Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézzétek ezt a videót. Hz88 csinálta ezt az ifát? Ez privát? Mert jó lenne ha nem lenne az 😄
Találtam róla képet.Még egyszerûbb is ,mert lehet vontatni traktorral
Freddycom
Én egy Schwarzmüller 30/100-at csinálok, az is szinte ugyan ilyen.

Muerte del pablo!
Nem tom, én is kitöröltem a platóját, bele is tettem játékba, és meg is lehetett venni.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Nem értek hozzá!XD
Mi véget nem tudod betenni?
Én már csináltam egy ilyesmit,csak nem tudom betenni!!!:S
http://www.mascus.hu/Szallitas/Hasznalt---Melybolcsos/MAC+Trailers/CAT+1/images/2949d6f2-e2e4-486f-8169-87f5bdab53b3.html

Egy ilyet kellene egy kicsit át szerkesztenni és már vihetné az ember a kombájnokat
ha alá megyek a mutragya toronynak ak mit kell csinálni hogy rakjon mutragyat a szoróba?
valaki legyenszives segíteni, hogy mit kell állítanom, h a gép ne dûljön oldalra
MUERTE vs MERTE
Ha kitörlöm azt rajta nem teszi be a játékba ugyértve hiába veszem meg nem rakja be.

A kis Ursus c 45-ös trakeszom.
saslaca
Vagy: Görög Emánuel <#nyes><#nyes>

Freddycom
Nyilván azt, amit nem akarsz h rajta legyen. A te esetedben a platót.

MUERTE vs MERTE
Annyit még segithetnél hogy a GE ben mit kell kitörölni hogy ne legyen rajta?

Ööö..skacok...nemtudom mennyire vagyok most segítõkészek..de a rábánál azt akarom elérni hogy kanyarodáskor a vonószem is kövesse a rába hátsó részét..továbbá..bármilyen függesztett munkaeszköt akasztok a 3pontra..az is kövesse a gép hátúlját...legyenszíves valaki adjon tanácsot...kérem..<#szomoru1>(sajnos pislogós szmájli nincs..xd)

belapeter
Az.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
Ne kezdjétek már megint!<#wow3><#violent>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Freddycom
Ok, a lényeg h megvan.

toth dávid 108
nincs valakinek egy ih490-estárcsája?

MUERTE vs MERTE
Elõszõr nem de nálad olvasgattam egy kicsit és ott megtaláltam.

Freddycom
Mégsem tudtad.

MUERTE vs MERTE
hát nem , csak néha olvaslak titeket és csak akkor kérdezek ha megakadok.

hát de
MUERTE vs MERTE
Kösz de már tudom vigyori hülye nem vagyok.

Giants Editior <#vigyor4>
Zoli108
Gombos Evelin <#hehe>

http://germantrucksimulator.hu

MUERTE vs MERTE
Mi az a GE köszi.

Freddycom
Levenni egyszerûen le tod GE-ben, de a továbbiakhoz nem értek. Jön vmi nagyobb tudású, õ majd elmondja remélhetõleg neked, hogyan tovább.

MUERTE vs MERTE
Hali senki sehol?

Freddycom
Hogy haladsz Thropus? <#email>

abacss
lenne mégegy kérdesem ClaasScorpionV3 beteszem a mod mapaba es befehéredik mit kell teni vagy hol kell alitani azt a texturat?

MUERTE vs MERTE
Ja ugy szeretném megcsinálni ahogy a 47866 hozzászolásnál láttam.

MUERTE vs MERTE
Jó napot mindenkinek az lenne a kérdésem hogy a Road Train- Service Truck kamionrol hogyan kell azt a hátsó részt a kis puttonyt leszedni? Segitenétek mert igy nem tudom felakasztani a fél pótot.Köszönöm.

abacss
Nagyon szépen köszi jo lett!

Helló mindenki!
Kellene egy kis segítség. Ráraktam egy gépre egy homlokrakodót, csak nem tudom mozgásra bírni. Lécci segítsetek!
Cream78
Nahát!
A délutáni passzívítás után, kezd visszatérni a segítõkészség a topicba.

Kenny85
hajrá..elõtted a feladat

A Ls09 portálon biztos láttátok ezt:

Az lenne a jó hogy ha megnyomod pl az x-et kkor egy ilyen kis rámpa szerûség lehajtódna a végén. Kicsit vastagabb lenne az egész. x-el meg visszahajtódna. Pl N-el meg az oldalán lenne rács és azt is fel lehetne hajtani meg le. És így lehetne vele kombájn-t meg traktorokat- st-ket szállítani. A rács meg megakadályozná a leesését. Szerintetek jó ötlet? Ja és van ez a hiba hogy besüpped az eleje na azt kéne még kijavítani. Nos, ötlet?
Freddycom
Régebben tényleg benne volt, én magam írtam.
Itt van:

A bálák eladás után, mikor visszalépek a játékba, ugyan úgy kint vannak a földön. Mit tegyek?

Tedd fel elõször is a javított bálázót, innen szedheted le: http://ls-modsource.de/files/Downloads/LS2009/WelgerRP235.exe

Utána a mentésed keresd meg. A mentés itt van: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\savegame "x" (x egy szám). Azt a mentést nyisd meg, amelyiket használod..Ha megvan akkor a mentésben van egy vehicles.xml file,azt nyitsd meg szövegszerkesztõvel.Keresd ki a bálákat,nekem a legvégén volt,és ha megvan töröld ki azokatt a sorokat. Ha nem találod akkor CTRL+F és írd be h bale, majd keresés, és ugyan úgy törlöd.
Utána minden jó lesz.

Vagy tedd fel a patchet, és megold mindent.

abacss
a játékállás újboli betöltése után, ugyan ott maradnak es ezt nem irja a FAQ hogy hogyan kell!!!

FAQ
abacss
A kör bálak ugyan ott maradnak mikor mar eladtam öket!Mit tegyek hogy ne jelenjenek meg?Léci segitsetek!!

marko37
Ahogy nézem a tsz map mellé lassan meglehet csinálni a hungaro kamion modot vagy a haulin 4 et

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Freddycom
Waaaa, figyelitek az elenyészõ, de ott lévõ súrlódást, az egyik smile ujja, és a másik feje közt? <#idiota> Köszönöm h ezt leírhattam.

Freddycom
De te azt hitted, h nem lesz megosztva, azért mondtad, h "de sajna W.I.P.-es lesz". Ne is tagadd! <#ejnye1><#vigyor2>

belapeter
Most néztem tov.képeket róla,és hasonlítani fog ahhoz ami a Claas Xerionhoz van.
Ollyan kis szórócs9vek fognak lefelé lógni,sok. 😄

belapeter
Akkor nagyon jó!

Ha csinálnak rá valamilyen szórókeretet, vagy injektáló berendezést, akkor lehet, hogy még várni kell rá. Remélem lesz rajta.

Teljesen jól irják,mert Work In Progress azt jellenti,hogy még készül az adott dolog.