Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
Ez a kettõ nem üti egy ici-picit egymást?<#banplz>#banplz>
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Szintetizátorom Yamaha 3000
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
mondd már meg õszintén, hogy mibõl fejtettétek vissza a játék forráskódját? lehetetlen ezt megcsinálni, nemkell itt a nagy duma, a szervert pedig nem kell mindig futtatni, csak ha játszik rajta a nép, amúgymeg szerintem azt sem tudod, hogy mit kéne csinálnod vele...
Szintetizátorom Yamaha 3000

aki ért németül az tudja mirõl van szó
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Normális ember nem akasza oda a rendkezelõt. Az, hogy egy kicsit elvan csúszva az akasztási pont nem csak a gép hibájalehet, és mivel még a játékban nincsen meg a gépek azonos mére ilyen hibák lehetnek, hogy ferdén áll. ja és a hidroulikát míg nem lehet mozgatni addig lesznek még ilyen hibák.
volt szó a növények növekedésérõl, hogy a bizonyos sornál mit kell áttírni. Nemtudom, de ha valamit lassítani akaruk akkor szerintem egyértelmû a teendõ. PL: gépel lassítani akarsz akkor nem gázt fogod nyomni
Hogy lehet azt megoldani ,hogy a kormány és a joystik együtt mûködjön?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Amúgy azért mert szar a traktor. Ennyi.
Ezért nincs még multi. Azért nem gépen futtatjuk a szervert, mert nem fogjuk jártatni a gépet egésznap. Meg ahhoz jobb processzor kéne, ami tudja futtatni a nagyobb szervereket. Most egy multiért nem veszek egy 4 magos procit. Nem költünk rá. Minek? Hisz, nem is hisztek benne. Akkor minek? Ha rakok képet a progiról, azt se hiszitek el. Mert csakis FAKE lehet, nem? Ez a baj... pedig mi legalább megpróbáljuk. Ha azt se hiszitek el, hogy egy szerver kell, hát akkor így jártok. Én azért megjegyeztem ki volt rendes és ki nem. MRT meg tényleg nem hazudós.
Kértem tõle már vagy 100 dolgot, amint tudta megcsinálta. A multihoz is sikeresen csinált egy programot. Deh, majd kiderül kikapja meg. Valamelyik nap ismét javítgatjuk. És ha kész lesz..max. 1 videót kaptok.
Se többet, se kevesebbet. Kb. a fórumon 10-15 ember kapja meg. (amint sikerült). Tudom most ezt a hsz-t se hiszitek de nem baj. Ti tévedtek nem én.Ezennel itt mindenki elött ennyi a mondandóm. Több hsz-t multiról nem írok.(Ígérem!) (OFF-ért bocs)(Tisztelet a kivételnek!)
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
Hogy lehet azt megcsinálni azt ,hogy a kormány és a joystik együtt mûködjön?
kösz
De szerinted miért nincs még ?? hát ezér