57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Lack #3151 Itt van a forgózsámolyos pót, útmutatóval, lehet tölteni :)
Erről van szó:
LETÖLTÉS! -
#3150 Erre meg el is felejtettem reagálni.:D Elég komoly lett.:) -
#3149 Értem én, csak lehetetlen követni ki kinek ír, ha nem használja senki azt a nyomorult gombot. -
pecspapi #3148 csinálsz??? -
pecspapi #3147 boccs de néha elfelejtünk rákattintani.de én álltalában rászoktam.ritka amikor nem -
konrad91 #3146 rába steiger nem lesz????? -
#3145 Komolyan mondom, kezdem azt hinni, hogy direkt csináljátok. -
pecspapi #3144 ja látom másnak írtad. -
pecspapi #3143 tudom -
Dortnex #3142 Priviben segítek -
pecspapi #3141 rossz hír.nincsen.most megnézem a másik istálónál mert kettő van.ahol vannak a cuccaim és van mégegy nem messze -
mifku #3140 NEM ÉRTEM MIÉRT KELL KITÖRŐLNI A SEGÉLYKÉRÉSEMET !!!!!
NEM ARRA VALÓ A FORUM HOGY SEGÍTSÜNK EGYMÁSNK??
-
farmergyuluss #3139 nem találtam semmi különbséget. azért érdekes ez a dolog amúgy,mert az összecsukható kombinátor meg bent van játékban és működik gond nélkül. abból is kellett a vehicleTypes fájlba másolni egy sort. kösz a segítséget egyébiránt -
pecspapi #3138 oké.kösz -
Dortnex #3137 JA és a traktort is -
Dortnex #3136 Ezt másold be és jónak kell lennie
Ez tartalmaza a villát és a kanalatt. -
MarLine #3135 melyik oldalon találtad a képet? mert itt nekem nem jeleníti meg...:S -
pecspapi #3134 amik a Palettengabel.rar-ban vannak -
Dortnex #3133 Mikett másoltál be oda? -
pecspapi #3132 bemásoltam és sehol sincsen.
és a v6mod van fent.nem kell hozzá másmien mod??? -
Dortnex #3131 Szívesen -
pecspapi #3130 köszi -
Dortnex #3129 ...data\vehicles\steerable\fendt\- kell a trakit. -
pecspapi #3128 villás trakit hova kell bemásolni??
-
pecspapi #3127 fordísd le mit jelent -
Dortnex #3126 Mifku ez Adatbázis hiba valamilyen topic vagy tábla nem elérhető nem a te hibád. -
Dortnex #3124 vehicleTypes.xml ez a fajl és nálam így megy -
Dortnex #3123 Hasonlíts össze a tieddel
?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<vehiclesTypes>
<steerables>
<type name="tractor" className="Vehicle" filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
<type name="frontlader" className="Frontlader" filename="data/new_scripts/vehicles/Frontlader.lua"/>
<type name="combine" className="PipeLightCombine" filename="data/scripts/vehicles/PipeLightCombine.lua"/>
</steerables>
<trailers>
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/Trailer1.lua"/>
</trailers>
<implements>
<type name="implement" className="Implement" filename="data/scripts/vehicles/Implement.lua"/>
<type name="cultivator" className="Cultivator" filename="data/scripts/vehicles/cultivator.lua"/>
<type name="plough" className="Plough" filename="data/scripts/vehicles/Plough.lua"/>
<type name="sprayer" className="Sprayer" filename="data/scripts/vehicles/Sprayer.lua"/>
<type name="sowingMachine" className="SowingMachine" filename="data/scripts/vehicles/SowingMachine.lua"/>
<type name="Palettengabel" className="Palettengabel" filename="data/new_scripts/vehicles/Palettengabel.lua"/>
</implements>
<cutters>
<type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/>
</cutters>
</vehiclesTypes>
-
farmergyuluss #3122 üdvözlet mindenkinek. nekem olyan kérdésem lenne,hogy az mitől lehet,hogy nem jelenik meg se a raklapvilla,se a kanál a játékban? maga a rakodóegység rajta van a traktoron,leírás szerint csináltam mindent,de valami mégsem okés. -
Dortnex #3121 Szívesen -
pecspapi #3120 feltöltöttem=letöltöttem.bocsi az elírásért -
#3119 Engem zavar de hiába törölném őket úgyis jönne még több...-.- -
#3118 Senkit nem zavar ez az eszetlen össze-visszaság itt a topikban? A 2-3 szavas értelmetlen hsz-eket kicsit már unom, meg azt is, hogy a válasz erre gombot alig használja valaki. Miért nem lehet értelmes modnatokban kérdezni, vagy véleményt megosztani? -
pecspapi #3117 azt már rég felöltöttem mert ide feltette valaki -
#3116 thx.a traktor hátuljára a súly az honnan van ? -
mifku #3115 DORTNEX Köszönöm szépen! -
Dortnex #3114 Giants Editora vonatkozik -
#3113 Tengeri betegségem lett:D
Nagyon billeg a traktor:D -
Dortnex #3112 Alt nyomva tartod és jobb vagy ball egérgombot is és mozgasd az egeret, de ha egérnél mind kettőt-gombot nyomva tartod (alt-ot is) akkor tudod forgatni -
Dortnex #3111 én képem allat van innen