57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#3191 Bocsi, csak mivel tegnap ugye nem csatolta a fájlt az a xar, ma kimaradt.:D
-
Lack #3190 Ha jó helyre van letéve a pót két darabja, akkor +1 gombnyomás és már fel is akasztottad. :) Ez ilyen. -
#3189 üdv
nálatok nem pattog a jármű vezeés közben?:C -
Lack #3188 Nem tudom, van-e olyanra lehetőség, hogy külön darabokban maradjon a pótkocsi, csak játék kezdetekor a program automatikusan összekapcsolja azokat. jó lenne rájönni. -
#3187 Ettől függetlenül felteszem, mihelyst kapok egy szép nagy screenshotot a cuccról. :) -
Lack #3186 Máshogy nem tudtam megoldani, ha valaki rájött a megoldásra, szóljon. -
#3185 Milán: pótsúlyhoz és az ursusokhoz (mind legyen 1 képen ha már egy pack-ba tetted) screenshot kellene.
Lack: a pótkocsidról egy legalább 800*600-as screenshot kéne szintén. Amit mellékeltél a file-ban kicsi (640*valamennyi)
Köszi mindkettőtöknek. -
#3184 Nem néz az ki hülyén, hogy minden játéknál úgy kell összekapcsolgatni a darabjait? :) Nem lehet egy modellbe ültetni az egészet? -
#3183 Igen. -
#3182 OK, megyek nézem az emailt. -
#3181 Ez most duplapót modos megoldású? -
Lack #3180 Már elküldtem Neked is. -
Lack #3179 Passz. -
#3178 Na mit lehet feltenni a honlapra? Ne csak egymással osszátok meg a jó dolgokat. :) -
#3177 Lack válaszolj már a hsz-emre:D -
Lack #3176 Mi van? -
#3175 szerintem a pótodra tegyél mondjuk egy brantner skint! tök faja lenne:D
ha kellenek képek a brantneről szólj! -
turbo1991 #3174 ez kemény enyi csak a hiba benne:D -
#3173 tök jó...dudaszó...-.- -
tgeza1970 #3172 Köszi a választ, sajna nekem nem oldódott meg a probléma, viszont most nekem is egyből ezzel a hibával indul... :-( -
#3171 jó a kocsi,csak 1 gond van! tettem vonószemet rá(nem volt rajta...) de mivel már használva van a pótkocsin a Trailer01 script,ezért ugyan azzal a scripttel nem lehet összeakasztani a 2 db pótkocsit! ezt kellene kiokoskodni vhogy! -
Lack #3170 Köszi, elküldöm. Az a baj, hogy a modellezésben nem vagyok jártas, egy ügyes modellező többet is kihozhatna belőle. -
#3169 gratulálok gyönyörü a pot és mégszebb a leirás ajátékba rakásrol igy kell ezt csinálni köszönöm -
#3168 Szerencsére homlokrakodóra lehet tenni súlyt, így már lehet normálisan húzni pótkocsikat.:P:)
-
#3167 Nagyon frankó lett, köszi! Szerintem küld el Katának az ls2008.extra.hu-ra, teljesen korrekt mod.:) -
turbo1991 #3166 billentés -
turbo1991 #3165 -
#3164 Neekm is volt ilyen problémám a régi gépemen. Újratelepítettem, nem lett jó, utána letöröltem mindent, mentéseket is a C:\Documents and Settings\felhasználónéved\Application Data\FarmingSimulator2008 mappából és restart után felraktam, utána jó lett. Nem 100 %, hogy ez a helyes eljárás, de nekem bevált.
Nekem egyből ezzel a hibával indult.... -
turbo1991 #3163 -
pecspapi #3162 sajna én nem találkoztam vele de sajna nem is tudok segíteni.biztos lesz olyan ember aki tudd -
tgeza1970 #3161 Játék inditás után kb. 1 perccel hiba keletkezik, minden "balra" megy, mintha nyomnám az "a" billentyűt. Ember, jármű, minden. Nem billentyűhiba, próbáltam másikkal is, akkor is előjött. Újratelepités sem segit. Párom gépén megy normálisan, pedig az egy gyenge régi gép. Tud rá valaki megoldást? Vagy találkozott valaki ezzel a problémával? Segitséget köszi előre is. -
farmergyuluss #3160 bocs elszúrtam a linkelést,de nem javítom,nem szemetelem a topicot.egy arra képes személy törölheti,ha úgy látja jónak. -
farmergyuluss #3159 [IMG][img=http://image.fiberhost.hu/upload_dir/20080605/thumb/6hc9dpra_kan_l_villa.jpg][/IMG] kipróbáltam lehet-e előre kanalat,hátulra meg raklapvillát tenni :D műxik -
pecspapi #3158 90%
-
farmergyuluss #3157 de zsír lett -
metalica #3156 Hellotok
Megjelent a lucerna mod?vagy hogy áll?
-
pecspapi #3155 ez a kérdés azoknak szól akiknek meg van a kanalas,villás traki.hogyn tudom a lálát felemelni mert bebököm és átmegy rajta.ja és a kanál mire jó??? -
konrad91 #3154 nem tok csinálni
de ti sztem tudtok! -
Lack #3153 Ha a data.hu-ról nem megy, próbáljátok INNEN -
pecspapi #3152 mér???