Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy én csak azt nemértem, hogy 1-2 seggfej hogy akar itt multit "csinálni" mikor lövése sincs a programozásról... ez komoly hálózati ismereteket igényelne és elég profi programozói tudást :\
marko37
#41903 saslaca iceman hassan b légy szi nézzetek rá erre

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

laco19941225
Tudok helyesen írni! És mondtam már hogy azt nem úgy akartam leírni. (utsó HSZ-m ebben az ügyben)

Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!

saslaca
Tudok gratulálni nektek!2 napja nem tudtam nézni ezt a topikot és termelõdött kb 10 oldal tömény baromság!(nem tudom pontosan mennyi én 3 oldal után meguntam a visszaolvasást s baromságok miatt) Komolyan 1-2 embert nem ártana banolni a marhaságai miatt....

persze, hogy nem, de nem a helyesírásról beszéltem(bár látom, hogy az sem megy neked), hanem arról, hogy leírsz két ellentétes dolgot magadról...
laco19941225
Na joh engem nem izgat hogy tik nem hisztek benne. Mindenki azt hisz amit akar. És neked sem hibátlan minden HSZ-d!!!!!!!!!

állj már le, te írsz hülyeséget :\
laco19941225
És miért kell neked mindenkibe belekötni?

laco19941225
Ja de üti de azt nem ugy akartam irni. Csak már utána nem tom szerkeszteni.

csá havalakinek kell a mtz_pack anak itt van: http://uploaded.to/file/zwtztl
most erre verik magukat?
Hassan B
"Nem azért mondom mert nyalizok" vs. "azért mert mert ha tényleg lesz belõle valami akk hátha megkapom"

Ez a kettõ nem üti egy ici-picit egymást?<#banplz>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Ez a JD7820 felnije? Amúgy jól néz ki!

laco19941225
Én hiszek neked! Nem azért mondom mert nyalizok, hanem azért mert mert ha tényleg lesz belõle valami akk hátha megkapom. De ha nem akkor õk legalább megpróbálták.

Hassan B
Van egy ( gondolom C+-os ) programjuk, amibe lehet adatokat beírni és szerintük ez a multiplayer.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Iceman007s
Igen király a vetõgép! Grat! Nickel77

milyen progit? miben írtad? milyen nyelven? :\
Iceman007s
Szép lett a skin! Grat !

Palotai Betyár
azért van még gondja az uj ifának :S pl 4600 fér bele és az 46% bár nemtudom hogy a claas lexin 460 bel meg nemt rudok teljesen üriteni benn marad 33% ék...

Szintetizátorom Yamaha 3000

Mitsurob
Jó, rendben van. Ne higgyen senki. Úgy is van bizonyítékom, hogy mi csináltunk már 1 progit..

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

vmarc
Köszi mifku a hátsó felnit...

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

robi11

TOMSILENT
Zetor 7745 V2
Köszönet Tibornak a Skin-ért!

Letöltés

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

allock
😄!

#hhwnd

gyerekeskedik a halál, te hazudozol...
mondd már meg õszintén, hogy mibõl fejtettétek vissza a játék forráskódját? lehetetlen ezt megcsinálni, nemkell itt a nagy duma, a szervert pedig nem kell mindig futtatni, csak ha játszik rajta a nép, amúgymeg szerintem azt sem tudod, hogy mit kéne csinálnod vele...
webforditás: LSim 2009 tartózkodik No multi játékosopciók, mert elsõsorban összpontosultunk a játék javulásán és nagyításán-mód. Mi terv mindazonáltal multiplayer a következõ verzióért.

mi az, hogy szervert írni? :\
Palotai Betyár
Valaki elmondaná miért van az hogy patognak a hw-k???? ha lassan megyek.. meg hogy a john deere (6820) vagy mi az, az a baja hogy túl könyü lett? elöre is kösz..

Szintetizátorom Yamaha 3000

panorámás 50es
a multiplayer módról meg ennyit-LSim 2009 enthält keine Multiplayer-Optionen, da wir uns hauptsächlich auf die Verbesserung und Erweiterung des Einspieler-Modus konzentrierten. Multiplayer planen wir jedoch für die nächste Version.
aki ért németül az tudja mirõl van szó
robi11

valaki felrakná eszt a packot uploadra me nem akar bejönni nekem a linkje:S

allock
nembaj, értenek hozzá..
most addig mbegtanulnak videót szerkeszteni 😄

#hhwnd

Martinez01
hehe nekem 2 magos 2.8 Ghz-s ,1 GB ramos ,256 MB videókártyás gépen futtatok 32 slotos COD2 Szervert xD azért ott igazából a neten van a lényeg!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Nemtudom, mi bajod a képel. Vagy hogy mi a helytelen?
Normális ember nem akasza oda a rendkezelõt. Az, hogy egy kicsit elvan csúszva az akasztási pont nem csak a gép hibájalehet, és mivel még a játékban nincsen meg a gépek azonos mére ilyen hibák lehetnek, hogy ferdén áll. ja és a hidroulikát míg nem lehet mozgatni addig lesznek még ilyen hibák.

volt szó a növények növekedésérõl, hogy a bizonyos sornál mit kell áttírni. Nemtudom, de ha valamit lassítani akaruk akkor szerintem egyértelmû a teendõ. PL: gépel lassítani akarsz akkor nem gázt fogod nyomni
Én még azt se tom hogy kell csak kormánnyal játszani😄

Helló
Hogy lehet azt megoldani ,hogy a kormány és a joystik együtt mûködjön?
Freddycom
Jó, persze, valszeg más a baja, csak szemét módon válaszolt vissza, berágtam rá kicsit.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Nekem a többi traktoron is ilyen magasra akasztja. Az eszközzel van a baj szerintem. Én úgy oldanám meg, hogy giants editorban az attacher jointot megemelném, így lejjebb kerülne a vontatmány eleje.

Mitsurob
Thank you!

Sanzi99
SPC 6

Freddycom
Hidd el, sokaknak fogalma sincs h mi ez.
Amúgy azért mert szar a traktor. Ennyi.

tomi9000
Úr isten... a nevét ki nem tudja???? Hanem h hova akad fel azt nézd már...

Mitsurob
Látom, gyerekeskedtek. Painttal meg Photoshoppal képet szerkeszteni mindenki tud. Bezzeg nagy a szátok, de cselekedni nem tudtok.
Ezért nincs még multi. Azért nem gépen futtatjuk a szervert, mert nem fogjuk jártatni a gépet egésznap. Meg ahhoz jobb processzor kéne, ami tudja futtatni a nagyobb szervereket. Most egy multiért nem veszek egy 4 magos procit. Nem költünk rá. Minek? Hisz, nem is hisztek benne. Akkor minek? Ha rakok képet a progiról, azt se hiszitek el. Mert csakis FAKE lehet, nem? Ez a baj... pedig mi legalább megpróbáljuk. Ha azt se hiszitek el, hogy egy szerver kell, hát akkor így jártok. Én azért megjegyeztem ki volt rendes és ki nem. MRT meg tényleg nem hazudós.
Kértem tõle már vagy 100 dolgot, amint tudta megcsinálta. A multihoz is sikeresen csinált egy programot. Deh, majd kiderül kikapja meg. Valamelyik nap ismét javítgatjuk. És ha kész lesz..max. 1 videót kaptok.
Se többet, se kevesebbet. Kb. a fórumon 10-15 ember kapja meg. (amint sikerült). Tudom most ezt a hsz-t se hiszitek de nem baj. Ti tévedtek nem én.Ezennel itt mindenki elött ennyi a mondandóm. Több hsz-t multiról nem írok.(Ígérem!) (OFF-ért bocs)(Tisztelet a kivételnek!)

Helló
Hogy lehet azt megcsinálni azt ,hogy a kormány és a joystik együtt mûködjön?
kösz
Freddycom
Rendforgató, asszem így hívják. A levágott füvet tod szépen sorbarendezni, mint mondjuk a a búza aratása után.

Aha!Ltöltöd a photoshopp-ot és fogod a képet aztán írsz rá cheat boxot és kisz is van ugy milyen egyszerû

hello már van multi ??????????????????
tomi9000
Bocsánat az OFF-olásért miért akad így fel???

tomi9000
Ez...
Ez mért van???

Ha tudsz szervert irni akkor hajrá 😄 xD
De szerinted miért nincs még ?? hát ezér