57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
mokesz86 #49857 És valaki megtudná csinálni? -
#49856 10:00 a búza száraz az idő jó indulhatunk ki
Étel ital van ugyhogy nagygond nemlehet
Neki is látunk a munkának
Nemsokára megvan az első ürités.
A sofőrnek nemsok dolga van:)
Ürités közelről
Az estébe nyúlik a munka
ÉS véget ért.. 80 Hektár Búza szép teljesítmény:) Mehetünk haza
-
Vincent00 #49855 szerintem azért, mert mikor csinálták, ezt a funkciót kifelejtették belőle... -
#49854 -
mokesz86 #49853 Na valaki megtudja mondani miért nem rakja egyből a pótkocsiba amit aratok? -
Predator007 #49852 Hali mindenkinek!!!valaki megtudna osztani privátba velem egy Claas Dominator 105öst??:) -
#49851 Megvan osztva !
ls modders-ről! -
#49850 most ezt nekem írtad hogy MTZ-ből van elég ???? -
scania620 #49849 a silózót te honnan szedted? -
mokesz86 #49848 Hiába aratok vele nem rakja egyből a pótkocsiba valaki segítene?
Köszi -
#49847 szerintem meg nem lenne az se nagy baj ha ezentúl egy új modell sem készülne el vagy jutna el kiadásra... mégis minek? van vagy 100 féle traktor 08-hoz meg 09-hez is... nem igaz hogy még mindig kell.. meg a többivel is így van kombájnok pótok stb.... ha meg valakinek kell valami ami nincs meg 09-be az fogja meg és rakja át 08-ból ennyi....
MTZ is van már kismillió... -
TIBÓÓÓ #49846 Életkép a határba....
-
mokesz86 #49845 Helló valaki megtudná mondani miért nem rakja egyből a pótkocsiba? -
#49844 sehonnan -
The Doctor 98 #49843 sziasztok!Én még új vagyok itt.Nem tudjátok hogy a 2009-hez honnan lehet leszedni magyarosítást?Előre is kösz! -
#49842 ebbe teljesen egyett értek! addig amig a modositás saját célu nem hinném hogy bárkit is zavar... ha meg szeretném osztani elötte ugyis megkérdezem a modert.. -
#49841 Kedvenc MTZ fajtám
-
dual3 #49840 hm nah van egy olyan érzésem hogy ez nekem szólt... egy ártatlan kérdés miatt...
Előre szólok ha ide céloztál sajnos nem tudok kommunikálni a mod készítőjével mivel német és sajnos nem tudok németül és nem érem el ennyi etikett meg szorult belém is és másba is szerintem hogyha valamelyik fórumozó társunk készít valamit és megosztja velünk nem barmoljuk szét csak engedéllyel nem akarok senkinek sem beszólni illetve bírálni ez az én véleményem remélem senki számára nem sértő (és ha nem nekem szólt akkor bocs, de én sikeresen magamra vettem)
Bocs a sok szövegért! -
#49839 Nem értem felháborodásod!
Teljesen elfogadható feltételek közt készítik ezeket a módosításokat!
Amíg nem osztják meg, normálisan szerintem mindenki kontárkodhat de NORMÁLISAN és ha meg akarja osztani illik a készítőt megkérdezni hogy mi a véleménye, kiadhatja avagy sem! -
#49838 Nah meg tudom venni meg bele is tudok ülni.Csak az a baj ,hogy nem tok elindulni,meg villognak valami színek.Tudna valaki segíteni.Am úgy csináltam, hogy a rakodó alá raktam be az MTZ-t.De nem tom hogy a rakodó mozog-e. -
bassrat #49837 Újabban divat lett a MOD készítőjét semmibe venni és mindenféle kérdés nélkül szétbarmolni??? Vagy csak ehhez értetek???? Ez már szánalmas!!!! Nem tudom mit szólnátok hozzá ha semmit se kapnátok Zoliéktől, Nickeltől, Perszétől és a többi kiváló szerkesztőtől!!! Nem lepődnék meg ha soha többé nem osztanának meg saját készítésű modokat!! Bocs Martin hogy közbe szólok de ez a szemtelenség már bosszant!! -
#49836 Következö áldozat :D -
#49835 Kossz TIBI -
dual3 #49834 Hali!
Valaki nem tudna véletlenül segíteni, hogy egy meglévő modellen hogyan tudnék kereket cserélni? :O
HA valaki tudna legyen szíves írni egy privátot vagy itt válaszolni előre is köszönök minden segítséget! -
#49833 Ne ez 1 ízléses skin nem olyan mint amilyet egyesek készítenek ... grat.:) -
#49832 most hogy mondod tényleg:D szeget kapot volna?? Na de mind a négy háhá :D ja fujok rajtuk! -
#49831 Lemken Smaragd KUEA-8
SPC6
(Bocs a skin cserert NICHEL 77) -
Vincent00 #49830 a fehér felnijű pót kerekein pumpálni kéne kicsit, mert nagyon lapulnak.
amúgy szerintem nagyon passzol oda az a pótkerék... :D -
#49829 Készitem müszakira az ifáim.. :D nickel77 ha nem baj kapot egy pot kereket az ifa :) meg a pot is máshogy néz ki:) -
#49828 Illyankor Ctrl + F-et nyomsz és a képernyődre teszi :D
Ja és Kód a patch-höz : HY9WA-DCFKW-8PT3R-XEML5-JQBJ9 -
#49827 Alapvető hiba, hogy mindenki fordítva csinálja mint kellene. Nem a traktorra kell tenni a homlokrakodót, mert csomó munka lenne vele. A traktort kell a homlokrakodó alá tenni. Nem tudom mennyire érthető, de egész egyszerűen ennyi. -
#49826 Hali.Valaki nem tudja hogy amikor a giantsba be importálok valamit akkor az elem nem jelenik meg csak x y z tengely és kész.Elöre is köszi a segitseget. -
#49825 Nagyon jó a kép is de a map mégjob elismerésem grat! -
#49824 -
#49823 Hy !
Valaki legyen szíves linkelje be a Krone bálázót, mert az lsportálról nemtom letölteni ! -
#49822 És azt hogy kell? -
#49821 Ha az eredeti scripttel használod akkor animálni kell... -
#49820 Ez jó lessz! Gratula!!! -
#49819 Valaki kisegítene azzal,hogy elmondja hogyan lehet mozgásra bírni a homlokrakodót?
Nagyon megköszönném. -