57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • caseih9400
  • 6milan6
    Kicsit utánanéznél, hogy mit fog tartalmazni a mod, rájönnél hogy nem 2-3 hét összehozni.
  • 6milan6
    Jóhogynem lebaxod őket, hogy lassan készül.:D
  • mifku
    Hát jah.De szerintem az nem mostanában lessz mert a füves mód már vagy 2 hete 85%-nál vagy mennyinél jár:$
  • Dortnex
    Legalább valaki fel rakhatná azt a modot ahol dupla pót megy
  • mifku
    Még nem de ha most ezt csinálták meg akkor ezzel kell játszani majd készlessz vagy 20év múlva a forgózsámolyos pót is XD
  • JD4650
    Miért te láttál már valahol olyat hogy 2 tandemet húznak majd hátrafelé lebillentik???
  • mifku
    Hát akkor miért nem te csinálod meg ? Nézz utánna és akkor rakd be te ha annyira gagyinak nézed!
  • JD4650
    De mien gagyi már:S Remélem berakják a HW-imat és akkor lesz is értelme
  • Dortnex
    Ez úgy szar, ahogy van, nem megy, akkor mit csinálok okádék az egész le is töröltem az egészet, hogy ne idegesítsen tovább.
  • thomme
    kb mire lesz kész a rét mód?
  • ATOMJANIKA
  • ATOMJANIKA
  • ATOMJANIKA
    Kicsit hülye vagyok!Légyszives valaki a lehető legegyszerűbben mondja el,hogy-hogyan lehet betenni más traktorokat,mert számtalanszór elolvastam már,de nem tudom,nagyon megköszönném és többet nem írnék ilyen hülyeségeket!.
  • Daneszka
    Nah rakok már fel képeket,lássátok hogy nem olyan nehéz megcsinálni:D

• ATOMJANIKA
    Én csak azért szeretném,hogy más trakikat és kombájnokat tegyek be ,mert ezek gyengék és kicsik amik bentvnnak:S
  • Dortnex
    nekem akkor se megy
  • Flyman
    Kérdezték már, de most megkérdezem én is.
    Ennek mi a halál értelme van? Egyesek lassan olyan széles gépeket használnak, hogy átérik a 10H-t. Benne van a nevében: szimulátor, ergo ami a képen van azzal max E.T dolgozik...
    Ettől persze az használja aki akarja, csak épp semmi értelme, megöli a játék értelmét.
  • Daneszka
    modot nem érdemes elkezdeni csinálni,mivel nehéz+csinálnak úgyis helyetted a külföldiek:D,skint inkább csinálj mint modot mert a skint csak szinezni kell:D
  • Dortnex
    miben?
  • landwir
    Dortnex tudnál segiteni?
  • Dortnex
    Mert már minden pótot át módosítódtam és nem tudom még mindig összeakasztani és sehol sem találom a trailer.lua fájlt. Mert a redme.txt fajt elolvastam és ugye bár ott így van beírva 4. Replace the line:
    <type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
    by
    <type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/Trailer01.lua"/>
    A Trailer01.lua azt bemásolom oda ahova írja de a sima Trailer.lua nincs ott:S:S:S

• mifku
    Amúgy nagyon nehéz a játékba gépeket csinálni ? Mert látom a skineket már tudj itt valaki Pl:MTZ :D
    Vagy milyen progi a legjobb amivel lehet gépeket csinálni ?
  • Daneszka
    nincs:D
  • Dortnex
    Trailer.lua meg van valakinek?
  • Daneszka
    tán átirtad a trailer01.nlu vagy melyik fájlt ?:D
  • BMW320i
    Most mit nem tudsz ezen???Töltsd le amit lekell , majd nyisd meg a Readme txt file-t és amit belinkeltem azzal fordítsd le és ott leírja neked magyarul , hogy mit hova kell másolni.Én már 3 pótkocsi után tudok akasztani.
  • 6milan6
    Összecsukható kultivátor bug-fix!
  • mifku
    Ennyi! Énis magamnak csináltam meg és egyszer amikor segítséget kértem basztak válaszolni! És mostmár énis így vagyok vele. Ugyhogy olvassa mindenki el azt a szöveges szart és utánna tök egyszerű megcsinálni!
  • ATOMJANIKA
    De én nem tudom!:(
  • Daneszka
    nemtom mit rinyáltok-.- Tök egyszerű az egész... nekem kb 5 perc kelett hogy megcsináljak mindent rajta!
  • BMW320i
    Nyissátok meg az angolnyelvű txt file-t és ezzel fordítsátok le.Én is így csináltam és sikerült.
  • spawnmadrid
    ezt már letöltöttem, sőt még a gigantot is és megcsináltam mindegyikkel, de nálam valamiért nem műxik. ezért kértelek meg hogy töltsd fel és akkor senkinek sem kell bemásolni meg megcsinálni semmilyen modod, hanem csak felülírják a tiéddel és kész. Érted?
  • landwir
    csatlakozom az elöttem szolohoz mert nekem se sikerült meg csinálni akárhogy porbálkoztam. lécci tölcs fel
  • mifku
    Ez a htw pót linkje ha ezt letőltitek és bemásoljátok felűlírjátok az eredetit akkor ezzel is vontathatsz valamit de ez csak akkor működik ha már megcsináltátok a duplapót modot http://data.hu/get/307907/trailers.zip.html
  • spawnmadrid
    de töltsd fel lécci a pótot úgy ahogy te már megcsináltad. én már tegnap megcsináltam de valamiért ne műxik.
  • ATOMJANIKA
    és nem kell valami progi ahhoz,hogy belehessen tenni más cuccokat a játékba?mert nekem csak az alap cuccokat engedi:(
  • mifku
    Kitt2000 már megadta a linket ott lekell tőlteni és benne van szöveges hülyeségbe minden hogy hova mit-kell másolni és mit kell még beilleszteni!
  • spawnmadrid
    hallod mifku!!! dobd már fel valahova lécci!!!
  • landwir
    kitt2000nek igaza van akinek sikerült feltehetné mer én is szeretném használni a duplapotot