57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
JD4650 #246 ja én is. meg normális méretű permetező, tárcsa, meg hasonlók -
#245 Én már azt várom hogy olyan modok legyenek, amit ha felrakok nem csak buzát lehet aratni/vetni. -
#244 felraktam de nálam ugrál amikor megyek, rögtön 1. missziót nem tudom normálisan végigvinni, mert ugrál:C -
JD4650 #243 nem st hanem tsforum3.com van pár mod, de sztem még ma is bővülni fog. A pótkocsi jó, de asszem a kicsit is átlehet írni hogy több férjen bele:D
a grubber az rohadt jó hogy ilyen nagy lesz, sokkal jobb vele a munka. A hátsó munkalámpákat is érdemes letölteni. -
#242 http://www.landwirtschafts-simulator.de/
modok :
http://ls-mods.de/ -
kitt2000 #239 Bocs.probáld igy hogy a SkinTractor.fr honlap alján lévö linkre katintva a jobboldali ra zöldre szinű honlap ra TSF3 katintv a fórumon a játék cimét keresve. -
kitt2000 #237 Van pár mod a www.stforum3.com-on lejebb rátaláltok a játék cime nézve. -
#236 Xml-t meg lehet nyitni Excelben, vagy bármilyen webszerkesztőben , elterjedt dolog:) -
#235 Fú most ilyen mezőgazdasági játék megszállott lettem. Meg van a simtractor, akkor ez a játék, meglesz a simfarm, meg a John Deere American farmer is meglesz:). Amúgy én néztem a szövegeket, mintha megtaláltam volna őket, csak ilyen xml formátumba vannak. Hogy kell azt fordítani? Mert ilyennel már találkoztam a civilization 4-nél, de azt se tudtam fordítani:P. -
#234 cseppet sok a kérdés benne...a pályák nem kampányok,sima free módok,pont erről beszéltem hogy nincs semmi feladat.és még gépeket sem kell venni,mert adott minden.
a mentés a speichern -
kitt2000 #233 Menteni hogy kell benne? Akármelyik földre lehet menni dolgozni? Ami a rendes gyakoló pályát csináltuk az is szerepel benne a siló tartály balra fent a dombon a szélturbinánál van az a szántásal kell kezdeni(nem ezaz egy terűletűnk van).Szerintem a többi bálla,tehén,tyúk is elérhetövé válik csak az elsö kampányt megkell csinálni kompletre és érhetövé válik csak rákéne jöni hogy mit kell csinálni pontosan.Valaki nem tudná elkezdeni a magyarositást jó lenne hozzá? -
#232 engem az zavarhogy igazából semmi célja nincs a játéknak.a missziókon gyorsna végigszaladtam.free modban meg nincsen semmi kihívás.... -
JD4650 #230 ez az eke nagyon rossz, márcsak azért is beleeröltetem az enyémet:D -
#228 jaja:
-
JD4650 #227 aki unatkozik, kereshet bele modokat. mert nem sok gép van benne.
Laci, a földet lehet bővíteni?:D ahol leteszed a kultivátort ott csinálja?:D -
#225 Áh értem köszike:). Amúgy valahol belehet állítani hogy hányórakkor, meg melyik évben, meg melyik hónapban kezdődjön a játék? -
#224 így tolass rá
-
#223 addig tolass rá míg ki nem írja hogy Q -
#222 Nekem sehogysem sikerül beleönteni a búzát a tárolóba. Ha megnyomom a q-t, akkor a láda amibe benne van a búza, az lecsatlaklozik a traktórrol:P. És hiába megyek, akárhogy, ahoz a tárolóhoz nem írja ki hogy nyomj q-t:@. -
#221 igen van
-
#219 Nekem 9óra körül jött le a gém és most fejeztem be a játékot :Fam még szerencse h lehet menteni :P
Pár kép..
Viszont csak az aratást ajánlom este mivel annyira rossz a látási körülmények hogy
gyakran ki kellett szállnom a gépből hogy megtudjam hogy hol vagyok :D
-
#216 jaja logikus hogy nem vetnek mást kint....de nembaj majd Modokkal lesz benne más vetnivaló is:D -
#215 úgy ahogy mondod! learattál mehetsz szántani,kultivátorozni,beveted, és el is kezd kikelni,Ha kikelt permetezővel végigszaladsz rajta és annyi. Amúgy meg mondtad hogy vannak azok a szarvasmarhák,csirkék,bálás képek na azok sztem egyformák..... vagyis én nem láttam külömbséget köztük:S én most a másodikba vok.... -
#214 A játékban csak azért tudsz búzát aratni mert németországban amúgy sem termelnek napraforgót meg kukoricát mert az éghajlati viszonyok miatt nem érik be -
#213 Aha értem, köszi. De aztán ennyi volt, mehetek megint vissza szántani? És amelyik üres föld, annál ha elvetem a buzát ki is fog kelni? -
#212 lebillenteni a szemet úgy kell hogy a pótkocsit odatolod a rácsos silóhoz,és majd ott bal alsó sarokba irni fogja (németül) hogy billentés..... akkor nyomd majd meg a Q-t és lebillenti! -
#211 Ha learattam a buzát és beletöltöttem a kocsiba, akkor hogy borítom ki a buzát? Mert nekem sehogyse sikerül, hiába megyek ahhoz a rácsos franchoz, ahol a buza van. Amúgy amikor rányomom a szabad módra, akkor ott az ilyen jelek hogy:csirke,szarvasmarha,szénakazal, ezek mit jelentenek? Amúgy eddig jó, apám meg én is jól elvagyunk vele. Amúgy tényleg kár hogy még csak buzát lehet vetni. De ahogy Daneszka is mondta, hátha jönnek hozzá szép lassan a modok, aztán majd lesz benne répa, uborka, paprika, zeller,stb,stb:). Amúgy Kemszi2 írta ugye, hogy nekem a John Deer kell. Megvolt nekem, de az nem ilyen volt. Az stratégiai volt, nekem olyan kéne, mint ez, hogy beszálsz, meg hogy belső nézet meg ilyenek. -
#210 hát ja mostmég "szar" így:S de majd csak lesznek már lassan modok:P -
#204 én már tegnap végigpróbálgattam benne mindent,vhogy nekem annyira még így pucéran nem jön be a játék,kevés benne a modell,csak búzát lehet vetni:S,viszont a traktorokon az első+hátsó függesztésre lehet egyszerre akasztani fel dolgokat!!! -
#203 Lejött:D. hogy kezdjek neki? Paraszt gyerek vagyok, de nem tom mit kéne csinálni. Gondolom elkéne vetni nem? -
#202 John Deer kell neked -
#200 Tényleg csak buzát lehet vetni? Se krumli meg paprika meg ilyenek? Amúgy egy igazi parasztos játék kéne. Csinálni egy embert, elvetni a krumplit, paprikát, répát stb.-t, napszámosokat hívni, traktort venni, stb. Mennyire jó is lenne az... -
#196 nincs multi sajnos.. -
#192 milyen multirol beszélsz?:D van benne multi?:O -
#190 Nekem már lentvan és játszottam is vele,Elég türhető:D -
GCsab #189 LoL XD -
#188 Lehet multiban is szántani? -
#183 nalam levan tiltva mert egy adsl-t 42fele van osztva es ha 1valaki szedd rogton befujtsa a halozatot. Wirreles netem van kul. -
#157 es aztan en nekem a szuleim nem adnak PC-re penzt mind egyeseknek hanem ahogy van penzem ugy vasarolok szoval halgass kerlek -
#147 nah nekem P4 2.13ghz memoria 256mb,128mb grafika es 160gb a hdd-m a tobbi lenyegtelen