Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muerte del pablo!
Nem tom, én is kitöröltem a platóját, bele is tettem játékba, és meg is lehetett venni.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Egy ilyet kellene egy kicsit át szerkesztenni és már vihetné az ember a kombájnokat

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Kellene egy kis segítség. Ráraktam egy gépre egy homlokrakodót, csak nem tudom mozgásra bírni. Lécci segítsetek!
Az lenne a jó hogy ha megnyomod pl az x-et kkor egy ilyen kis rámpa szerûség lehajtódna a végén. Kicsit vastagabb lenne az egész. x-el meg visszahajtódna. Pl N-el meg az oldalán lenne rács és azt is fel lehetne hajtani meg le. És így lehetne vele kombájn-t meg traktorokat- st-ket szállítani. A rács meg megakadályozná a leesését. Szerintetek jó ötlet? Ja és van ez a hiba hogy besüpped az eleje na azt kéne még kijavítani. Nos, ötlet?
Itt van:
A bálák eladás után, mikor visszalépek a játékba, ugyan úgy kint vannak a földön. Mit tegyek?
Tedd fel elõször is a javított bálázót, innen szedheted le: http://ls-modsource.de/files/Downloads/LS2009/WelgerRP235.exe
Utána a mentésed keresd meg. A mentés itt van: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\savegame "x" (x egy szám). Azt a mentést nyisd meg, amelyiket használod..Ha megvan akkor a mentésben van egy vehicles.xml file,azt nyitsd meg szövegszerkesztõvel.Keresd ki a bálákat,nekem a legvégén volt,és ha megvan töröld ki azokatt a sorokat. Ha nem találod akkor CTRL+F és írd be h bale, majd keresés, és ugyan úgy törlöd.
Utána minden jó lesz.
Vagy tedd fel a patchet, és megold mindent.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ollyan kis szórócs9vek fognak lefelé lógni,sok. 😄