57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Willymi
    ja és ezzel a módszerrel nekem kb egy óra alatt tesztekkel együtt megvan egy egyszerű gép átrakása
  • Roli97
    sanya gyere fel msn-re
    fontos
  • Willymi
    gyorsabb az tuti és valakinek egyszerűbb is
  • csaba90
    hm.. majd így is kipróbálom :D én eddig úgycsináltam hogy eredeti gépet nyitottam meg giantsba és mindent egyesével kicseréltem így nem kellet xml-ben átírnom semmit csak a gép nevét :D viszont a tiéd gyorsabb... csak jobban kell odafigyelni :D:D
  • Freddycom
    Mert eddig nem esett, ennyi.
    Miért hisznek olyan dolgokat hibának egyesek, ami teljesen normális dolog?
  • dutraue28
    hali
    nálam soha nem esik eső miért??????????????
  • pista89
    Talán entert megkéne nyomni...
  • TractorosMo
  • tzs1
    köszi szépen!!
  • Willymi
    mert nem nyomtál numpad netert akkor indítja el a motort kivan írva
  • Willymi
    valami nem tiszta tőlem lehet kérdezni normális hangnemben lehetőleg és segítek megoldani a problémákat
  • tzs1
    Ez a JD traktor nekem nem ment a játékban... Beült az ember, de nem indítózot, és nem is ment! Tud valaki segíteni hogy miért volt ez?
  • Willymi
    AZokank szól akik szeretnének gépeket átrakni a 08-ból a 09-be legyen egy egyszerű dolog pl egy traki első dolog giants editorban valamelyik gyári géptől átmásolod a farmer-t meg trafficCollisionTrigger-t a kiszelmet traktor fő mappájában legyen bent( giants ball fele Scenegraph mint a windows intéző (edit menü: "cut"-kivágás, "copye"-másolás, "paste"-beillesztés ez a 3 dolog bőven elég ehhez)szóval belemásolod azt a két fő dolgot utána az gép teljes xml-jének a tartalmát törlör és belemásolod az egiyk gyári trakiét mindegy melyiket szépen sorba tessék haladni átírod a nevet, a kereknél "repr="0"" a nulla a kerék helye késöbbi képen látod hogyan kell kiszámolni mi legyen a nulla helyén ha nem az első helyen van. majd minden egyes index számot a képen remélem érthető lesz hogyan kell átírni a hangoknál mivel moddesc-es lesz a gép:P egy mappába másolod bele és minden elérési útvonalat ami pl így nézett ki:data/vehicles/steerable/fendt/fendt936vario.i3d ezután cska ennyi legyen(példe esetében de a szisztéma ugyna ez végig) fendt936vario.i3d hangoknál is ha a gépnek amit átraksz van hangja akkor értelem szerűen a hang neve és kiterjesztése és az elején is legeljén a modell elérési útvonala az i3d-is az aktuális modelre legyen írva pl mtz82.i3d ezután ha minden megvan mented. másols valahonna egy sima trakira vonatkozó moddesc fájlt egy máppa a jelenlegi géppel átírod a neveket pl erről: <name>Belarus 1025.3</name> erre de csak példa!:<name>Mtz 82</name> mindegyik helyen ahol ez van utánaezt(csak pl):<![CDATA[Belarus 1050.3 by: Razor, Zoli108, Vmarci, Willymi
    Külön köszönet a hangért:MTZ1025, Melfoy
    http://ls2009portal.weboldala.net]]> átírod amire neked teccik ez a sor jelenik meg a gép képe melett az üzletben szóval átírod ahogy teccik pl:<![CDATA[pista bácsi 82-es a kert végen rohadt most eldja viheted ha akarod:)]]> kétszer van minden ilyen dolog egymás után ha jól megnézed végén van egy hivatokázi sor pl ez:<xmlFilename>belarus1025.3.xml</xmlFilename> itt aaz aktuális gép xml-je hivatkozol rá átírod pl:<xmlFilename>mtz82.xml</xmlFilename> mented mész a shopba és játszol vele ja és a mods mappába bemásolod nem kell zipelni semmi cska egy mappába legyen bent bocs a sok szöbvegért de unom a könyörgést aki megértette ez alapján áttud tenni magának gépeket:)
  • parad
    Valaki megtudná nekem mondani hogy milyen programok kellenek a traktor építéshez és megcsinálni hogy be tudjam tenni a játékba??????
  • pista89
    Kombájnokat szerelik át gabonára, felmérik az állapotukat, és talán jöhet egy próba vágás:D

Nadehisz még elsincs vetve :O

Kaszálni is kéne

Hazajöttek a vetősök..
  • joci950811
    Gomítás volt a határban.

Aztán meg lucernapermetezés.

Bocsi a sok képért
  • MTZ 50
    Elég jól kitudod forgatni az ember szavait...
  • mariusz90
    Sziasztok!
    Megnézem aportálon de nem találtamrá választ rem ti tudtok segiteni amikor inditanám ezt irja ki :
  • Norbi987
    eggyet ertek!
  • ZTM
    "Kész munkába könnyű hibát találni!"
    Miért is szeretnéd azt megcsinálni?Esetleg a régi nem tetszik?
  • vmarc
    Jó lenne ha leszakadnál innen, mert csak az első oldalon 14 db hsz-ed van aminek semmi értelme. Menjél inkább másik forum-topikba és ott boldogítsd a jónépet a f@aszságaiddal.
  • MTZ 50
    Megszeretném csinálni a Strautmann potkocsit, h a gabona pupos legyen rajta. Tudna nekem valaki segíteni?
  • Ricsi234
    nem,birom
  • allock #49305
    Acid Burn meg a többi akik csináltak jópár fasza dolgot
    09hez kreálnak még dolgokat?
  • allock #49303
    ez milyen nagy böszme kombi már :D
  • MTZ 50
    Úgy örülök, h megtaláltad ezt a forumot. Kész munkába könnyű hibát találni! Sztem inkább tartsd meg magadnak a véleményed...
  • robi11
    hát nem lehet csak ge ba felhajtottam meg lehajtottam a tetejét.
  • allock #49299
    az érdekel minket a legkevésbé
  • robi11
    Akiknek segítségre van szükségük, belapetertől kérdezhetnek privátban.
  • Ricsi234
    Bocsi de új,vagyok.
  • allock #49295
    daemon toolsba berakod a képfájlt
    remélem tudod mi az
  • Kenny85
    megvan holvolt a kutya elásva most jól emelgeti őket
    most jön az, h karokat is mozgásra bírjam :\
  • Ricsi234
    mountolni,az mi?
  • allock #49291
    ha valamit segít szedd le eyg alap fendt trakiról az attacherjointokat vagymiket, hátha úgy jó lesz
  • Freddycom
    Ejj, istenem...
  • Ricsi234
    Sziasztok!Letöltöttem a Landwirtschafts-Simulator 2009-et és kéri a cd-t. Akkor mit kell csinálni?
  • Kenny85
    be kell mountolni pl daemonba
  • robi11

kicsit átalakítottam.

már annyira nem billeg.
  • Willymi
    ezt meg az xml-ben van az atacher jointnak ennek a függesztettenek az elforgatási szögei azt átírod és jó lesz vagy pedig ezeken belül van még pont és azokat átforgatod
  • Zoli108
    Repcearatás volt..