57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Dortnex
    elinditom a játékokt hajókürt szolalameg (pótoknál) és semelyiketse tudom össze akasztani aztse amit adtak hozzá
  • landwir
    hy a kanálnál van csak 1 gondom hogy amikor betesze és elinditom a játékokt hajókürt szolalameg de ha kiveszem akkor rendesen fut és a leírás szerint csináltam mindent
  • 6milan6
    GIANTS_Editor_0.3.1.exe
  • remot
    valaki elmondaná hol lehet letöltzeni ezt a GIANTS EDITION-t ? ÜDV remot
  • mifku
    Sikerűlt beraknom az emelős gépet a rét modban a bálázással nemlessz gond XD
  • Daneszka
    olvass vissza,mifku barátunk már leirta mit hogyan,a többi rajtad múlik! énis megtudtam csinálni elsőre,neked is menni fog
  • jvl445
    Csö Daneszka.Tudnál nekem segiteni abban hogy,hogy lehet a potot összeakasztani?
    Mit kell nekem csinálni ahoz hogy jo legyen?
  • farmergyuluss
    úgy látom kicsit elkéstem,a kolega mehgelőzött
  • farmergyuluss
    lehet hogy nem újdonságmde én csak most akadtam rá,letölthető (és működőképes is) a homlokrakodós fendt tarktor. fendt homlokrakodós traktor készül a kanál mellé a raklapvilla is,de az még nincs kész. irányítás: felemelés: Num 7
    leengedés: Num4
    billentés: Num8
    visszahúzás: Num5
    csatlakoztatás: Num0
  • DJKonya
    ugye én nem tartozok bele?:(
  • pecspapi
    jaja
  • mifku
    CSak így bírtam berakni de ez az emelős fendt traki http://files.filefront.com/Fendt+614+Frontlader+Paketrar/;10476565;/fileinfo.html
  • 6milan6
    Ha pontrol ponra követed a "readme" utásításait, működnie kell.
  • Dortnex
    Most csináltam meg unalmiban hogy a traktor elejére is lehessen akasztani pótot:D de csak az egyiknek::D
  • Dortnex
    bocs már minden mást betudok rakni ez a szar nem megy
  • pecspapi
    xdxd
  • 6milan6
    ...ráadásul nekik áll feljebb...
  • JD4650
    Amúgy néhány embert nem zavar az hogy mi (jobbak) magunktól jöttünk rá szinte mindenre, és vagytok ti akik azt se tudják hogy kell elindítani a játékot?
    SZÁNALMASAK VAGYTOK!!!!
  • 6milan6
    Én konkrétan azért nem írok erre semmit, mert nem próbáltam és nem is fogom betenni ezt a "modot". Mint ahogy megvan a véleményem az irreális méretű gépekről is.

Az ilyen megnyilvánulások után ne is csodálkozz, ha senki nem segít...
  • mazsola89
    Elég egy PhotoShop
  • mifku
    Most miért kell ugatni teis ugyan olyan ember vagy mint pl. én és énis megtudtam csinálni nem nyafogtam itt össze-vissza meg ha van egykis eszed hozzá akkor simán menne minden!:$
  • pecspapi
    pl
  • DJKonya
    köcsögölj már mindenkit bmeg, mindenkitől nem várhatod a megváltást, tölem biztos nem mert mer én is segítségre szorulok, gondolom azok akik tudnak nem miattad fognak 0-24-ig itt ülni, ennyit várhatsz mert így senki sem fog segíteni......
  • Dortnex
    Még ilyen köcsög népséget (Tisztelet a kivételnek, aki eddig segített)
  • pecspapi
    tegnap este ez volt t éma.keress vissza
  • 6milan6
    DDS Converterrel csinálsz belőle pl. jpg-t, szerkeszted ahogy akarod, utána visszakonvertálod.
  • feci82
    Ha valaki el tudná küldeni nekem a nagy potokat ugy hogy már össze lehessen kapcsolni nagyon megköszönném!
  • pecspapi
    nekem nem
  • joci14
    nem tudja vki .dds-t milyen progival lehet megnyitni vagy szerkeszteni ?
  • Dortnex
    Legalább egy ember segítne privibe .
  • Dortnex
    azt a részt a scripts.zip be kell másolni vagy a .../data/scripts/vehicles/-ba
  • Dortnex
    Ez edig meg van <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
    vehicleTypes.xml

<vehiclesTypes>
    <steerables>
    <type name="tractor" className="Vehicle" filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
    <type name="combine" className="PipeLightCombine" filename="data/scripts/vehicles/PipeLightCombine.lua"/>
    </steerables>
    <trailers>
    <type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
    <type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/trailer01.lua"/>
    </trailers>
    <implements>
    <type name="implement" className="Implement" filename="data/scripts/vehicles/Implement.lua"/>
    <type name="cultivator" className="Cultivator" filename="data/scripts/vehicles/cultivator.lua"/>
    <type name="plough" className="Plough" filename="data/scripts/vehicles/Plough.lua"/>
    <type name="sprayer" className="Sprayer" filename="data/scripts/vehicles/Sprayer.lua"/>
    <type name="sowingMachine" className="SowingMachine" filename="data/scripts/vehicles/SowingMachine.lua"/>
    </implements>
    <cutters>
    <type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/>
    </cutters>
    </vehiclesTypes>

Oda be tetem azt a részt.
  • DJKonya
    és ha jól emlékszem van egy mod a játékhoz amivel a játékon belül meg tudom nézni a koordinátákat, valaki segítsen plz:P
  • DJKonya
    amúgy a v6 mod az mire jó?:$:D
  • DJKonya
    gyoo köszi:P
  • SD456
    Kösz!
  • 6milan6
    V6 mod
    valami map kiegészítés hozzá
    gépek
  • SD456
    Hi all!

Valaki belinkelné a V6 modot sehol nem találom.

Előre is köszönöm!
  • Lack
    Biztos nem kapott uzsit az oviban.
  • caseih9400
    Ájjále öcsém mert nem lessz ez így jó!