazdajog szavazásának hsz-számával, a támogatások hsz-számaival, a felhasználói adatlappal, illetve a rövid indoklással együtt el kell küldeni a [email protected] címre

Remélem így már világos.

Hassan B
Teljesen igazad van, csak ez a topik (sajnos) nem tartozik abba a csomóba.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Szép jó estét mindenkinek bár ha lehet annak nevezni!
Amint korábban írtam szomorú, hogy emberek így viselkednek kb. 1 éve olvasgatom ezt a fórumot igaz csak nem rég regeltem, de szomorú ahogy elfajulnak a dolgok. Bár nem akarok beleszólni, de ha javasolhatom nem kell adni az értetlen emberekre mint ahogy nem foglalkoznak egyesek a másikkal illetve a szabályok betartásával azokat kérdés nélkül törölni kell a hozzászólásukat vagy büntetni. Ahogy a mondás mondja ki mint veti ágyát úgy alussza álmát. Én szeretek olvasni, de itt még a nyomdán is túl tesznek egyes emberek. Ha javasolhatom a normális egyéneknek ne húzzák fel magukat mások butaságain mivel lehet direkt csinálják. Ahogy korábban is írtam minden megoldásokra magamtól illetve az itt leírtak alapján jöttem rá tehát szerintem, ha nekem ment akkor sok embernek is menne persze, ha akarná és sok esetben nem kellene a sok rizsát olvasgatni köztük nekem sem. Nekem 6 családom van köztük kisebbek is és õk sokkal illedelmesebbek mint itt egyesek nem értem miért nem lehet ember ként viselkedni. Sok érdekességet láttam, tapasztaltam életem során, de nem értem a mai embereket tisztelet a kivételnek ami erõsíti a szabályt. Nem értem miért nem lehet elgondolkodni illetve átgondolni egyes dolgokat mielõtt megcselekednek sokan. Elnézést mindenkitõl még azoktól is akik nem érdemlik meg a hirtelen felindulásom végett írtam. Ahogy írtam nem kell komolyan venni az olyan embereket akik nem méltók rá. Sajnálom mindazokat akik eddig leléptek az ilyen emberek végett sokan köztük szép munkát hagyva maguk mögött. Nem igaz nem lehet türelmesnek lenni és meggondoltan kérdezni illetve válaszolni? Szívesen megnézném a valóságban azokat az embereket akik nem megfelelõ magatartást mutatnak mivel sok esetben itt élik ki magukat mások sértésével mint úgy gondolják színfalak mögül ordibálnak mert nem ismerik. Sok esetben elég szomorú ez. Még egyszer elnézést a viselkedésemért csak nem egyszerû másik jó fórumot találni ahol hasznosak az emberek és mindenki jól érzi magát köztük én is. Köszönöm szép estét mindenkinek.
Martinez01
Én mostmár ebbe nem is fogok belefolyni.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Készülünk a kukorica szezonra😛 Tornado kedvéért Klado FKA 602

Zoli108
Ez igaz ha fáj akkor is...

csaba90
szerintem meg csak magatokon kellene változtatni normálisabbnak lenni pár embernek... és most is mirõl megy a csevegés? aminek semmi köze nincs a játékhoz össze vissza nyomja mindenki megint a hülyeséget hogy ki legyen a HG.... nem mindegy az nektek??? egy csomó topic tud HG nélkül is normálisan mûködni... csak ennyit fûznék az egészhez... bocs az offért!

Csaby

Martinez01
A 2,5 hónapos regrõl nemis beszélve.Már itt megbuktál volna ICEMAN

devid1414

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

Martinez01
Csökkenõ sorrend:Nagy>Közepes>"Kicsi" "dzsoni"

Hassan B
Teljesen mindegy, hogy mit írt, mert úgyis ellened szavazunk... ahhoz hogy hg legyél jó viszonyt kellett volna kialakítani a "kemény maggal" már a legelején, nem mindenkibe belekötni...

Nagyon jó kép lett! <#eljen> Így együtt még nem néztem meg a gépeket.

Martinez01
A hülye paraszt még szép kifejezés rájuk😄 Bár nekem is elegem lenne napi 200-hülye HSZ-t törléstõl.

Iceman meg martin tik azért jol elvagytok nem ??
PÜ-ben miért nem lehet ezt elintézni ?? Muszáj itt ?

Emiatt a hozzáállás miatt nem leszel te sose HG xD EZ van ... ezt kell szeretni

NH G240 szerintem meg bird ki ne add fel... ne fogd fel a sok hülyeséget csak töröld... ne gyötörd rajta magad ez nem a te hibád... ez van ilyenekkel van tele a topik (ilyennek is lenni kell)
ÉS AKKOR MÉG MIÉRT MONDJÁK AZT EGGYESEK HOGY " HÜLYE PARASZT" valakire ???
Persze van kivétel...

Iceman007s
Jolvan belehet fejezni!!!

Martinez01
Például egyáltalán nem!

Iceman007s
Nem mind1 szánalmas!

Iceman007s
Neh ezt fejezd be de gyorsan! Az olyanokat mint te kéne kitiltani! Lehet voltak nekem is gondjaim pár emberrel! De ekkora low nem vok! Te egy low vagy! Egy 12 éves kis gyerek! xD

Martinez01
Nana!Nem ezt írta!
Idézem:
"Vesd fel az ötletet a topikban, szavaztasd meg a többiekkel, hogy elfogadnak e, majd írj a [email protected]

btw, ezt el is felejtheted, alig két és fél hónapos a regisztrációd, a házigazdaságnál pedig egy év az alsó határ, és nem árt ha letettél egy-két dolgot az asztalra a topik érdekében..."-Fabio Capello EZT ÍRTA!!

Martinez01
én meg mindjárt írok a modi topikba hogy szavazzuk meg gyurcsányt HG-nek XD (tõled még õ is jobb)Nem akartam politizálni SORRY!

Martinez01
jó akkor boccs hogy elszámoltam magam😄(nemis kicsit)

Martinez01
Azis jó lenne😄! meg ha lehetne oant hogy PL.zoli108,hassan B nekik valami külön jogot hogy õk is írhassanak.(modbejelentés ST😎

Hassan B
Érdekes, te aztán képben vagy. Én több mint fél évig voltam HG( hozzáteszem, ez a leghosszabb idõ ebben a topikban, amit házigazda kibírt ), NH-t ,pedig egy hónap alatt elüldöztétek. De végül is én kevesebb ideig bírtam, te már csak tudod...

Iceman007s
'Fabio Capello'Azt irta moderátori topikba! Szavaztasam meg magam! Aki akar szavazzon rám! De csak akkor ha ténleg lemond NHG!

allock
akkor meg topik bezár, aztán csak letöltések lesznek 😄
HG rakja a friss letöltést

#hhwnd

Martinez01
Nem rossz ötlet!Bár van egy két vadbarom akinek már van fél éve hogy regelt!:S

Martinez01
Nembaj de legalább te továbbhúztad mint Hassan B.Igazad van hogy amég nem jött át (ide is) egy két ember addig jó volt a topik.Most meg kb 2-3 hónapja az értelmes HSZ-ek majdnem meghaladták a nullát! Napi szinten min 150 HSZ ebbõl 148 marhaság.Ide valami moderátor HG kell pl:Shadoweyes-t kellene megkérni erre a posztra.(Szerintem akkor kuss lenne,de lehet hogy tévedek)
Bocsi a hosszú HSZ-ért!
Üdv:Martin

Iceman007s
király lesz! Grat! Grat!