57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Peeetike #56223 Hm. Egy tankörtársam is szögedi... :)
Amúgy ez-az a könyv -
TIBÓÓÓ #56222 Mindkettő nagyon dúrva...grat nektek srácok.. -
#56221 Nagyon jó gépek lettek. Grat nektek Peugeot, Taylor, Hack-R, TherÖcsy, és végül de nem utolsósorban Iceman. Az ingamelőket még nem írom, mert még nem raktuk be a gépeket. Grat mégegyszer -
#56220 Zsir lesz -
TherÖcsy #56219 :o... Ez de nagy. Igaz nem bírtam elkébzelni pirosban de most h látom nagyon tetszik az MTZ... Nagyon jók KÖSZI ICEMAN! -
#56218 Zsir lesz! -
#56217 Alakulnak! Az mtz-még nincs kész! A weimar is halad!
-
#56216 Na, én elteszem magam holnapra! Szép estét mindenkinek! -
#56215 Ment pm. -
#56214 Grat! Szép lesz! -
#56213 az a hátsó gumi nagyon jól néz ki;) egyébként meg tudtad oldani az 512-eseden az ürítőt? ha nem akkor én azt próbálnám meg hogy az egész ürítőt kicserélném... :D -
#56212 Eddig te laksz a legközelebb... :D Miskolc.. én meg Sajószögeden :D Tiszaúj mellett! :D Amúgy az MTZ után mi van?:D -
#56211 Nemsokára MTZ 80 kisfülkés javított verzió:
-
Peeetike #56210 Hát bocsi, tényleg ne haragudjatok, de nekem itt Miskolcon annyi közöm van a mezőgazdasághoz, hogy tanulok talajtant, aminek az elején egy MTZ van talán, illetve itt-ott járva az országban láttam traktorokat, de vonz ez-az egész és maga a játék is nagyon bejövős, így csak annyit tudok, amit itt-ott olvasok.
De hála Nektek, egyre jobban kezdem kiismerni az LS-t. :) -
#56209 na hát akkor már én is kipróbáltam amit csináltam xD szerintem egész jó lett:D nekem tetszik xD
-
buza97 #56207 alakul -
#56206 Joh lesz! JD -
#56205 Meggondolom még :) Talán csinálok :D -
TherÖcsy #56204 na már a váltó is ott van;)
-
Sanya595 #56202 Ott a pont! -
Lack #56200 A szabályok a sok idióta miatt kellenek. Tehát meg kell nézni a sok gyökér hozzászólást, meg a gazdáikat, na ők tükrözik a fórum szintjét. Ha normálisan állna hozzá néhány ember, nem kellenének ilyen szabályok. Sajnos sokan gondolkodnak úgy mint Te, ezért tart ott a topik, ahol tart, mert a sok tizenéves itt lázadozik, nem pedig a legelőkön. Na ennyit a szabályokról. -
TherÖcsy #56198 3,43mb -
11Viktor11 #56197 Grat Sabo jó lett:)
az ötlet az enyém:) -
#56196 Ígéretes.
Subdiv-ek használatával vigyázz, mert ha jól tévedek, azok nem konvertálhatók. Vagyis olyan lesz, mint subdiv nélkül, tehát szögletes like hell.
.ac fájl mérete hol tart? -
#56194 Nálunk is kb ez a helyzet a gépparkban... Van egy pár "garázs", ott bent parkolnak az újabb gépek, az öreg (de jó) MTZ-k meg kint a szabadban... -
#56193 Látom nálatok ez mindennapos.
Itthon szlovákiába 1db mtz-t nem látni,de Zetorból van vagy 50 a faluba. :) -
#56192 én tudok olyan helyet ahol 50-80 MTZ van fele nem működik de szép sorban vannak ott mentek tönkre -
TherÖcsy #56191 Lassan de bíztosan :)
véleményt kérnék :P -
#56190 Ott az igazság :) Nálunk is így hívják... És már megszoktam :D -
készül egy uj potkocsi a gaméba!!! -
#56183 Grat Lack most látom hogy megosztodtad a fiegel pótkocsi packot nagyon jó lett -
gabor24 #56181 mtzk-re nemakarsz skineket csinálni?? -
#56177 Láttam a munkáidat, nyomon követem az sg-s eseményeket.
Az oldalt ismerem, de nem használom. -
#56176 Hellótok.
Na,beleolvastam az 500 üzenetbe ;)
Off-->2napos kiránduláson voltam magyarországon-->On
(tudom senkit nem érdekel,de azért elég érdekes!(szerintem)
Magyoarország D-i részén jártunk,Ópusztaszer,Kecskemét és kiskőrös felé. :D
Láttam pl.: 100 traktort és abbot vagy 80 MTZ volt.
Nagyon meglepődtem,amikor 2 nap alatt ennyi MTZ-t láttam.
Gondolom a régi igazi TSZ-be több ezer MTZ volt,és elég sok maradt meg belőlük.
Na,ma este hazajöttem,tölthetem a TSZ mapot és a sok jó gépet!
A gépekért köszi mindenkinek,a megosztásért úgyszintén!
Tov. jó játékot mindenkinek :) -
#56175 Köszi szépen. Mellesleg, ha érdekelne valamelyik munkám, akkor az LSModder's Team weboldala Letöltések/Vontatmányok menüpont alatt elérhetitek. (Remélem nem minősül reklámnak) -
gabor24 #56174 MAN TGA 6*4 nem birnátok megcsinálni ugy hogy ne legyen fekete a képernyö.Fent van a pach-is ,nicsen a mods mappában két mod és nem értem hogy miért fekete a képernyö . Segitséget köszönöm -
#56173 [IMG][/url]http://www.abload.de/img/nvtelen9dev.png [/IMG] -
#56170 A PS tökéletes választás, a hiba a paintben leledzik. -
#56169 "Válasz erre" luxus, hülyegyerek?
Gyuree, ok, eddig szépeket is csináltál. -
#56168 Átfestés Photoshoppal, cdavid pedig a "rozsdát" vagy "sarat" Paintbe :)