Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez van, ezt köll szeretni...
ezt nem értem amikor már csak másolni kell az se megy egyeseknek.
Egy kis help kellene,ahoz h h tudok duplapótot húzni?
Vki plz!

Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd
Bár van egy ötletem, rád bízom felhasználod-e:
a felsõ része ne legyen rácsos, elég ha az eleje meg a hátsó része olyan.
De mondom tiéd, úgy csinálod ahogy te akarod.
ilyen kaszák jók lennének a 09 be de az orrkasza az már van
de még egy ilyen rendsodró nincs ez se rosszClaas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
Tudna nekem valaki segíteni? Az lenne a kérdésem, hogy az LS2008 egyszerre csak egy mod-ot tud kezelni? Konkrétan én betettem egy Belarus traktort a játékba az meg is jelent de utána ugyanígy tettem be több gépet, pótkocsit és azok nem jelennek meg. Esetleg a pálya különbözõ részein szórja szét a progi? Bocsi ha már felmerült ez a kérdés még új vagyok. Ha valaki pár sorban leírná mi lehet a probléma megköszönném.
Alakul de még nem az igazi!!!!!!!!!

Valaki megtudná mondani hogy kell hárompont függesztést csinálni?
Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
Milán saját ötlete volt, hogy rozsdás legyen.-.-
Csaby
Szóval van 2 gondom, fel lököm a játékot, aztán raknám fel a patch-ot és azt írja ki h nincs feltelepítve a game, a másik gondom meg az lenne h a kép egy darabig jó, aztán nem látok semmit, mert vmi képhiba jön be, ami kitakarja az egész képet, vmikor soha nem látni semmit.
Az lenne a kérdésem hogy miért vannak ezek???
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Több képen is láttam ( a kép jobb felsõ sarkában) egy számot, mit jelent az?
Mûködõ villogót csak a kombájnokra kívánom!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"