57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Dortnex #2946 elinditom a játékokt hajókürt szolalameg (pótoknál) és semelyiketse tudom össze akasztani aztse amit adtak hozzá -
landwir #2945 hy a kanálnál van csak 1 gondom hogy amikor betesze és elinditom a játékokt hajókürt szolalameg de ha kiveszem akkor rendesen fut és a leírás szerint csináltam mindent -
#2944 GIANTS_Editor_0.3.1.exe -
remot #2943 valaki elmondaná hol lehet letöltzeni ezt a GIANTS EDITION-t ? ÜDV remot -
mifku #2942 Sikerűlt beraknom az emelős gépet a rét modban a bálázással nemlessz gond XD -
#2941 olvass vissza,mifku barátunk már leirta mit hogyan,a többi rajtad múlik! énis megtudtam csinálni elsőre,neked is menni fog -
#2940 Csö Daneszka.Tudnál nekem segiteni abban hogy,hogy lehet a potot összeakasztani?
Mit kell nekem csinálni ahoz hogy jo legyen? -
farmergyuluss #2939 úgy látom kicsit elkéstem,a kolega mehgelőzött -
farmergyuluss #2938 lehet hogy nem újdonságmde én csak most akadtam rá,letölthető (és működőképes is) a homlokrakodós fendt tarktor. fendt homlokrakodós traktor készül a kanál mellé a raklapvilla is,de az még nincs kész. irányítás: felemelés: Num 7
leengedés: Num4
billentés: Num8
visszahúzás: Num5
csatlakoztatás: Num0 -
#2937 ugye én nem tartozok bele?:( -
pecspapi #2936 jaja -
mifku #2935 CSak így bírtam berakni de ez az emelős fendt traki http://files.filefront.com/Fendt+614+Frontlader+Paketrar/;10476565;/fileinfo.html -
#2934 Ha pontrol ponra követed a "readme" utásításait, működnie kell. -
Dortnex #2933 Most csináltam meg unalmiban hogy a traktor elejére is lehessen akasztani pótot:D de csak az egyiknek::D -
Dortnex #2932 bocs már minden mást betudok rakni ez a szar nem megy -
pecspapi #2931 xdxd -
#2930 ...ráadásul nekik áll feljebb... -
JD4650 #2929 Amúgy néhány embert nem zavar az hogy mi (jobbak) magunktól jöttünk rá szinte mindenre, és vagytok ti akik azt se tudják hogy kell elindítani a játékot?
SZÁNALMASAK VAGYTOK!!!! -
#2928 Én konkrétan azért nem írok erre semmit, mert nem próbáltam és nem is fogom betenni ezt a "modot". Mint ahogy megvan a véleményem az irreális méretű gépekről is.
Az ilyen megnyilvánulások után ne is csodálkozz, ha senki nem segít... -
#2927 Elég egy PhotoShop
-
mifku #2926 Most miért kell ugatni teis ugyan olyan ember vagy mint pl. én és énis megtudtam csinálni nem nyafogtam itt össze-vissza meg ha van egykis eszed hozzá akkor simán menne minden!:$ -
pecspapi #2925 pl -
#2924 köcsögölj már mindenkit bmeg, mindenkitől nem várhatod a megváltást, tölem biztos nem mert mer én is segítségre szorulok, gondolom azok akik tudnak nem miattad fognak 0-24-ig itt ülni, ennyit várhatsz mert így senki sem fog segíteni...... -
Dortnex #2923 Még ilyen köcsög népséget (Tisztelet a kivételnek, aki eddig segített) -
pecspapi #2922 tegnap este ez volt t éma.keress vissza -
#2921 DDS Converterrel csinálsz belőle pl. jpg-t, szerkeszted ahogy akarod, utána visszakonvertálod. -
feci82 #2920 Ha valaki el tudná küldeni nekem a nagy potokat ugy hogy már össze lehessen kapcsolni nagyon megköszönném! -
pecspapi #2919 nekem nem -
#2918 nem tudja vki .dds-t milyen progival lehet megnyitni vagy szerkeszteni ? -
Dortnex #2917 Legalább egy ember segítne privibe . -
Dortnex #2916 azt a részt a scripts.zip be kell másolni vagy a .../data/scripts/vehicles/-ba -
Dortnex #2915 Ez edig meg van <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
vehicleTypes.xml
<vehiclesTypes>
<steerables>
<type name="tractor" className="Vehicle" filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
<type name="combine" className="PipeLightCombine" filename="data/scripts/vehicles/PipeLightCombine.lua"/>
</steerables>
<trailers>
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
<type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/trailer01.lua"/>
</trailers>
<implements>
<type name="implement" className="Implement" filename="data/scripts/vehicles/Implement.lua"/>
<type name="cultivator" className="Cultivator" filename="data/scripts/vehicles/cultivator.lua"/>
<type name="plough" className="Plough" filename="data/scripts/vehicles/Plough.lua"/>
<type name="sprayer" className="Sprayer" filename="data/scripts/vehicles/Sprayer.lua"/>
<type name="sowingMachine" className="SowingMachine" filename="data/scripts/vehicles/SowingMachine.lua"/>
</implements>
<cutters>
<type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/>
</cutters>
</vehiclesTypes>
Oda be tetem azt a részt. -
#2914 és ha jól emlékszem van egy mod a játékhoz amivel a játékon belül meg tudom nézni a koordinátákat, valaki segítsen plz:P -
#2913 amúgy a v6 mod az mire jó?:$:D -
#2912 gyoo köszi:P
-
#2911 Kösz! -
#2910 V6 mod
valami map kiegészítés hozzá
gépek -
#2909 Hi all!
Valaki belinkelné a V6 modot sehol nem találom.
Előre is köszönöm! -
Lack #2908 Biztos nem kapott uzsit az oviban. -
#2907 Ájjále öcsém mert nem lessz ez így jó!