Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiába másolom egyszerûen nem teszi be.
Kovács Erix
Holnap tölthetö!
Ma már nincsen kedvem felrakni netre😊

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

ZTM
Hát elég szánalmas, a 08-ban sorokat is kellett bemásolni az 1 dolog, hogy nem mindenkinek sikerült de, hogy 1 zip fájlt ne bírjon a mods mappába bemásolni:S

Szted akkor miért jöttem ide segitségért?

Valaki nemtudja h mi lehet a hiba forrása?<#conf>

Ez van, ezt köll szeretni...

ZTM
Gratulálok a sok low-nak -1 jó mód...
Szép volt srácok<#wow3>

csaba90
fogod rátolatsz a másik póttal és felakasztodXD

Csaby

mivel zip-ben adták ki, így kevés az esélyed, hogy exe-be felrakják neked.
ezt nem értem amikor már csak másolni kell az se megy egyeseknek.
Hello mindenki!
Egy kis help kellene,ahoz h h tudok duplapótot húzni?
Vki plz!

SLICK
magadtól lusta vagy bemásolni?

pls valaki tegye már fel a a famarol fûkaszát (.exe) fájl-ban hogy csak telepíteni keljen légyszives!!!!
EZÉRT NINCS MÉG MEGOSZTVA..ÉS SZERINTEM NEM IS LESSZ..KÖSZI A TÖBBIEKNEK..KIK ÁLANDÓAN BASZOGATTAK...

class dominator
De legalább több dolgót kap a föld xd esõ+ permet

Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd

valaki feltenné a fûkaszát (.exe) fájlban? kösz elõre is 😊
csaba90
ESÕBE? XD

Csaby

SLICK
jaja alakul!
Bár van egy ötletem, rád bízom felhasználod-e:
a felsõ része ne legyen rácsos, elég ha az eleje meg a hátsó része olyan.
De mondom tiéd, úgy csinálod ahogy te akarod.

class dominator
ilyen kaszák jók lennének a 09 be de az orrkasza az már van de még egy ilyen rendsodró nincs ez se rossz

Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd

szabikafarkas
kinek van szippantos kocsija ami mukodok is?

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Az lenne a kérdésem, hogy az LS2008 egyszerre csak egy mod-ot tud kezelni? Konkrétan én betettem egy Belarus traktort a játékba az meg is jelent de utána ugyanígy tettem be több gépet, pótkocsit és azok nem jelennek meg. Esetleg a pálya különbözõ részein szórja szét a progi? Bocsi ha már felmerült ez a kérdés még új vagyok. Ha valaki pár sorban leírná mi lehet a probléma megköszönném.

Alakul de még nem az igazi!!!!!!!!!
Gyomirtózás!

Hello
Valaki megtudná mondani hogy kell hárompont függesztést csinálni?
class dominator
nem jól van méretezve

class dominator
Kössz amúgy meg

hellotok pls mert van az hogy ha beteszek egy uj gepet akor feher??a oszes ifa feher majdnem minden pls help
class dominator
lefagy hát f ..sz ki van vele azért én meg azért nem baszom szét a gépet

SLICK
ok, köszi

class dominator
De mondjuk ez a jtáék már szinte <#sniffles><#sniffles><#sniffles><#sniffles><#sniffles> unalmas

Mitsurob
Mert a 0.3.0 régi...

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Mitsurob
Egyszerûen töröld a hw.png fájlt..

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

class dominator
Csá Mért van az hogy Giants Editor 0.3.0ba hogy nem nyissa meg a 2009es gépeket de 2008 ast azt megnyissa<#nemtudom><#nemtudom><#nezze><#nezze>

SLICK
én biztosan nem imádkoztam 😄

Nem imádkozott senkise, hogy rozsdás legyen.
Milán saját ötlete volt, hogy rozsdás legyen.-.-

csaba90
még régebben azért imádkoztatok hogy rozsdás legyen.... am meg fogod a skint és befested egyszínûre...

Csaby

hülyén fogalmazok, ezért ismételten nem kell oltnai xD

SLICK
Valaki legyen szives, rozsdamentesítené ezt a pótkocsit? Én nem értek a Giant editorhoz.

Üdv emberek! Még új vagyok e miatt nem kell oltani <#idiota>
Szóval van 2 gondom, fel lököm a játékot, aztán raknám fel a patch-ot és azt írja ki h nincs feltelepítve a game, a másik gondom meg az lenne h a kép egy darabig jó, aztán nem látok semmit, mert vmi képhiba jön be, ami kitakarja az egész képet, vmikor soha nem látni semmit.
Az lenne a kérdésem hogy miért vannak ezek???

csaba90
lyukas.. ha nem tetszik tömd be XD

Csaby

Hali valaki nem tudja hogy cheat/kódok/ vannak-e a 2009-hez ???
A tartálya mijen lesz?

csaba90
hamarosan letölthetõ.....

Csaby

BMW320i
Egy program amivel képet ill videót készíthetsz játék közben.

Bocs hogy ilyet kérdezek de mi az a fraps?
belapeter
FRAPS!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Sziasztok!

Több képen is láttam ( a kép jobb felsõ sarkában) egy számot, mit jelent az?
BMW320i
Nekem sem olyan nagyon fontos , csak jól mutatott volna (bár ha a villogó lefogja a játékot akkor jó lett volna egy nem mûködõ is).De inkább hagyom a ....-ba az egészet.

BMW320i
Te már sokat segítettél és nem akarlak zaklatni de azért köszi.

Az alap kukorica adapter skinjét hogy lehet modosítani?

ZTM
Nekem csak a világítás fontos mert éjszaka is dolgozgatok a gépekkel és bizony az a traktor amin nincs munkalámpa nem vesz részt az éjszakai mûszakban😄
Mûködõ villogót csak a kombájnokra kívánom!

6milan6
Én nem azért nem írtam, mert nem akartam, egyszerûen nem tudom hogy kell villogót rátenni valamire. Ezek a dolgok (világítás, villogó, irányjelzõ, feleslegesen mozgó elemek) sosem hatottak meg.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"