57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#1181 Új földet csináltam (megint)
-
#1177 Semmirevaló..előszöris így jelenik meg a gémbe .. jólvan hátha beszórok egy kis földet
de még ha lehetne is valamit vele csinálni -.- max viszed ide-oda mint egy hülyegyerek
-
#1176 Mindenhol kerested? Hova raktad be az asztalt? -
#1175 Szállító trailer -
#1174 Nincs mit. -
bikboy #1173 BMW320i nagyon szépen kösz -
#1172 válasz...üzenetére -
#1169 Köszönöm. Kipróbáltam, de semmi. Vagy béna vagyok. :) -
Lack #1157 Nyisd meg a dds-fájlt pl. Photoshoppal és a narancssárgát fesd át más színre, majd mentsd el. -
#1156 Biztos hogy átlehet csak azt még nm tudom hogy -
#1155 Case!Nézted a Bizont?A színét nem lehet átfesteni valahogy? -
#1153 Tessék csináltam neked 1 makit amit berakhatsz :
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/fendtCutter7700-breit.xml" xPosition="284" yOffset="0.5" zPosition="165" yRotation="0"/>
Nem 100% hogy jó lessz de egy próbát megér:) -
#1152 bizon oldala (kép is van) -
#1149 Fendt7700 extrem verbreitert vágóasztal (cutter). Coolio oldalon fent van. -
#1141 Kössz ! Kép van-e róla?
Magnumrolcsi : Ha van egy readME fájl abba bene kell hogy legyen :) -
#1140 bizon -
#1137 vágóasztal=cutter -
#1134 Ebből melyik sort kell kimásolni? (vágóasztal)
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<vehicle type="cutter">
<name>
<en>Fendt Cutter 7.7m</en>
<de>Fendt Schneidwerk 7.7m</de>
</name>
<description></description>
<filename>data/vehicles/cutters/fendt/fendtCutter7700-breit.i3d</filename>
<sidearms index="0" />
<reel index="0|0" />
<cuttingAreas count="1">
<cuttingArea1 startIndex="2" widthIndex="3" heightIndex="4" losing="false"/>
</cuttingAreas>
<attacherJoint index="5" />
<threshingParticleSystem position="0 0 -1" rotation="0 0 0" file="data/vehicles/particleSystems/threshingCutterMiddleParticleSystem.i3d" />
<preferedCombineSize>3</preferedCombineSize>
</vehicle>
-
#1133 Nekem 18 tarki van , de az 5 tengelyes pótot (teli) egyik sem bírja felcibálni az ürítőre.
Kombájnok:2 db Fendt , MF Cerea , Claas Lexion 600, Caterpillar Lexion , Bizon (fülke nélküli és öreg mint az országút). -
#1131 18 traki, 6 kombájn.Alakul. -
#1130 jaja
10-15 fps átlag -
#1129 neked ezzel a géppel elmegy??? -
#1128 Mármint a Dünge Wagen-t -
#1126 Nem . Megnyomod a TAB-ot és meglátod:) -
#1125 Majd nemsokára kezdek játszani. Ebben a játékban ha kimész egy búzatáblához aratni utána vissza kell gyalogolnod a farmra traktorért???
-
kitt2000 #1122 Is-mods.de oldalon le lehet töltenni a Dünge Wagen műtrágyaszorót akit érdekell -
#1120 Hát ezt nem értem.Csináltam a steerable-ba egy JD könyvtárat , ahova betettem a duplakerekes JD-t.Erre a játékba betett 2 szimpla kerekest.Már volt egy szimplakerekesem és nem értem , hogy a másik mért lett az. -
#1116 sose lessz ilyen...örülj ha lessz multi nem kell megállnod az aratással majd itt a topikban hordja majd a magot :D -
#1114 Igen , remélhetőleg lessz !
Itt van a fóruma a Multiplayernek , ha valaki tud németül lefordíthatná hogy h állnak vele ;D
Szóval a link -
#1109 de csak azért, hogy szedhessünk majd almát meg meggyet -
donatus13 #1108 Jók kis játék lesz majd ez. -
#1107 A tsforum3.com reges lett?Nem enged belépni. -
#1106 sose tudni remelem nyarra kiadnak egy rendes verziot amiben barmit lehet termeszteni es nem fog nagyon igenyes jatek lenni meg par mas eszkoz is allatok is abbol is tobb fele termesztesbe birjunk fogni locsolni is birjunk stb. -
#1105 Talán majd egyszer elkészülnek.Én láttam kamiont , bálázót , markolót stb.Van a multiról is fórum , úgyhogy reménykedjünk.Csak összehozzák a germánok. -
donatus13 #1104 Lesz benne multiplayer szerintetek? -
#1103 hat aratas utan kene hogy legyen a szalma:D
Remelheto hogy kiadnak majd egy rendesebb verziot amiben sokk minden javitas benne van -
#1102 nincs mit bálázni a játékba
huzigálni :D -
#1101 nekem csak egy söfőr model kéne a "gépjárművekbe" :D
mert így ezek a ghost trakik meg kombik' nem az igazik x) -
#1100 jah bocsanat elfelejtettem megkerdezni balazo nincs mert lattam balas potot, de meg mindig nem ertem minek van az a megrakott pot balaval mire lehet felhasznalni??? -
#1099 jo volna ha volna valami trainer vagy valami aki meg segitene dolgozni pl. En aratok es kozben meg paran ott segitkeznek, egy all melletunk hogy uritsek a masik meg szinten aratna