Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BMW320i

Talán így.KPM-es rakodó 😊

BBali666
nincs kedved tölthetõvé tenni ezeket a nyönyörûségeket?

Cream78
Jó estét, egy kérdés, erre hátha válaszol valaki 😄

Textúra méretet hol/hogy tudom átírni? Fiam gépén fehérek az utólag berakott gépek...

az igen !!!!!!!!grat

No music, no life....

BMW320i

Fõ a változatosság 😄

linket hol hagytad?????(póttal együtt kérnénk)<#idiota>

No music, no life....

egyszer régen valaki belinkelt egy videot hogy kell kereket cserélni nem tudná megint belinkelni valaki
Freddycom
Ja de várj, annyira nekem sem jó, h játszhass vele, ugyanis a kamera nem jó helyen áll, a plató törlése után.És mivel nekem csak annyira kellett a gép, h egy képet csináljak, nem is foglalkoztam vele késõbb.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

BMW320i

Scania 143 gabonás
tölthetõ

BMW320i

Wladymirec T25
ha kell a link szóljatok.

BMW320i
MUERTE vs MERTE
Freddy ha majd ráérsz és kész vagy a trailerer azt a camiont feldobnád valahova mert nekem nem sikerül megcsinálni mert most meg tudom venni de fehér és én GE-hez nem nagyon értek csak a vezetéshez. De az legalább megy igazibol.

saslaca
<#wow1><#wow1> Fajintos!

BMW320i

csá
egyszer régen valaki belinkelt egy videot hogy kell kereket cserélni nem tudná megint belinkelni valaki
BMW320i
Nagyon korrekt lesz.Ügyes vagy!Grat!Sok sikert hozzá!

Helosztok!a 08-as jd 4850 4wd miért fehér?

6milan6
Elképzelésnek nem rossz...

Nem is rossz ez a dzsondír, de ezeket a gumikat elfelejthetnék már<#wow3>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

BMW320i

Claas skin a Lizard-ra.

Freddycom
Hát egyelõre passzolok, befejezem a trélert, aztán meglátjuk/meglátom mi lesz.

Amúgy thanks bro. <#eljen> <#wave>

6milan6
Azért kérdeztem (céloztam rá), mert ahhoz képest, hogy pár hete modellezel, az a tréler elég szép darab. Ebbõl kifolyólag jött a Claas Xerion ötlet, mert készült már néhány, de mindegyik hagy némi kívánnivalót maga után.😄 (konkrétan ritka rondák<#zavart1>)

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

marko37

a leltárból márt csak ez hiányzik

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
egy másik map-ban is láttam ufot de az repült

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Freddycom
A második rész nem konkrétan Milánnak ment, csak õt "válasz erréztem" meg.

Freddycom
Miért? Lehet evidens a magyarázat, nekem nem esik le. <#vigyor2>
Hibákkal óvatosan, mert kb 1,5-2 hete nyomom a modellezõipart. Ne tessék elvenni a kedvem. <#crazya>

6milan6
Következõ projected egy Xerion lesz?😄<#eljen>

Bocsi össze cseréltem a képeket.
Valaki nemtudna segíeni,hogy miért nem dutok beszállni a rábába és mért áll ferdén? Elõre is köszönöm.
Mitsurob
Nagyon jó...

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

atesz25
Ügyes, ird át a radiust az xml-ben de elõször csak kicst csökkents az értéken!

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

Freddycom
Most itt tartok:

csaba90
Beraktam az IH 490-es tárcsát a geringbessonra (arra a pirosra amit Nickel csinált) és a kerekei nem forognak pedig xml-be is meg mindent jól átírtam mégse forognak.. viszont épphogy leérnek vagy le sem érnek.. lehet az lenne a baj? aki tudja vagy mrá járt így az segíthet 😄
egyébként a Rábát kicsit átfestettem így sokkal tetszetõsebb nem vakító rikítós xD még a felniket próbálom majd kicsit szürkébbre és a fülkét enyhén csak egy kicsit szürkébbre 😊 egyébként most így néz ki:

Csaby

BMW320i
Tehát készül a tréler?Hurrá!Király vagy ember!!!

MUERTE vs MERTE
Most beadta a gépet de az egész fehér és ha elforditom a kerekeken nemutatja a csavarokat sem most mi lehet vele. Meg letöltöttem CAT Challengert és a gumikerekek nem forognak csak egy helyben áll a gép meg megy itt mit kell állitani?

BMW320i
A polcról.Idióta!

Passz..sajnos ennyire nemvagyok gyakornok még a GE-torba..(de szeretnék)..ámmeg megpróbálom megcsinálni jóra ezt a rábát..hamer volt valaki/valakik olyan kedvesek h betették..akkor felfejlesztem jóra...ám valakinek nincs eladó NORMÁLIS RÁBAKEREKE(jobbos/balos)?

Hali!
Segítség kellene. Ráraktam 1 gépre 1 homlokrakodót és nem tudom mozgásra bírni.
Aratás pénzbõ vettem ezeket.

Szalma szezonra lehetséges, hogy beszerzek +1 ilyen pótot mert ez nyílván kevés lesz.

Közben aratási szezon befejezõdött..Utolsó tábla-utolsó sorok.

Kenny85
ja nincsmit 😄
amúgy hogy-hogy nemsikerült.
nézegettem többi gépet is logikája úgyvan h pl ott fenderleftfront a fõ izé alatta mindig a kerék van amik forognak
többi alájuk meg azok a részek amik nem gördülnek. csak nemtom hogy kell azokat a kockás kisikonos cuccokat csinálni (mert create/transform megvan)
meg hogy hogyan lehet rábírni, hogy a gumikon kivül más ne forogjon. mert 1x megpróbáltam így rárakni egy kasztnit de kerekekkel együtt forogtak 😄

BMW320i
Ez a jó beszéd Báttya!Már elõbb kellett volna.

Jah..elnézést kérek tölled..mert bunkóvoltam...nemköszöntem meg h segítettél...KÖSZÖNÖM...<#hawaii>

Kenny85
meg bazzeg hamár zip-bõl nyitod eg akkor csomagolja ki az összes fájlt, de legegyszerûbb lenne ha kimásolnád egy mappába...
de ha erre nem jöttél rá akkor bele se kezdj az ablak kicserélésébe

Kenny85
ablaknál aztkell, hogy megnézed mi ablak id-je, i3d-t megnyitod notepaddal
megnézed windows diffuse meterialhoz mi az id, megkeresed ablak id-jét aztán kicseréled material id-t a windows_diffuse idjére
lehet, hogy van egyszerûbb megoldás, arra én is kiváncsi lennék, de nekem csak így sikerült

Freddycom
Hát én sem, pedig én is csak egyszerûen kattintottam és töröltem.

Eddig eljutottam de most mar kellene egy kis segitseg h legyen vmi szine is a gépnek, jah meg h az ablak átlátszó legyen. jaguar

Eddig eljutottam de most mar kellene egy kis segitseg h legyen vmi szine is a gépnek, jah meg h az ablak átlátszó legyen.

az a baj h így csináltam mégse jó..akk még tanúlmányozom...

MUERTE vs MERTE
Nem tudom hogy te hogy csináltad de én nem tudom megvenni a többi gépet megtudom de azt nrm hiába kattintok rá hogy megveszem semmit nem csinál.

Kenny85
hogy kanyarodjonm ahoz azokat a részeket bele kell ide pakolni, mert ezek a kanyarodó részek