57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
MarLine #3311 Ez igazán jól fog kinézni :D
-
#3310 Megoldható, csak kicsit macerásabb mint gondoltam... -
pecspapi #3309 game.exe hiát észlel ha mentettt játékkal játszok
mit tudok csinálni??? -
#3308 Nagyon jó lesz ez a map nekem tetszik!Ezt már én is be fogom rakni a játékba!Szerintem is jó lenne egy nagy lekövezett rész ahova gépeket lehet pakolni, mert már nekem se nagyon van hely. -
#3307 Gondolom az eredeti map nevű mappát nem másoltad ki vhova (hogy később vissza tudd állítanni ha kell), és nem írtad felül a teljes tartalmát a v6 modból. -
brumi78 #3306 Sziasztok.Game.exe hibával leáll a játék amióta beraktam a v6-os módot.Valaki mondjon valamit miért??? -
#3305 Klassz, ha kész ezt felteszem az oldalra meg a játékomba is. Annyit ha még tudsz megtennél, hogy vhova a farm környékére csinálsz némi kövezett részt, hogy több gépet le lehessen tenni? Mert nekem nem sok van a mapomon, de így is már alig tudom hova tegyem az újabbakat. -
#3304 ez az eredeti map? -
#3303 csinálnál nekem egy olyatv erziót h kiveszed a szélerőműveket? mert az nekem hót felesleges x)
thx -
#3302 Ennyire jutottam az alap mappal. Semmi nincs módosítva, csak a földeket osztottam fel utakkal és egy szélerőművet tettem az egyik nagy kereszteződésbe. egyelőre enyi, de lehet ilyen marad.:D
-
#3301 Először én is azt hittem nem tölti be, aztán rájöttem, hogy nagyon rá van zoomolva. Nem látszik olyankor semmi a modellből. -
#3300 Látom amíg szenvedtem a map módosításommal, megoldódott a probléma.:) -
#3299 nekem az .obj-t se nyitja meg a maya. -
#3298 kupci13 : Leírtuk már nem 1x . Erre csak azt tudom mondani hogy OLVASS VISSZA!
Kata : Nagyon gyors voltál :)
Toby0501 : Kössz , ez volt a baj :D -
#3297 kész, minden oké, elintéztem :)
remélem gyors voltam -
#3296 Visszatehetitek az extrás linket, megy, leszedtem az illegál cuccot, és visszaállították az accountot. -
#3295 És ha elé írod a http:// -t? -
pista89 #3294 Megnéztem nincs semmi baja a szerkesztésnél ...de amúgy nemhalsz bele ha kitörlöd az sg-t :D:D
Úgylátszik nemtetszik az SG-nek az atw :D -
#3293 nem jó a linkXD -
pista89 #3292 Akkoris megelőzzük őket ezzel az oldallal amit most töröltettek :D:D
Amúgy hogy tudtak írni az Extrásoknak ha nem is magyarok ? Ez nekem magas úgylátszik :D -
#3291 Irigyek és beképzeltek. -
#3290 Most épp azt szeretném kideríteni, levelet írtam az extrának.
Azért ha most egy vagy két napig nem lesz meg a weboldal, nem fogunk összeomlani, emailbe nyugodtan küldjétek továbbra is a cuccokat, azok ott meglesznek, és ha újra élesben megy az oldal, akkor felteszem azokat is. Szal no para, csak engem idegesít ez az eljárás, mert nem rosszindulatú warez site-ot vezettünk. -
pista89 #3289 És mi lenne nekik ebben öröm h felnyomnak minket? Ja és elmehetnek a pibe... -
#3288 Ha az extra nem állítja vissza az accountot, akkor felteszem egy másik szolgáltatóhoz, mondjuk uw.hu. -
Lack #3287 Tedd fel valahová újra, akár az extrára is, a játék linkje nélkül, már ha van rá lehetőség. -
#3286 Persze, backupoltam 2-3 naponta. -
#3285 thx , berakva:) -
#3284 Oké, warez, de ez így akkor sem megoldás.
A szerző írt e-mailt, levettük volna a linket és a file-t és mindenki boldog.
Másrészről a köcsög extra egy betűt sem írt, hanem valószínűleg ők is megkapták a levelet, és azonnal töröltek mindent.
Egyébként szerintem nem a szerző írt, mert semmi bizonyítékot nem mutatott fel az emailben, tippem szerint a tsforum3 kedvenc adminja nyomott fel minket.
Na mindegy, simán levettem volna a file-t meg a linket, nem kellett volna ezért azonnali hatállyal megszüntetni az acc-ot... -
#3283 www.lsfaq.atw.hu -
#3282 de a gépen megvan a weblap nem? -
pista89 #3281 Már ha egyáltalán tudnám a címet :D -
pista89 #3280 szvsz addig amíg nem lessz újjab hasonló jó faq addig berakom lippettét.. -
#3279 warez szt. -
#3278 Nem volt rajta illegális tartalom? (mondjuk maga a játék) Bár az extra a mi oldalunkat is törölte, minden ok nélkül.. -
#3277 Aha, a játék közvetlen letölthetősége miatt kaptam egy levelet, hogy távolítsam el a linket. De a köcsög extrások törölték az egészet. -
#3276 Nem én töröltem a weboldalt, nem tudom mi van. -
Lack #3275 Mondjuk azt sajnálom, nagyon tetszett az extrás oldal. -
pecspapi #3274 elegem van mááááááár a játékbol.game.exe hiát észlel ha mentettt játékkal játszok -
pecspapi #3273 neem.sajna -
#3272 Giants Editorral elmented .obj-be, azt megtudod nyitni Maya-val. Mayához van egy script, amivel tudsz exportálni .i3d-be.