57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#2905 -
#2904 Kicsit utánanéznél, hogy mit fog tartalmazni a mod, rájönnél hogy nem 2-3 hét összehozni. -
#2903 Jóhogynem lebaxod őket, hogy lassan készül.:D -
mifku #2902 Hát jah.De szerintem az nem mostanában lessz mert a füves mód már vagy 2 hete 85%-nál vagy mennyinél jár:$ -
Dortnex #2901 Legalább valaki fel rakhatná azt a modot ahol dupla pót megy -
mifku #2900 Még nem de ha most ezt csinálták meg akkor ezzel kell játszani majd készlessz vagy 20év múlva a forgózsámolyos pót is XD -
JD4650 #2899 Miért te láttál már valahol olyat hogy 2 tandemet húznak majd hátrafelé lebillentik??? -
mifku #2898 Hát akkor miért nem te csinálod meg ? Nézz utánna és akkor rakd be te ha annyira gagyinak nézed! -
JD4650 #2897 De mien gagyi már:S Remélem berakják a HW-imat és akkor lesz is értelme -
Dortnex #2896 Ez úgy szar, ahogy van, nem megy, akkor mit csinálok okádék az egész le is töröltem az egészet, hogy ne idegesítsen tovább. -
#2895 kb mire lesz kész a rét mód? -
ATOMJANIKA #2894 -
ATOMJANIKA #2893 -
ATOMJANIKA #2892 Kicsit hülye vagyok!Légyszives valaki a lehető legegyszerűbben mondja el,hogy-hogyan lehet betenni más traktorokat,mert számtalanszór elolvastam már,de nem tudom,nagyon megköszönném és többet nem írnék ilyen hülyeségeket!. -
#2891 Nah rakok már fel képeket,lássátok hogy nem olyan nehéz megcsinálni:D
-
ATOMJANIKA #2890 Én csak azért szeretném,hogy más trakikat és kombájnokat tegyek be ,mert ezek gyengék és kicsik amik bentvnnak:S -
Dortnex #2889 nekem akkor se megy -
Flyman #2888 Kérdezték már, de most megkérdezem én is.
Ennek mi a halál értelme van? Egyesek lassan olyan széles gépeket használnak, hogy átérik a 10H-t. Benne van a nevében: szimulátor, ergo ami a képen van azzal max E.T dolgozik...
Ettől persze az használja aki akarja, csak épp semmi értelme, megöli a játék értelmét. -
#2887 modot nem érdemes elkezdeni csinálni,mivel nehéz+csinálnak úgyis helyetted a külföldiek:D,skint inkább csinálj mint modot mert a skint csak szinezni kell:D -
Dortnex #2886 miben?
-
landwir #2885 Dortnex tudnál segiteni? -
Dortnex #2884 Mert már minden pótot át módosítódtam és nem tudom még mindig összeakasztani és sehol sem találom a trailer.lua fájlt. Mert a redme.txt fajt elolvastam és ugye bár ott így van beírva 4. Replace the line:
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
by
<type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/Trailer01.lua"/>
A Trailer01.lua azt bemásolom oda ahova írja de a sima Trailer.lua nincs ott:S:S:S
-
mifku #2883 Amúgy nagyon nehéz a játékba gépeket csinálni ? Mert látom a skineket már tudj itt valaki Pl:MTZ :D
Vagy milyen progi a legjobb amivel lehet gépeket csinálni ? -
#2882 nincs:D -
Dortnex #2881 Trailer.lua meg van valakinek? -
#2880 tán átirtad a trailer01.nlu vagy melyik fájlt ?:D -
#2879 Most mit nem tudsz ezen???Töltsd le amit lekell , majd nyisd meg a Readme txt file-t és amit belinkeltem azzal fordítsd le és ott leírja neked magyarul , hogy mit hova kell másolni.Én már 3 pótkocsi után tudok akasztani. -
#2878 Összecsukható kultivátor bug-fix! -
mifku #2877 Ennyi! Énis magamnak csináltam meg és egyszer amikor segítséget kértem basztak válaszolni! És mostmár énis így vagyok vele. Ugyhogy olvassa mindenki el azt a szöveges szart és utánna tök egyszerű megcsinálni! -
ATOMJANIKA #2876 De én nem tudom!:( -
#2875 nemtom mit rinyáltok-.- Tök egyszerű az egész... nekem kb 5 perc kelett hogy megcsináljak mindent rajta! -
#2874 Nyissátok meg az angolnyelvű txt file-t és ezzel fordítsátok le.Én is így csináltam és sikerült. -
#2873 ezt már letöltöttem, sőt még a gigantot is és megcsináltam mindegyikkel, de nálam valamiért nem műxik. ezért kértelek meg hogy töltsd fel és akkor senkinek sem kell bemásolni meg megcsinálni semmilyen modod, hanem csak felülírják a tiéddel és kész. Érted? -
landwir #2872 csatlakozom az elöttem szolohoz mert nekem se sikerült meg csinálni akárhogy porbálkoztam. lécci tölcs fel -
mifku #2871 Ez a htw pót linkje ha ezt letőltitek és bemásoljátok felűlírjátok az eredetit akkor ezzel is vontathatsz valamit de ez csak akkor működik ha már megcsináltátok a duplapót modot http://data.hu/get/307907/trailers.zip.html -
#2870 de töltsd fel lécci a pótot úgy ahogy te már megcsináltad. én már tegnap megcsináltam de valamiért ne műxik. -
ATOMJANIKA #2869 és nem kell valami progi ahhoz,hogy belehessen tenni más cuccokat a játékba?mert nekem csak az alap cuccokat engedi:( -
mifku #2868 Kitt2000 már megadta a linket ott lekell tőlteni és benne van szöveges hülyeségbe minden hogy hova mit-kell másolni és mit kell még beilleszteni! -
#2867 hallod mifku!!! dobd már fel valahova lécci!!! -
landwir #2866 kitt2000nek igaza van akinek sikerült feltehetné mer én is szeretném használni a duplapotot