57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#1246 -
#1244 Ez ám az átverés!Nézegetem az egyik oldalt.Találok egy trélert (gépszállító) letöltöm , stb.Mire a játékba kerül arra bálaszállító lett belőle.Ez a méreg nem a cián. -
#1243 Valószínűleg igen. Próbáld meg, hogy egyesével minden értéken változtatsz kicsit. -
farmergyuluss #1242 üdvözlet mindenkinek. olyan kérdésem lenne,hogy nekem a talajtömörítő kereket amiket vetésnél veszek fel a traktor elejére,az pattog. ez mitől lehet? valami koordinátáját kellene átírni? -
#1241 szevasztok. láttam hogy sokan elvetitek a cat konbájnt mert 300 000-es a tartálya. de nem kell. az xml-jét társítsátok a jegyzettömbhöz és alul a kapacitását írjátok át amennyire ti szeretnétek. én átírtam 30 000-re és működik. ezt bármelyik konbájnnál meg lehet csinálni. -
SZULTA #1240 ugyanigy doom fanoknak
doom claas
(igy irom csak h ne gányoljam össze a forumot a nagy képekkel) -
SZULTA #1239 -
#1238 Most értem haza, nyomtam egy 16 órás műszakot, nincs kedvem minden hozzám intézett kérdésre válaszolni, csak ami hirtelen eszembe jut.
Rapidról miért nem tud senki letölteni? Csak az ülő macskás karaktereket kell beírni, amelyiken nem az van, azt értelelmszerűen ki kell hagyni.
Tripla kerekes 936-ost majd felteszem data.hu-ra, bár egyeseknek onnét sem sikerül letölteni. Érthetetlen.
A telep koordinátái, ez már bőven elég támpont szerintem:
-
Lack #1235 Kicsit nehéznek bizonyult, azért kiürítettem :)
-
juszaka #1233 Sziasztok.
A játékhoz készül magyarítás. A fordítás jövöhét vasárnapra várható. Egyébb információk kaphatok a www.juszaka.fw.hu oldalon. -
#1232 Nem tudja valaki , hogy a farmon található búza tárolónak mennyi a kapacitása?Már beleöntöttem egy csomót , ma 110 tonnát.A Simtractor topikján láttam LS képeket és láttam egy kék trakit arról nem tudtok valamit? -
#1231 én nem csináltam neki mégis megy
a GIANTS_Editor_0.3.0 ír koordinátákat de rejtély még a használata -
#1228 már sikerült rájönnöm, én olvastam félre a readme-t, belepasszíroztam a scripts.zip-be, holott könyvtárat kellett neki csinálni, már megy minden. Ami még jó lenne, egy koordináta térkép, hogy ki-be lépkedés nélkül lehessen helyezni cuccokat. Van ilyen? -
#1226 hajóduda akkor sozkott nekem lenni amikor már egy megadott koordinátán szerepel egy 'akármi' és oda rakok még 1 valamit és akkor duda
póthoz lövésem sincs -
#1225 vehicleTypes.xml-be kell aza sor -
#1224 hopsz most nézem elírtam
pill :D -
#1223 ezt csináltam pöttyről pöttyre de hajóduda.
És a pótkocsi miért nem jelent meg a játékban? ügyeltem a koordinátáira. -
#1222 gépeket nem lehet vásárolni, csak amiket berak az ember azt megjeleníteni több példányban.
a letöltött lámpát a scripts.zip mappába kell bemásolni
aztán a carreerVehicles xml-t megnyitni, ott megkeresni a
<type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/>
és átírni erre
<type name="combine" className="PipeLightCombine" filename="data/scripts/vehicles/PipeLightCombine.lua"/>
-
#1221 Kipróbáltam, nagyon buli a kombájnozás. Azonban nem tudom lehet-e vásárolni gépeket a játékban, vagy csak amit bepakol az ember. Töltöttem le vmi nagyobb pótkocsit, de nem tette be a játékba, pedig mindent leírás szerint csináltam és hajóduda sem volt. Megpróbáltam vmi extra világítást is a kombájnoknak betenni, de az meg nem működött, hajóduda. Help please. -
#1220 hát jah -
#1219 nincs. nem kell nekem olyan :D -
#1217 Itt csak így lehet :D
Már csak az időt kéne tudni állítani, nappal túl rövid az éjszaka meg hosszú. :| -
tmisi #1215 Ja kis game. De jól láttam hogy a DVDn a rajta lévő Ports Of Call Deluxe demo 500 megát foglal el? Én azt hittem a mg. játék annyil. :D -
#1214 szedd le mégegyszer
és a válasz gombot te is használd -
#1205 ha betöltésnél sokáig csak ilyen hajókürtöt hallassz
akkor elkúrtál vmit :D -
#1199 a szállítótréler xml-jének elérési útvonalát -
bercyke16 #1198 A szállító trailer-hez mit kell beírni a careerVehiclesbe? -
#1196 nem az eyémből -
bercyke16 #1195 de akkor ez nem a te játékodból van ugye?:D
amugy most a tsforumon írjátok le a regis linket...
mert nemtok ilyen spanyol vagy franciás nyelven...
segítsetek -
bercyke16 #1194 amugy ez lucerna...csak nemtudom honnan lehet letölteni
ezt vártam már ezer éve :D -
#1193 passzolom -
#1192 mit is?
válasz gombot használd már teis
ott van az üzenetem ami beraktam és jobb oldalt h válasz erre
nem nagy kunszt használni
de összegezve:
Még nem
50%os :D -
Lack #1190 Az a baj ezzel a játékkal, hogy a vontatható munkagépekkel (pl. Dünge Wagen) nem lehet dolgozni, max húzogathatod. -
#1189 :OO am gőzöm sincs hogy mi akar ez lenni..margaréta vagy mi ?:D -
#1188 egy kis érdekesség :)
-
#1186 tsforumon ... de mivel reges lett ne tok adni linket. -
#1185 És ezt a Fendt-et hol lehet letölteni???Amelyik csak hátul duplakerekes. -
#1184 akkor nem tudom ... talán milán meg tudja majd mondani. -
#1183 Kerestem égre földre.
Vehicles->Cutters
-
#1182 Hogyha nem tudod semmire se használni akkor minek neked ?
Am tessék