57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 6milan6
  • BMW320i
    Ez ám az átverés!Nézegetem az egyik oldalt.Találok egy trélert (gépszállító) letöltöm , stb.Mire a játékba kerül arra bálaszállító lett belőle.Ez a méreg nem a cián.
  • 6milan6
    Valószínűleg igen. Próbáld meg, hogy egyesével minden értéken változtatsz kicsit.
  • farmergyuluss
    üdvözlet mindenkinek. olyan kérdésem lenne,hogy nekem a talajtömörítő kereket amiket vetésnél veszek fel a traktor elejére,az pattog. ez mitől lehet? valami koordinátáját kellene átírni?
  • spawnmadrid
    szevasztok. láttam hogy sokan elvetitek a cat konbájnt mert 300 000-es a tartálya. de nem kell. az xml-jét társítsátok a jegyzettömbhöz és alul a kapacitását írjátok át amennyire ti szeretnétek. én átírtam 30 000-re és működik. ezt bármelyik konbájnnál meg lehet csinálni.
  • SZULTA
    ugyanigy doom fanoknak
    doom claas
    (igy irom csak h ne gányoljam össze a forumot a nagy képekkel)
  • SZULTA
  • 6milan6
    Most értem haza, nyomtam egy 16 órás műszakot, nincs kedvem minden hozzám intézett kérdésre válaszolni, csak ami hirtelen eszembe jut.
    Rapidról miért nem tud senki letölteni? Csak az ülő macskás karaktereket kell beírni, amelyiken nem az van, azt értelelmszerűen ki kell hagyni.
    Tripla kerekes 936-ost majd felteszem data.hu-ra, bár egyeseknek onnét sem sikerül letölteni. Érthetetlen.
    A telep koordinátái, ez már bőven elég támpont szerintem:
  • Lack
    Kicsit nehéznek bizonyult, azért kiürítettem :)

• juszaka
    Sziasztok.
    A játékhoz készül magyarítás. A fordítás jövöhét vasárnapra várható. Egyébb információk kaphatok a www.juszaka.fw.hu oldalon.
  • BMW320i
    Nem tudja valaki , hogy a farmon található búza tárolónak mennyi a kapacitása?Már beleöntöttem egy csomót , ma 110 tonnát.A Simtractor topikján láttam LS képeket és láttam egy kék trakit arról nem tudtok valamit?
  • allock #1231
    én nem csináltam neki mégis megy

a GIANTS_Editor_0.3.0 ír koordinátákat de rejtély még a használata
  • Kata
    már sikerült rájönnöm, én olvastam félre a readme-t, belepasszíroztam a scripts.zip-be, holott könyvtárat kellett neki csinálni, már megy minden. Ami még jó lenne, egy koordináta térkép, hogy ki-be lépkedés nélkül lehessen helyezni cuccokat. Van ilyen?
  • allock #1226
    hajóduda akkor sozkott nekem lenni amikor már egy megadott koordinátán szerepel egy 'akármi' és oda rakok még 1 valamit és akkor duda

póthoz lövésem sincs
  • allock #1225
    vehicleTypes.xml-be kell aza sor
  • allock #1224
    hopsz most nézem elírtam

pill :D
  • Kata
    ezt csináltam pöttyről pöttyre de hajóduda.
    És a pótkocsi miért nem jelent meg a játékban? ügyeltem a koordinátáira.
  • allock #1222
    gépeket nem lehet vásárolni, csak amiket berak az ember azt megjeleníteni több példányban.

a letöltött lámpát a scripts.zip mappába kell bemásolni

aztán a carreerVehicles xml-t megnyitni, ott megkeresni a

<type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/>

és átírni erre

<type name="combine" className="PipeLightCombine" filename="data/scripts/vehicles/PipeLightCombine.lua"/>
  • Kata
    Kipróbáltam, nagyon buli a kombájnozás. Azonban nem tudom lehet-e vásárolni gépeket a játékban, vagy csak amit bepakol az ember. Töltöttem le vmi nagyobb pótkocsit, de nem tette be a játékba, pedig mindent leírás szerint csináltam és hajóduda sem volt. Megpróbáltam vmi extra világítást is a kombájnoknak betenni, de az meg nem működött, hajóduda. Help please.
  • allock #1220
    hát jah
  • allock #1219
    nincs. nem kell nekem olyan :D
  • Magnumrolcsi
    Itt csak így lehet :D

Már csak az időt kéne tudni állítani, nappal túl rövid az éjszaka meg hosszú. :|
  • tmisi
    Ja kis game. De jól láttam hogy a DVDn a rajta lévő Ports Of Call Deluxe demo 500 megát foglal el? Én azt hittem a mg. játék annyil. :D
  • allock #1214
    szedd le mégegyszer

és a válasz gombot te is használd
  • allock #1205
    ha betöltésnél sokáig csak ilyen hajókürtöt hallassz
    akkor elkúrtál vmit :D
  • allock #1199
    a szállítótréler xml-jének elérési útvonalát
  • bercyke16
    A szállító trailer-hez mit kell beírni a careerVehiclesbe?
  • allock #1196
    nem az eyémből
  • bercyke16
    de akkor ez nem a te játékodból van ugye?:D

amugy most a tsforumon írjátok le a regis linket...
    mert nemtok ilyen spanyol vagy franciás nyelven...
    segítsetek
  • bercyke16
    amugy ez lucerna...csak nemtudom honnan lehet letölteni
    ezt vártam már ezer éve :D
  • allock #1193
    passzolom
  • allock #1192
    mit is?

válasz gombot használd már teis
    ott van az üzenetem ami beraktam és jobb oldalt h válasz erre
    nem nagy kunszt használni

de összegezve:
    Még nem
    50%os :D
  • Lack
    Az a baj ezzel a játékkal, hogy a vontatható munkagépekkel (pl. Dünge Wagen) nem lehet dolgozni, max húzogathatod.
  • caseih9400
    :OO am gőzöm sincs hogy mi akar ez lenni..margaréta vagy mi ?:D
  • allock #1188
    egy kis érdekesség :)

• caseih9400
    tsforumon ... de mivel reges lett ne tok adni linket.
  • jvl445
    És ezt a Fendt-et hol lehet letölteni???Amelyik csak hátul duplakerekes.
  • caseih9400
    akkor nem tudom ... talán milán meg tudja majd mondani.
  • Magnumrolcsi
    Kerestem égre földre.
    Vehicles->Cutters
  • caseih9400
    Hogyha nem tudod semmire se használni akkor minek neked ?
    Am tessék