Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szintetizátorom Yamaha 3000
azt szeretném megkérdezni valaki nem tudja véletlenül mennyi idõ még elbirálják az LS1008-009saját moderálású forumon egy regisztrációt?

Csaby
amúgy a multirõl meg annyit, hogy hülyeség, hogy szerver kéne, simán tudná valaki a saját gépérõl is futtatni és úgy kipróbálni, látszik, hogy közük sincs a dologhoz...
Nem nagy cucc...
Amit meg Laci is irt...
"az üzenetsorok közötti távolság sem egyforma" Hiba hiba után jön 😄 az egész képen xD
UI: Ha jól tudom akkor az MRT Csapat féle multinak annak server kellene hogy kipróbálják ami nem lesz egyhamar...
valaki kérdezte itt, hogy hogy lehet eltüntetni a szöveg hátterét, úgy hogy átállítod a szövegnél, hogy ne legyen háttérszíne és kész is a multi... 😄
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ime uraim kis falum határában épult uj gabona tárolo
Csaby

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
a képen pont egy nem alap cucc látható xÐ
#hhwnd
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
AZ nem baj ha nem teljes képernyõs😉Lényeg hogy van!!!!😄
Ez Menõõõ!!!!
EZ KELL!!!!!😄

Ez mért van???