57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
GCsab #146 Most tényleg!
Mien géped van neked? Mert nálam a DEMO simán futott szaggatás nélkül...
na mind1...
Nekem perpillanat 0-val jön a game... -.-'
168 seederből és 405 peerből senki sincs fennt -.-' -
#144 kinek??? hasznalhatnad a VALASZ ERRE gombot vagy mar mit hogy tudjuk kivel beszelsz!!!!!!!!!!!!!!! -
#136 ja bocsi nem neztem, megegyszer elnezest kerek nem szoktam arra odafigyelni annyira -
#133 ird le neked mien konfigod van:proci,memoria,grafika es a vinnyo semmi tobb. -
#132 nekem is ott körül mozog -
#131 hála a jóistennek..ez azt jelenti hogy a géped túl gyenge ehhez a játékhoz... -
#128 hát ja,úgy ahogy mondod Laci! -
#121 Daneszkának jön gyorsan lefele...de sztem nekem már ma lent lessz -
#120 vkinek lejött már a full ? mer nekem elég lassan jön -
#118 Ja és Caseih:THX -
#115 fejezd be mert bajok lesznek !
és Caps Lock OFF!!! -
#114 thx -
#110 FULL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#106 majd este végig túrom megint az oldalakat,hátha rá tlaálok -
#105 megjelent már hétfőn. most torrenten keressük de majd ha találok vmit szólok...de ti is :D -
#104 nekem is.....tegnap egész délután kerestem...na hátha ma több eséllyel indulok -
#103 Megjelent már? Lehet szedni valahonnan? -
#100 nekem egyenlőre a játék megtalálásával vannak gondok :D -
#99 DirectX9.0c márciusi frissítés itt:
Ati catalyst 8.3-as Driver
szedjetek le innen és rakjátok fel úgy a Driver-t hogy előtte ami eddig fentvolt az letöröltétek! -
#98 Google a barátod,használjátok ki,keresgessetek rá ezekre:D -
#97 hy all.Akinek problémája van a játék elindításánál annak ez a teendője:
-fel kell rakni egy legfrissebb videókártya Driver-t
-fel kell rakni a legfrisebb DirectX9.0 c-t! és már menni is fog. Nekem is ez volt a gond
-
#81 en tudok egyet de szt. lassu es 14napig birsz szedni onnet ingyen fullos cucokat -
#74 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Találtam 1et de regisztrálni kell ...még nem jött meg a jelszóm
e-mailen...DownloadNován..sztem ez nem fake , ma töltötték fel..majd belinkelem az url-t ha igazi -
#72 akkor jo ha nekem elobb meglesz a full akor majd szolok meglehet elkuldom a linkeket hogy honnet birod leszedni -
#71 Nem full demo .
nandorb : torrenten várom...ha megtetszik talán megrendelem
[felrakhatná már valaki] -
#69 mond te megvetted a full jatekot vagy varod torrenten??? -
#67 azért volt világos , mert vagy a telepen voltam a fény alatt vagy már hajnalodott és kelt fel a nap
nandorb 64km/h a max a nagy varionak (ott van a képen is) -
#65 hogy a rakba van nalad ilyen vilagos? baszus en bekapcsoltam a fenyszorokat de meg ugyi is sotet volt -
#64 Elvoltam ...:D
oldalpanel a nagy Varionak..ez legalább 3d-s nem mint az ST-ben
aratok :D
nekem nem tetszik elölről ...
..
-
JD4650 #57 1 és ugyan az a 2 játék -
#56 van multi? -
#52 ha veszel masik grafikust elfog vagy masik szamitogepet -
#47 hogyan kell felvenni a tolos cuccot meg a kombájnra az elejére -
#46 akkor nem is erőlködök vele(kár) -
#45 "Shader model 2.0 is required" azaz minimum ilyen vagy "nagyobb" vid kártya kell hozzá (nV 5XXX vagy ATI 95XX) -
#44 arra gondol -
#43 bocs a lámaságért de annyira nem értek a gépekhez meg a progikhoz ezért kérdezem -
#42 directX 9-re gondolsz? -
#41 no majd meglesem vmikor,de haveromnak mindenképpen megmutatom ő,mert őt még jobban érdekelni fogja :) -
#39 Omg! én falusi vagyok, sokszor látom élőben, a gép elött már túl sok nekem. xD