Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
De ha nem gond akkor msot szemtelen leszek.
Nem kicsi az a claas mármint nagyságra kicsi de ha tévedek akkor bocs.
Amugy tényleg nagyon nagyon jó lett grat!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Amit én áttettem azt tökéletesíteni kellene mert apróságok vannak rosszul
beállítva rajta.
és te azt nem akarod megosztani? és akkor lenne kétféle 512-es is 😊
am igazából az i3d mérete miatt raktam át ezt.... :S 😄
Csaby
de amúgy downloads/landwirtschaft 2009/nütliches és ott LS08 Mods in LS09 bringen Tutorial
Bye.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Erix: A tetõn nagyon látszik, h hol van vége a textúrának.
Meg én az egésznek kicsit sötétebb fa textúrát képzeltem el.
amúgy mikor kezded a játékot akkor mivel kezdesz könnyû normál vagy nehéz?
mert az változtatja azt is hogy mennyi pént kapsz a gabonáért és hogy egy táblán mennyit aratsz le... 😄
Csaby

Meg ugye egy konfig, ami bírja.😄
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Létezik valami tréler, vagy ilyesmi? (természetesen amivel több kombit is el tudok egyszerre szállítani)
Az a kék bálahordó nem ok, kicsi és nem bírom felemelni rá a kombikat 😊 valami tréler féleség kellene 😊
nagyjából megvan, hogy mit hogyan, csak német tutorial kifog rajtam még webfordítóval is 😊
elõre is köszi a segítéséget
AC3D fájl:
http://data.hu/get/1401779/magasles.ac.html