Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibicsoki4
Nemszaggat..... am azért annyi mertz vidiztem elõtte.... átlagba 10-15 szokott lenni

sziasztok!
Hogyan tudom az AC3D-bõl átrakni a modellt a GE-be?
Elõre is köszi a segítséget!!!

Kovács Erix
5 FRAPS??AA az nagyon sok akkor szaggat a játék nagyon ugye?<#wow2><#hehe>

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

tibicsoki4
Árpa aratás Sióagárd<#vigyor4><#vigyor4>

nagyon király lessz GRAT!
PaIdoo
Grat Zoli nagyon király lesz

John Deere 8530

Fantasztikus! 😉
Nagy grat. hozzá!

class dominator
fasza<#eljen><#taps>

Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd

class dominator
nem volt otthon az ismerõsõm de még de dudáltam neki de hát baszott ki jönni xd ez meg az új gépparkom

Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd

tibicsoki4
<#eljen>No coment<#eljen>

Fasza lesz..Grat.

Zoli108
Készül a videómban látható IFA LSbe <#wink>

http://germantrucksimulator.hu

jvl445
Megy mindenkinek a John Deere 1760 kukorica vetõgép?Ha nem,kérdezzetek privátban én tudom,hogy kell mûködésbe bírni.

Man TGX XLX

Király a tsz map..
Grat a készítõknek.

toth dávid 108
Hello nekem nem jön be a TSZ map ha elindittom a játékot hibát ir ki.Nem tudja valaki hogy mi lehet a baj?

class dominator

Freddycom
Megnyitod azt a png fájl vmilyen képszerkesztõvel, aminek a neve megyezik a tömörített állománnyal és módosítod.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

hali valaki tudna segíteni h hogyan lehet átszínezni a gépeket(IFÁT)
elõre is köszi
jvl445
[/url][/img]
Ráértem egy kicsit.Szerintem nem lett rossz.<#vigyor0>

Man TGX XLX

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, honnan lehet kamionokat letölteni a játékhoz?
Ha egy linket küldenétek az is jó lenne!
A segítséget elõre is köszönöm!
Kenny85
ha látsz olyat, hogy info panel:0, megnyomod ö betût akkor elõjönnek, hogy milyen gomb mit csinál, szecskázó meg általában az o betû szokott lenni

Norbi987
Igen van nyomd meg a 😛: betut!!!

nekem meg nagyon szaggat a TSZ map

a TSz mapnél van valami traktor bolt?

ÜDV!
Áttettem ezt a Case-t,benn is van meg minden,de nem tudom megvenni a shop-ban....Valaki segítene?
Kössz elõre is!
Petter84
Azért mert neked sem jeleníti meg azokban a formátumokban a texteket. F.A.Q-ban ez benne van! Jó idõtöltés mire mindent át méretezel😊

fehér*
nem tudjátok hogy a TSZ mapban miért fehéz minden épület?
Vistán megy rendesen a játék másnak? Nekem sorozatosan lefagy, de csak a reset segít (a hang is beakad). Arra már rájöttem, hogy az alap mappal nem csinálja csak a hungarian-nal (illetve most a tsz-szel). XP-n ilyen nem volt. Más játékok hibátlanul futnak, úgyhogy túlmelegedés sem lehet.

Pár Kép a Tszemrõl ha szabad

PaIdoo
Jó lesz csak a gumi kicsit kopott

John Deere 8530

ladaman
kösz végre hû lehetek a nevemhez<#wink>

CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!

Jó reggelt😊

jó kis zsiguli😄
ladaman

zsiga<#hehe>

CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!

Jóreggelt mindenkinek!
Jól indult a reggel mikor felnéztem a portálra és látom Fortschritt Pack
Nagyon jó gépek Grat a készííítõnek!<#wink>

Sikerült megcsinálni 😄 lassacskán rájövök pár dologra<#smile>
Gyr
Lenne egy kis problémám. Mégpedig az, hogy az Ifapótot megmagasítottam GE-ben, plusz átírtam az xml-be a kapacitását, de most meg nem tudok bele engedni semmit! Aki tudja miért van írjon legyen szíves! 😊 Köszi elõre is.

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

Gyr
Üdv! Én DDS Converter 2-t használok konvertáláshoz 😊

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

krisztianp16
Értem😊
Én is aratok még1picit mert nem végzek😄

Amugy csinálhatnának ebe is egy olyan jó auto pilotát mint az ls2008-ban, mert ez ami bene van az megy össze vissza:S De mondjuk jobb a semminél😊

Idioták kiméljenek!!! :)

Nah szerintem én lépek gamezni majd lehet h visszajövök! Ha nem akkor jóéjt mindenkinek!

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Én úgy szoktam, hogy learatok mindent és ha nincs új teccetõs pálya addig azon bíbelõdök! De nekem eddig minden ment ahogy kell!

krisztianp16
Értem...
Nekem hála isten jól visszi😛
Ezt a mappot nem cserélemle, mondjuk most cseréltemle elöször.Mert az alapra mappra épitetem ezelöt...

KACSAMADÁR
Sziasztok!
Meg lehet növelni valahogy a pótkocsik ürítési sebességét?
kösz a választ elõre is.

Martinez01
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni hogy ti mivel konvertáltok be a játékba képeket (én a DXT 1 Bitmap manipulatort használom)?Mert a szõlõ nálam fehér a TSZ-mapon és ha átkonvertálom .dds-be akkor meg ien lessz!
Lécci segítsetek!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Nekem meg ha nagyobb a graf, mármint pont mint a monitor akkor nem lassul be ha kisebbre veszem akkor pedig néha igen!

krisztianp16
Baszus nem tudok írni😄
Bocsi...
"Ez érdekel" helyet.Érdekes akart leni😄
Bocs mégegyszer!

krisztianp16
Ez érdekel, mert nekem az alap kicsit szagatot, ez meg simán megy.Szóval nem tudom mit varázsoltak vele Zoliék, de nagyon hálás vagyok😊 Ilyen jó mapp még nem volt.Szerintem ez azért megy jobban mert a kocsik nincsenek bent,Nagyon fölüs, nekem még jobban meg tetszet ez a játék ezel a mappal...Köszi Mégegyszer Üdv!Amugy még annyit, hogy nekem 17-valamikor 30kb-tal szedte, még is kitudtam várni.Nézetek meg adig egy filmet...😄

Nem szidtunk csak õ ezt mondta és hallgatok rá mert Õ ért hozzá!

Freddycom
Én nem a te képedre mondtam azt, amit mondtam. Már régebben kikerült egy oldalra, én arról mondtam véleményt.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Bocs,de a kinézettel ne engem szidjatok pls!
Azt nem én csinálatm...
Szal, akkor hagyjam a pibe! Mondjuk lehet h mondasz vmit!