57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • MarLine
    Ez igazán jól fog kinézni :D

• 6milan6
    Megoldható, csak kicsit macerásabb mint gondoltam...
  • pecspapi
    game.exe hiát észlel ha mentettt játékkal játszok
    mit tudok csinálni???
  • yamaha26
    Nagyon jó lesz ez a map nekem tetszik!Ezt már én is be fogom rakni a játékba!Szerintem is jó lenne egy nagy lekövezett rész ahova gépeket lehet pakolni, mert már nekem se nagyon van hely.
  • Kata
    Gondolom az eredeti map nevű mappát nem másoltad ki vhova (hogy később vissza tudd állítanni ha kell), és nem írtad felül a teljes tartalmát a v6 modból.
  • brumi78
    Sziasztok.Game.exe hibával leáll a játék amióta beraktam a v6-os módot.Valaki mondjon valamit miért???
  • Kata
    Klassz, ha kész ezt felteszem az oldalra meg a játékomba is. Annyit ha még tudsz megtennél, hogy vhova a farm környékére csinálsz némi kövezett részt, hogy több gépet le lehessen tenni? Mert nekem nem sok van a mapomon, de így is már alig tudom hova tegyem az újabbakat.
  • lippet
    ez az eredeti map?
  • allock #3303
    csinálnál nekem egy olyatv erziót h kiveszed a szélerőműveket? mert az nekem hót felesleges x)
    thx
  • 6milan6
    Ennyire jutottam az alap mappal. Semmi nincs módosítva, csak a földeket osztottam fel utakkal és egy szélerőművet tettem az egyik nagy kereszteződésbe. egyelőre enyi, de lehet ilyen marad.:D
  • 6milan6
    Először én is azt hittem nem tölti be, aztán rájöttem, hogy nagyon rá van zoomolva. Nem látszik olyankor semmi a modellből.
  • 6milan6
    Látom amíg szenvedtem a map módosításommal, megoldódott a probléma.:)
  • joci14
    nekem az .obj-t se nyitja meg a maya.
  • caseih9400
    kupci13 : Leírtuk már nem 1x . Erre csak azt tudom mondani hogy OLVASS VISSZA!
    Kata : Nagyon gyors voltál :)
    Toby0501 : Kössz , ez volt a baj :D
  • Kata
    kész, minden oké, elintéztem :)

remélem gyors voltam
  • Kata
    Visszatehetitek az extrás linket, megy, leszedtem az illegál cuccot, és visszaállították az accountot.
  • Toby0501
    És ha elé írod a http:// -t?
  • pista89
    Megnéztem nincs semmi baja a szerkesztésnél ...de amúgy nemhalsz bele ha kitörlöd az sg-t :D:D

Úgylátszik nemtetszik az SG-nek az atw :D
  • lippet
    nem jó a linkXD
  • pista89
    Akkoris megelőzzük őket ezzel az oldallal amit most töröltettek :D:D

Amúgy hogy tudtak írni az Extrásoknak ha nem is magyarok ? Ez nekem magas úgylátszik :D
  • Kata
    Irigyek és beképzeltek.
  • Kata
    Most épp azt szeretném kideríteni, levelet írtam az extrának.
    Azért ha most egy vagy két napig nem lesz meg a weboldal, nem fogunk összeomlani, emailbe nyugodtan küldjétek továbbra is a cuccokat, azok ott meglesznek, és ha újra élesben megy az oldal, akkor felteszem azokat is. Szal no para, csak engem idegesít ez az eljárás, mert nem rosszindulatú warez site-ot vezettünk.
  • pista89
    És mi lenne nekik ebben öröm h felnyomnak minket? Ja és elmehetnek a pibe...
  • Kata
    Ha az extra nem állítja vissza az accountot, akkor felteszem egy másik szolgáltatóhoz, mondjuk uw.hu.
  • Lack
    Tedd fel valahová újra, akár az extrára is, a játék linkje nélkül, már ha van rá lehetőség.
  • Kata
    Persze, backupoltam 2-3 naponta.
  • caseih9400
    thx , berakva:)
  • Kata
    Oké, warez, de ez így akkor sem megoldás.

A szerző írt e-mailt, levettük volna a linket és a file-t és mindenki boldog.

Másrészről a köcsög extra egy betűt sem írt, hanem valószínűleg ők is megkapták a levelet, és azonnal töröltek mindent.

Egyébként szerintem nem a szerző írt, mert semmi bizonyítékot nem mutatott fel az emailben, tippem szerint a tsforum3 kedvenc adminja nyomott fel minket.

Na mindegy, simán levettem volna a file-t meg a linket, nem kellett volna ezért azonnali hatállyal megszüntetni az acc-ot...
  • lippet
    www.lsfaq.atw.hu
  • lippet
    de a gépen megvan a weblap nem?
  • pista89
    Már ha egyáltalán tudnám a címet :D
  • pista89
    szvsz addig amíg nem lessz újjab hasonló jó faq addig berakom lippettét..
  • nandorb
    warez szt.
  • Toby0501
    Nem volt rajta illegális tartalom? (mondjuk maga a játék) Bár az extra a mi oldalunkat is törölte, minden ok nélkül..
  • Kata
    Aha, a játék közvetlen letölthetősége miatt kaptam egy levelet, hogy távolítsam el a linket. De a köcsög extrások törölték az egészet.
  • Kata
    Nem én töröltem a weboldalt, nem tudom mi van.
  • Lack
    Mondjuk azt sajnálom, nagyon tetszett az extrás oldal.
  • pecspapi
    elegem van mááááááár a játékbol.game.exe hiát észlel ha mentettt játékkal játszok
  • pecspapi
    neem.sajna
  • 6milan6
    Giants Editorral elmented .obj-be, azt megtudod nyitni Maya-val. Mayához van egy script, amivel tudsz exportálni .i3d-be.