Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Köszönöm a segítséget mindazon pár embernek aki résztvett abba hogy legyen JD permetezõm..
Íme pár kép-->

Ja meg lécci a "válasz erre gonbot használjátok"
A tököm kivan, hogy egymás nyomorúságáról írtok!
Nem ártana, ha ez a topik is szigorúbbá válna, mint bármely másik topik itt a SG-n.
Na meg amit hiányolok, az a segítõkészség! Észrevettem, hogy amit itt kérdezgetnek, jó pár dolog nincs benne a FAQ-ban. Nem tudom mibe telik, ha segítõkészen válaszolnátok is? Persze tisztelet a kivételnek! De ez így nem tesz jót a topiknak, mivel ha valaki nem kap választ persze, hogy indulatosabbá válik, aztán megint egymás szidásában tör ki minden.
Gondoltam leírom a gondolatomat, mivel 126 új üzenet érkezett, de ebbõl közel fele nem ide illõ hsz!
Peace!
DE még csinálom a mapsot meg még kell csinálni dolgokat...De fel lesz rakva.
Mindenki tudja sztem, hogy kikre gondolok.
Az én TSZ-em.
Bocs a sok képért.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Elnézést a többiektõl a csúnya szavakért!)
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
][ ВАЗ ][
Mondom maradjál csedbe menyél ebédelni vagy alukálni a baba ágyba én befejeztem kis p***-el nem beszélek!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
igaz én se tudok mindig de ránézek amit írok és ha hibás kijavítom.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Nem reklámozom ugyhogy csak maradj csendbe és amugy is az én gamém nem a tiéd!
mikor elkérdem az 1 xml filedat tele volt ojan moidellel ami nem is a tied de a te neved van kiírva te fasz
be is vallotad.
Amugy ki van rajta a modeleden én nem vagyok rajta igy nem szálok le mert ha ráulnék szét törne xD
][ ВАЗ ][
Mondjuk igaza is van nem akarok veszekedni.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A lexion 600 assal miért csak a lemken gigantot tudom húzni? nem vicc probáljátok ki! egyedül csak azt lehet felakasztani (hátra)
remélem segít valaki megoldani ezt a kérdést mert az adapterkocsit szeretném kombival huzni nem pedig trakival. Bocsi ha sokat írtam😛