Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Csaby
...így kénytelen voltam elõszedni a gazból ezt:
Innen üzenem Viktornak (jd4650), hogy még egy ilyen szar modell és többet szóba se állok vele.<#hehe>#hehe>
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
ha menne, akkor már W50es IFA is lenne 😞
Csaby
:):):):):)
EZ így nemjóóó!!
Ezt
Illyenre!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
a magyar az túl újszerû..xD meg a magtartálya nincs úgy kidolgozva és az i3d-je 18 mb míg ennek 6.5mb és így ennek kisebbek lesznek az igényei a géptõl XD
Csaby
A Claas Quytummal nem ment,az volt a baja 😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csaby
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Deutsch: Hi, wie ich bereits geschrieben, damit ich Lexion 600 von Siwuse, nicht ich, keine Verbindung mit dem Blade-Lift CLAAS header V1050.Kdyby Ihnen jemand zu beheben oder mir zu schreiben [email protected]
Deutsch: Hi, wie ich bereits geschrieben, damit ich Lexion 600 von Siwuse, nicht ich, keine Verbindung mit dem Blade-Lift li¹tu.Kdyby Ihnen jemand zu beheben oder mir zu schreiben [email protected]
MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/
Itt bármelyikbe viszem a füvet a Quantum póttttal,mindeggyikre kiírja,hog yy afüvet nme ide kell hozni.
Most mit csinájjak vele?

ha meg 517-est akarsz fogod leszeded az ls 2008 portálról az E516 517 packet és kicseréled a skint és láss csodát 517-es kombid lesz...
Csaby
Tudom gané dolog de akkor is hogyan lehet egy gépen ugy át irni az árát ha ujra vissza csomagolom az egészet akor bent legyen a játékbn??
Új nick :D Jéé de laza :D
nyilván való nem tök mind1, mert akkor nem kérdezném, menj igyál meg egy kakaót <#lama>#lama><#lama>#lama>
Tud mondani nekem valaki 1 traktorkészító programot?
Ha lehet használati utasításokkal.