57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Willymi #49331 ja és ezzel a módszerrel nekem kb egy óra alatt tesztekkel együtt megvan egy egyszerű gép átrakása
-
Roli97 #49330 sanya gyere fel msn-re
fontos -
Willymi #49329 gyorsabb az tuti és valakinek egyszerűbb is -
#49328 hm.. majd így is kipróbálom :D én eddig úgycsináltam hogy eredeti gépet nyitottam meg giantsba és mindent egyesével kicseréltem így nem kellet xml-ben átírnom semmit csak a gép nevét :D viszont a tiéd gyorsabb... csak jobban kell odafigyelni :D:D -
#49327 Mert eddig nem esett, ennyi.
Miért hisznek olyan dolgokat hibának egyesek, ami teljesen normális dolog? -
dutraue28 #49326 hali
nálam soha nem esik eső miért??????????????
-
pista89 #49325 Talán entert megkéne nyomni... -
TractorosMo #49324 -
#49323 köszi szépen!! -
Willymi #49322 mert nem nyomtál numpad netert akkor indítja el a motort kivan írva -
Willymi #49321 valami nem tiszta tőlem lehet kérdezni normális hangnemben lehetőleg és segítek megoldani a problémákat -
#49320 Ez a JD traktor nekem nem ment a játékban... Beült az ember, de nem indítózot, és nem is ment! Tud valaki segíteni hogy miért volt ez? -
Willymi #49319 AZokank szól akik szeretnének gépeket átrakni a 08-ból a 09-be legyen egy egyszerű dolog pl egy traki első dolog giants editorban valamelyik gyári géptől átmásolod a farmer-t meg trafficCollisionTrigger-t a kiszelmet traktor fő mappájában legyen bent( giants ball fele Scenegraph mint a windows intéző (edit menü: "cut"-kivágás, "copye"-másolás, "paste"-beillesztés ez a 3 dolog bőven elég ehhez)szóval belemásolod azt a két fő dolgot utána az gép teljes xml-jének a tartalmát törlör és belemásolod az egiyk gyári trakiét mindegy melyiket szépen sorba tessék haladni átírod a nevet, a kereknél "repr="0"" a nulla a kerék helye késöbbi képen látod hogyan kell kiszámolni mi legyen a nulla helyén ha nem az első helyen van. majd minden egyes index számot a képen remélem érthető lesz hogyan kell átírni a hangoknál mivel moddesc-es lesz a gép:P egy mappába másolod bele és minden elérési útvonalat ami pl így nézett ki:data/vehicles/steerable/fendt/fendt936vario.i3d ezután cska ennyi legyen(példe esetében de a szisztéma ugyna ez végig) fendt936vario.i3d hangoknál is ha a gépnek amit átraksz van hangja akkor értelem szerűen a hang neve és kiterjesztése és az elején is legeljén a modell elérési útvonala az i3d-is az aktuális modelre legyen írva pl mtz82.i3d ezután ha minden megvan mented. másols valahonna egy sima trakira vonatkozó moddesc fájlt egy máppa a jelenlegi géppel átírod a neveket pl erről: <name>Belarus 1025.3</name> erre de csak példa!:<name>Mtz 82</name> mindegyik helyen ahol ez van utánaezt(csak pl):<![CDATA[Belarus 1050.3 by: Razor, Zoli108, Vmarci, Willymi
Külön köszönet a hangért:MTZ1025, Melfoy
http://ls2009portal.weboldala.net]]> átírod amire neked teccik ez a sor jelenik meg a gép képe melett az üzletben szóval átírod ahogy teccik pl:<![CDATA[pista bácsi 82-es a kert végen rohadt most eldja viheted ha akarod:)]]> kétszer van minden ilyen dolog egymás után ha jól megnézed végén van egy hivatokázi sor pl ez:<xmlFilename>belarus1025.3.xml</xmlFilename> itt aaz aktuális gép xml-je hivatkozol rá átírod pl:<xmlFilename>mtz82.xml</xmlFilename> mented mész a shopba és játszol vele ja és a mods mappába bemásolod nem kell zipelni semmi cska egy mappába legyen bent bocs a sok szöbvegért de unom a könyörgést aki megértette ez alapján áttud tenni magának gépeket:) -
parad #49318 Valaki megtudná nekem mondani hogy milyen programok kellenek a traktor építéshez és megcsinálni hogy be tudjam tenni a játékba?????? -
pista89 #49317 Kombájnokat szerelik át gabonára, felmérik az állapotukat, és talán jöhet egy próba vágás:D
Nadehisz még elsincs vetve :O
Kaszálni is kéne
Hazajöttek a vetősök..
-
#49316 Gomítás volt a határban.
Aztán meg lucernapermetezés.
Bocsi a sok képért -
MTZ 50 #49315 Elég jól kitudod forgatni az ember szavait... -
mariusz90 #49313 Sziasztok!
Megnézem aportálon de nem találtamrá választ rem ti tudtok segiteni amikor inditanám ezt irja ki : -
#49312 eggyet ertek! -
#49311 "Kész munkába könnyű hibát találni!"
Miért is szeretnéd azt megcsinálni?Esetleg a régi nem tetszik? -
#49310 Jó lenne ha leszakadnál innen, mert csak az első oldalon 14 db hsz-ed van aminek semmi értelme. Menjél inkább másik forum-topikba és ott boldogítsd a jónépet a f@aszságaiddal. -
MTZ 50 #49308 Megszeretném csinálni a Strautmann potkocsit, h a gabona pupos legyen rajta. Tudna nekem valaki segíteni? -
#49306 nem,birom -
#49305 Acid Burn meg a többi akik csináltak jópár fasza dolgot
09hez kreálnak még dolgokat? -
#49303 ez milyen nagy böszme kombi már :D -
MTZ 50 #49302 Úgy örülök, h megtaláltad ezt a forumot. Kész munkába könnyű hibát találni! Sztem inkább tartsd meg magadnak a véleményed... -
#49301 hát nem lehet csak ge ba felhajtottam meg lehajtottam a tetejét. -
#49299 az érdekel minket a legkevésbé -
#49298 Akiknek segítségre van szükségük, belapetertől kérdezhetnek privátban. -
#49296 Bocsi de új,vagyok. -
#49295 daemon toolsba berakod a képfájlt
remélem tudod mi az -
#49293 megvan holvolt a kutya elásva most jól emelgeti őket
most jön az, h karokat is mozgásra bírjam :\ -
#49292 mountolni,az mi? -
#49291 ha valamit segít szedd le eyg alap fendt trakiról az attacherjointokat vagymiket, hátha úgy jó lesz -
#49290 Ejj, istenem... -
#49289 Sziasztok!Letöltöttem a Landwirtschafts-Simulator 2009-et és kéri a cd-t. Akkor mit kell csinálni? -
#49288 be kell mountolni pl daemonba -
kicsit átalakítottam.
már annyira nem billeg. -
Willymi #49286 ezt meg az xml-ben van az atacher jointnak ennek a függesztettenek az elforgatási szögei azt átírod és jó lesz vagy pedig ezeken belül van még pont és azokat átforgatod -
#49285 Repcearatás volt..