57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#1377 Itt van az Amazone Catros, a kultivátor és az Ursusok is.
Csak nekem kell várni a speedyshare-nél? Eddig nem kellett.:( -
#1376 Ezt tegyétek be, iszonyat jó lett a hangja.:)
még két Ursus
-
Lack #1370 A zöld tárcsát és a szürke lazítót melyik oldalról töltötted? Engem érdekelne. -
sonnenshein #1369 Hali! Nektek se forog a wheelpacker?
Joci: ha mondasz egy helyet, és ha gondolod feltöltöm neked a saját vehicle mappát + a carvehicles file-t, amúgy most szedtem le egy modv6-ot.
Tudom, hogy nem rízs, de kipróbáltam, hátha terem víz alatt is, és ige:
Itt jól látszik a vízfelszín:
Most nem számít, hogy vizes:
-
-
juszaka #1365 Van egy jó hírem mindenki számára. A játékhoz elkészült a fordítás. A fordítás letölthető a magyaritasokportal.hu oldalról, illetve a www.juszaka.fw.hu oldalról.
Várom a véleményeket a fordítással kapcsolatban. -
#1364 Köszike tényleg az volt a probléma. -
Djöccse #1363 mert az optionsba lehet ki van kapcsolva a legarsó irás -
#1362 Figyi már.Hogy van az hogy nekem nem irja játék közben gogy melyik billentyüt kell nyomni ha valamit akarok csinálni?Pedig az elsö részben szoktam játszani. -
Djöccse #1361 tárcsa http://images30.fotosik.pl/214/0d0f320d5e731485.jpg -
Djöccse #1357 kell valakinek tárcsa? -
Djöccse #1356 http://landwirtschaftssimulator-mods.de/ néze már meg valaki hhogy bejön e az oldal mert nekem nem jelenithető meg -
JD4650 #1355 Most lett meg egy progi. próbálom 1000-es belerakni őket. -
#1354 ha valakinek megvannak erről az oldalról a cuccok http://coolio0815.co.funpic.de/ tegye már fel valahova egy zipbe pls mert rapidről nem tudom őket letölteni mert fix ip-m van kösz előre is -
#1351 Ezek még csak modellek , nincsenek készen. -
JD4650 #1347 Ez nagyon ismerős :D:D -
#1346 Ismét előkerült Viktor AC3D-s cucca.:D -
#1344 És ez , hogy tetszik? -
#1343 köcce milan, ezt az oldalt ismerem, csak az a baj vele hogy rapid-os és nehéz letölteni. am itt sincs fenn minden. de azért köszike. -
#1342 http://coolio0815.co.funpic.de/ -
#1341 Nem tudtok egy olyan oldalt ahol az eddigi összes kiegészítő és MOD egy helyen van? Mindig vadászni kell a cuccokra. -
#1340 Miért mindig a gépeket és a farmot variálják? Miért nem a szigetet és a földeket? Jó lenne egy teljesen új térkép, + pár új MOD és gép. pl.: bálázó meg ilyenek. -
#1338 Jóóó féleee pótkocsi lesz -
#1334 Igen, ez a játék motorja... -
anti83 #1332 Az miaz? PhysX_7.11.13_SystemSoftware.exe Ilyet találtam,ezt kell telepítení?Bocs ha láma vok de nem tudom mi ez. -
#1329 plusz a farmodra bevitt gabonát is el tudod vinni a kikötőbe, ha a lábakon álló tartályizé alá állsz pótkocsival -
#1328 Valószínűleg a Ageia PhysX-el lesz gon. Rakjátok fel újra. -
anti83 #1327 Hali.
Az egyik haverom szeretné telepíteni a gammát,de nem tudja mert ezt kapja az arcáBA: LOCALS 1/Temp/is-F3DJF.tmp/PhysX_7.11.13_system software
Valaki esetleg tudja hogy miért csinálja ezt és hogy mit jelent? -
#1325 16Gaborm!At éjszakát nem tudom.Tankolni a szürke tartálynál tudsz a farmodon.A learatott gabonát 2 helyre tudod vinni.1 a farmodon van egy betonplacc és azon van egy rács.Odatolatsz és , ha kiírja a Q-betüt akkor tudod leönteni.2 a farmról kiérve találsz egy aszfalt utat ott jobbra fordulsz és mész addíg az úton , amíg nem látsz egy kikötőt , ahol 2 sorompó nyílik fel amikor odaérsz.Ott bemész és lesz egy ugyan olyan rácsos leöntő csak 2 oldalt korlát van.Addíg mész lassan rá , amíg szintén kiírja a Q betüt.Megnyomod és billent.Ekkor lóvét is kapsz érte. -
#1320 Megcsináltam köszike -
#1319 Start menü/Minden program/Landwirtschafts Simulator 2008/Handbuch.pdf
Az lehet, hogy német nyelvű, de a lényeg kivehető belőle. -
Flúgos #1315 Beraktam egy XXXL-es függesztett permetezőt de ha bekapcsolom hogy permetezzen nem szór teljes szélességben!! Ez miért lehet?
Egyáltalán van értelme a permetezésnek? -
#1314 Egyelőre még nincs ilyen mod. -
Flúgos #1313 Nem tudja valaki hogy vontatott permetezőt honnan lehet leszedni?
-
#1312 Nem értelek. Azért írtam, hogy csak találgatni lehet, mert nem csak matekos kérdést tesz fel! -
#1311 Ne keveredj ellentmondásba saját magaddal... -
#1310 Nekem elsőre valami színkódos dolog jött be, azzal nemtudtam mit kezdeni. Frissítettem az oldalt, akkor nekem is matekos kérdés volt, annál egyből levágtam miröl van szó. -
#1309 Mint akár milyen másik fórumra, csak itt franciául van minden.:D
név, jelszó,e-mail cím gondolom megvan, csak van egy biztonsági kérdés, amire válaszolni kell. De mivel franciául kérdez, csak találgatni lehet:D -
#1308 Regisztráció a ts fórumra:
- főoldalon a banner alatti menüpontok közül S'enregister a regisztráció
- utána megjelenik a használati feltételek, alatta 3 zöld sor: elfogadod és 13 éves vagy a feletti vagy, elfogadod és 13 év alatti vagy, illetve nem fogadod el. Értelemszerűen az első kettő közül választ vmelyiket...
- a kitöltendő adatmezők jelennek meg: Nom d'utilisateur = nicknév, Adresse e-mail= e-mail címed (valósat adj meg, mert a regisztrációt megerősítő emailt oda kapod), Mot de passe= jelszó, Confirmer le mot de passe= jelszó még egyszer. Van egy spam elleni mező (Votre réponse), és előtte matematikai számítások. Van felettük egy mondat: (Quel est le résultat de l'opération arithmétique de la ligne 3 ?), ami azt jelenti, hogy mennyi az eredmény a harmadik sorban található matematikai számításnak. Itt figyelj, mert hogy hányadik sort kéri, az változó (1-től 3-ig). A kért sorban található matekos sort kiszámolod, és csak annak a sornak az eredményét írod be alulra a Votre réponse mezőjébe. A többi mezőt nem kell kitölteni.
- a kitöltés után legalul Envoyer gomb a mehet, a Réinitialiser kitöröl minden mezőt, és újra kezdheted az adatlap kitöltését
- ezután írja, hogy a regisztrációd sikeres, és emailt kapsz, amiben megerősítheted regisztrációdat. Megnézed a kis email fiókod, és ha ott a levél már, az abban található linkre egyszerűen kattints rá, vagy másold be a böngésződbe. Kiírja, hogy sikeresen aktiváltad a regisztrációdat, most már beléphetsz.
- tekinteted visszaviszed a banner alatti menüpontokra, és megkeresed a Connexion feliratot, az a belépés. Megjelenik két mező Nom d'utilisateur (nicknév) és Mot de passe (jelszó). Értelemszerűen bepötyögöd, windózzal ha akarod megjegyezteted, illetve felajánlja, hogy arról a számítógépről mindig beléptet automatikusan ha az oldara mész. Alatta connexion gombra katt és már bent is vagy. A Connexion gomb alatti zöld sor az elfelejtett jelszó. Belépés után a banner alatti menüben a Déconnexion a kijelentkezés (mellette a nicked, amivel épp be vagy lépve).
Remélem segítettem, jöttök egy csomó fagyival. -
#1307 Nekem csak kicsit sikerült lassítani, viszont most kiiktattam az éjszakát.:D