Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Textúra méretet hol/hogy tudom átírni? Fiam gépén fehérek az utólag berakott gépek...

No music, no life....
No music, no life....
egyszer régen valaki belinkelt egy videot hogy kell kereket cserélni nem tudná megint belinkelni valaki
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
egyszer régen valaki belinkelt egy videot hogy kell kereket cserélni nem tudná megint belinkelni valaki
Nem is rossz ez a dzsondír, de ezeket a gumikat elfelejthetnék már<#wow3>#wow3>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Amúgy thanks bro. <#eljen>#eljen> <#wave>#wave>
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
a leltárból márt csak ez hiányzik
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Hibákkal óvatosan, mert kb 1,5-2 hete nyomom a modellezõipart. Ne tessék elvenni a kedvem. <#crazya>#crazya>

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
egyébként a Rábát kicsit átfestettem így sokkal tetszetõsebb nem vakító rikítós xD még a felniket próbálom majd kicsit szürkébbre és a fülkét enyhén csak egy kicsit szürkébbre 😊 egyébként most így néz ki:

Csaby
Segítség kellene. Ráraktam 1 gépre 1 homlokrakodót és nem tudom mozgásra bírni.
Szalma szezonra lehetséges, hogy beszerzek +1 ilyen pótot mert ez nyílván kevés lesz.
Közben aratási szezon befejezõdött..Utolsó tábla-utolsó sorok.
amúgy hogy-hogy nemsikerült.
nézegettem többi gépet is logikája úgyvan h pl ott fenderleftfront a fõ izé alatta mindig a kerék van amik forognak
többi alájuk meg azok a részek amik nem gördülnek. csak nemtom hogy kell azokat a kockás kisikonos cuccokat csinálni (mert create/transform megvan)
meg hogy hogyan lehet rábírni, hogy a gumikon kivül más ne forogjon. mert 1x megpróbáltam így rárakni egy kasztnit de kerekekkel együtt forogtak 😄
de ha erre nem jöttél rá akkor bele se kezdj az ablak kicserélésébe
megnézed windows diffuse meterialhoz mi az id, megkeresed ablak id-jét aztán kicseréled material id-t a windows_diffuse idjére
lehet, hogy van egyszerûbb megoldás, arra én is kiváncsi lennék, de nekem csak így sikerült