Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nagyon jó lett gratt
a portálon van....ott olvazsd el...(JD stadion alatti hozzászólásokat)..pf
igen csak a F.A.Q ban nincs benne hogy hol kell alitani a texturát s gondoltam valaki tudja!!!
Olvasd ell a F.A.Q-ot ot benne van a megoldás!
este szorakozásbol csn egy k.fünyirot itt a kép<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#hamm>#hamm><#nyes>#nyes>

köszi
Már vissza olvastam de nem találtam meg
nem tudod véletlenül hanyas hsz volt?
Már vissza olvastam de nem találtam meg
nem tudod véletlenül hanyas hsz volt?
Dehogynem...levan írva...pontosan én írtam le..pf..ahol van a JD stadion..az alatt van leírva..olvass 1 kicsit..nemtöröm magam h ismét leírjam
A magyar portálon senki nem tudja hol kell át állitani hogy ne emelkedjen a jd orra egy vontatmánnyal?
Az orsuly nem elég
Az orsuly nem elég
Le Petit Perche Map v1 eröl a pályárol dudna valaki berakni képeket , hogy megnézzem
Készülünk az aratásra, aztán jöhet a tarlóhántás és a szántás!

Valaki tudja már hogy kell lelassiteni az idöt vagy kivenni hogy csak nappal legyen nagyon megköszönném?!
NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"
Lene egy kerdesem a Claas Scorpion beteszem a jatékba es befeheredik masik nem csak az mit kell teni ilyen esetben?leci segitsetek!
Üdv mindenkinek a mai nyáriasan meleg napunkon 😄
Szép a Tsz map csak így tovább😉
Szép a Tsz map csak így tovább😉
When this map will be ready?
Igen ez a tsz map / This is the Hungarian TSZ map PrivaT.
Kérdezzétek még 1000x meg és nincs még kész csak pár embernek van meg mint látható.
Kérdezzétek még 1000x meg és nincs még kész csak pár embernek van meg mint látható.
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Where can I get this map?
Nállunk a TSZ-be mindíg ilyen JD-kel húzták be õsszel a Rábákat, ha nem indultak. 😄 A JD hátsókereke olyat fogott az aszfalton, hogy belenyomta a mintát az aszfaltba. 😄
<#guluszem1>#guluszem1>Cool map!<#eljen>#eljen>
I need this map! As it is called?
I need this map! As it is called?
What is this map?
|
|
V
|
|
V
Hello!
How to set the scripts to plow IH725?
How to set the scripts to plow IH725?
mostmér, kikapcsol köbe az agyad😄
nekem játék közbe jutottak olyan hülyeségek az eszembe hogy ihaj😄
nekem játék közbe jutottak olyan hülyeségek az eszembe hogy ihaj😄
Szképerláda hogy a faszomba visz be terményt, silót mond már meg nekem 😄😄<#lama>#lama>
Ha Giantsba pakolom át a 08-as gépet a 09-esre és amikor beillesztem az elemet, miért méretezi át? Hogyan tudom elérni, hogy a kivágott és beillesztett elem a helyére kerüljön vissza, és megtartsa az eredeti méretét?
Megvettem rá a legnehezebbetm égis csinálta... :-(((
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
EZ A PROBLÉMA A JD-NÉL NÁLAM IS MEGVAN....
Próbáltam vissza olvasni, de semmit nem találtam hogy hol tudom + változtatni a súját, amitõl nem áll 2 kerékre
Próbáltam vissza olvasni, de semmit nem találtam hogy hol tudom + változtatni a súját, amitõl nem áll 2 kerékre
orrsúly öcsém, orrsúly😊
Köszi! De sztem nem nyúlok bele, mivel a JD már 2-ikban is hátsókerékre áll, ha rajta utána akasztottam vmit....de azért köszi!Bár ki tudja?, xD<#worship>#worship>
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Az a 3 nehézségi szint a termésátlagot módosítja? Gondolom mást is állít, hogy nehezebb legyen a játék, mondjuk folyamatosan monszunesõ esik?😊
amikor megkezded a játékot akkor a legnehezebben játsz (SHWER) vagy micsodára kattints ami piros...
Csaby
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a termésátlagot hogyan lehetne kisebbre állítani a játékban, mert nagyon hamar betelik a kombájn aratásnál.
A jármû XML-jében itt pl:
<motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20">
<torque rpm="500" torque="2"/>
<torque rpm="900" torque="4"/>
<torque rpm="1100" torque="5.0"/>
<torque rpm="1750" torque="5.0"/>
<torque rpm="1800" torque="3.5"/>
</motor>
maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármû, csökkentésével lassabban.
<torque rpm="500" torque="2"/>- Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép😊
Ha sokkal gyorsabban akarsz menni, akkor illessz be újabb sorokat ennek a résznek a végére, magasabb fordulatszám értékkel és kicsit magasabb torque értékkel, mint az elõzõ sor.
Itt megjegyzem, hogy be lehet írni 25000-et is (fordulat), na ezzel már hamar be lehet járni a pályát😊
<motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20">
<torque rpm="500" torque="2"/>
<torque rpm="900" torque="4"/>
<torque rpm="1100" torque="5.0"/>
<torque rpm="1750" torque="5.0"/>
<torque rpm="1800" torque="3.5"/>
</motor>
maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármû, csökkentésével lassabban.
<torque rpm="500" torque="2"/>- Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép😊
Ha sokkal gyorsabban akarsz menni, akkor illessz be újabb sorokat ennek a résznek a végére, magasabb fordulatszám értékkel és kicsit magasabb torque értékkel, mint az elõzõ sor.
Itt megjegyzem, hogy be lehet írni 25000-et is (fordulat), na ezzel már hamar be lehet járni a pályát😊