Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Mit kell beállítani hogy jó legyen?
Ifa nem szokott 2 pótot húzni?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Új nick :D Jéé de laza :D
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Amugy igaza van balapeternek.
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Ez a játék kezd a valósághoz hasonlítani !

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Átolvastam a F.A.Q,a 2008-ast is,és a 2008-as ben megtaláltam hogyan lehet a napszakokat átállítani,de a 2009-ben nem! Az lenne a kérdésem,hogy akkor itt még nem oldódott meg a napszak átállítás lehetõsége,vagy csak az én figyelmemet kerülte el?
Köszönöm elõre is a választ!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
kicsit alakítottam rajta
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
A '08 kimaradt az életembõl.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"
NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
#43815Tomsilent ez így tök jól hangzik,hogy import és kész!De mivel és mibe kell importálni!?
kerék: persze
script/ingame: hz888
texture/ingame: na ez vagyok én
Nagy vonalakban ennyi a története a W50-nek, szóval nem egészen úgy van, hogy fogom és megosztom. Az meg tény, hogy nincs kész, mint nálam általában minden, mert valamit mindig variálok rajt. Nem tudom honnét szedted ezt a 100%-ot, de a nálam lévõ még tele van felesleges shape-ekkel...