57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
JD4650 #1467 Borona
letöltés a mappában benne van az 5-ös ágy eke is -
#1462 Hello!
Lenne egy problémám: beraktam a Lexion600-at, s azóta nem akarja a mnetést és új játékot se akar indítani. Csak írja, hogy Spiel wird geladne, bitte warten.
Légyszi segítsetek!
KÖszi -
JD4650 #1461 itt van pár ágyeke
de innen van a többi is. -
JD4650 #1458 jó az eke, mi?:)
Műkaki
Aratás (kombájn hiányában csak béraratás:)
-
#1457 Falu.. -
#1456 Hali
Ez a pálya ahol parkolsz a fülkés URSUS al ezt te raktad be vagy ez a szigeten lévő egyettlen "falu"-ban van? -
mifku #1454 Az ursus 1204-nek a pozícióját nemtudja valaki elküldeni ?? Előrre is köszönöm -
#1452 Munka után jöhet a jól megérdemelt pihenés :D
-
JD4650 #1446 én most csak a régi gépekkel nyomom:)
így se rossz:D
nem sokára teszek fel képeket:) -
#1441 -
#1439 a Gép parkom:
3 tengelyes pótkocsi:
Eke:
Két Case Combaine:
Két Fendt:
Kultivátor:
Permetező:
Vetőgép:
hát ez lenne az én gépparkom ,tudom gagyi de nekem ez is jó:) örülök hogy ezt meg tudtam csinálni:D -
bercyke16 #1429 de most ebben a modok bent vannak?
http://tvrip.try.hu/landwircsaft -
#1427 Pl.:http://tvrip.try.hu/landwircsaft
Az "Alias" verziót szedd, az kisebb és nincs bent a demo. -
#1426 Claas V 1050 Vario :
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/claas/claasCutter1050.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="200" yRotation="0"/>
Claas Lexion 600:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="220" yRotation="180"/> -
#1422 AC3D, Autodesk Maya, 3DS Max... -
#1421 716 ikerkerék
Careervehiclesbe nincs hozzá sor, remélem tudsz írni egyet. -
Lack #1420 A modellező program, amiben a gépek készülnek megvan valakinek? Le lehet tölteni valahonnan? -
farmergyuluss #1419 üdv milan. fel tudnád tenni valahova (mindegy hova,nem lényeg) a hátul ikerkerekes Fendt trakeszt? Vagy egy linket tudnál adni ahonnan elérhető? köszi,ciao -
#1418 Innét.
Mielőtt bárki megkérdezné, nem lehet vele műtrágyát szórni, még nincs kész. -
#1417 Ajátékban miért csinálja azt hogy beragadtnakérzi a billentyűzetet?
Semmi alkalmazás nem fut a háttérben(windows-ban),és ps2es csatlakozós bill.em van,nem vezeték nélküli!
Lécci vki vmi orvoslást erre......... -
Flúgos #1410 Meg tudja mondani nekem valaki ér e valamit a műtrágyaszóró?
jobb lesz tőle a tetrmés? -
JD4650 #1409 kiscsizmááás:D:D (amúgy daneszka! ott az a műtrágyaszóró az sztem ac3d-s mert a fele nem látszik, szal veled van a baj:D:D)
-
adam0129 #1408 valakinek van pálya térképe a játékról ? -
Flúgos #1406 Köszi 6molan6!!!! Ez már jó! -
#1405 Itt a link. Ez sem jó? -
Flúgos #1404 Valaki segítsen! Nem tudom leszedni a magyarosítást a játékhoz, csak egy html fájlt tölt le!!! -
#1403 Megnyitod a mission00.lua fájlt valami szövegszerkesztővel és megkeresed benn ezt a sort:
self.environment = Environment:new("data/sky/sky_day_night.i3d", true, 8, true, true);
és átírod így:
self.environment = Environment:new("data/sky/sky_day_night.i3d", false, 8, true, true); -
JNorbi0016 #1400 Valaki lene olyan szives hogy meg mongya hova kell be húszni mert már minden hova probáltam és nem jön ösze -
#1399 Jelenleg ~1400 hsz van a topikban, szerintem kb. 30-40 perc alatt végig lehet olvasni. Utána nem kérdezne senki ilyen dolgokat. Minden 10. hsz arról szól, hogy honnét lehet letölteni mod-ot, hogy kell betenni, stb. Aki rendszeresen olvassa a topikot, annak eléggé idegesítő. -
tvrip #1394 Egy pillanat és feldobom :
Landwircsaft ra! -
#1390 1. Semmi értelme feltenni, mert szinte 2-3 naponta kerül bele valami.
2. 180 Mb nekem most a játék, ezt én nem fogom feltölteni a 26 kb/s feltöltésemmel az tuti.:D -
#1388 Sziasztok, lenne egy-két kérdésem vagy kérésem, itt a fórumba láttam pár linket és leszedtem egy nagy ekét, nagy permetezőt és nagy vetőgépet meg egy nagy kultivátort, nos az eke és a kultivátor működik de a permetező-vel az a problémám hogy megnyomom a B betüt amivel el is kezd spriccolni de a szántóföldön nem látom hogy meddig fujtam be:( a vetőgépet meg ki se lehet csomagolni. Légyszi segítsetek meg Linkel ahonnan ezt a kettőt le tudnám tölteni.
Köszönöm előre is a választ:) -
#1387 Abba kell bemásolni az Ursus elérési útvonalát és a pozíciót.
Egy ilyet:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/URSUS/c330.xml" xPosition="130" yOffset="1.5" zPosition="282" yRotation="270" />
-
#1386 Srácok olyan problémám van hogy beraktam a Ursus-t a játékban de ott elakadtam hogy a kordinátákkal vmit kell csinálni!(kordináta térképem van)!
A careerVehicles.XML fájlal mit kell csinálni? -
Lack #1385 Köszi szépen! -
#1384 Itt van egy frontsúly readme-je:
*********** Installationsanleitung für das Frontgewicht *************
entpacke die Dateien aus dem Archiv : "gewichtgross.zip"
kopiere sie in dein LS2008 Verzeichnis:
"..\Landwirtschafts-Simulator 2008 Demo\data\vehicles\tools"
Füge folgende Zeile in die "careerVehicles.xml" ein:
<vehicle filename="data/vehicles/tools/extraWeightMOD01.xml" xPosition="202" yOffset="0.5" zPosition="210" yRotation="180"/>
Das war es schon!
Szerintem elég egyértelmű. -
#1382 Innét. -
#1381 Oldal nincs, FAQ van. -
JD4650 #1380 honnan szedted le? -
#1378 Köszi a fordítást!:)