57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#3351 Nekem kéne kocsiszín, istálló meg minden olyan hangulatosra, zegzugosra. :) -
#3350 Egyelőre így néz ki, építő jellegű ötletet elfogadok.
-
ATOMJANIKA #3349 Hogy lehet a forgózsámojost összeakasztani? -
remot #3348 srácok nagyon vagány ez a potkocsi lehet már írták de megkérdem hol lehet leszedni ezt a potott? ÜDV remot -
#3347 úgy kéne már egy normális mtz vkinek van?mert ha igen belinkeli THX -
#3346 Kellene már egy NH is játékba. Ha csak skin is, de szem a 716-as Fendtre egy TM 150es skin elmenne:D -
#3345 lacka kafa pótkocsi most már vagy 888.szorra be tudtam rakni -
pecspapi #3344 remélem csak ez a baja.óóó bame.nem csináltam biztonsági mentést.na mindegy már -
pecspapi #3343 kösz -
crossfighter #3342 Nekem eszméletlen mennyiségű fa volt a föld alatt. Eltartott egy darabig mire kitakarítottam. -
crossfighter #3341 C/Documents and Settings/felhasználó/Application data/Farming simulator2008
Az applicaton data rejtett mappa, engedélyezni kell a megjelenítését! -
#3340 LooL! Importálta, csak bent volt a "föld alatt".:D -
#3339 akkor inkább maradok a festésnél -
pecspapi #3338 mentés mappa merre találom és mi a neve??? -
#3337 ööö hát akkor inkább maradjon az eredeti farm sztem :) -
#3336 Ezt már próbáltam, csak valamiért nem jelent meg a textúra. Azért még próbálkozok. -
#3335 Nem lassú, csak mivel modellező progi, kell alá egy komolyabb vas.:D -
crossfighter #3334 Bocsesz! Pont fordítva van mint ahogy írtam. Export-al mented ki, importtal rakod be. -
crossfighter #3333 Hali! Megnyitsz két map-ot, az épületeset és az épület nélkülit. Kettő editor futhat egyszerre. Rányomsz az épületre, fájl->import, kimented valahova. Másik map amelyikbe be akarod rakni, fájl->export selection. Ennyi. -
pecspapi #3332 v6-ot tölsd le.nekem bevált -
ATOMJANIKA #3331 Valaki tudna nekem addni egy jó kis modot? -
#3330 Na itt a végleges brantner!:XD
-
pecspapi #3329 de ha kitörlöm utána másoljam is vissza????mert csak a mentett pályánál csinálja ezt -
pecspapi #3328 mentés mappa az meik és merre találom??mert egyszer már kerestem -
pecspapi #3327 nekem küldött a Dortnex asszem és príma. -
#3326 de nekem vmé elég lassú a progi:D -
#3325 Igen. Kikell tapasztalni, utána elég könnyen kezelhető. -
roznor #3324 Köszi csak az a baj hogy nem tudok németül és nem tudom hogyan kell megycsinálni (létrehozni) a hátsó vonó fejet!!! -
#3323 A mentések mappáját töröd ki (természetesen biztonsági másolatot csinálj róla), hátha jó lesz. -
pista89 #3322 örüljél...nekem a 936os variót amin csak egy kanalas matyi van kanál nélkül az csak egy 'fal' :D nem lehet vel meg se mozdulni.. -
#3321 az csak Firefoxnál van -
#3320 Olyan próbálkozás már volt. Nem működött mindenkinek... -
#3319 milyen progival csinálod? giants editor? -
pecspapi #3318 lehet nem álsz jól mögé.nekem akkor szokott ilyen lenni ha nem elég alacsonyan van hiába látom, hogy jó de mégse emeli vagy ha nem álok elég közel hozzá -
UTB #3317 szia 6milán6 látom a képen hogy te feltudtad venni a villát a trakira nekem nem sikerül miért lehet ez?(a kanalat felveszi) -
pecspapi #3316 game.exe hibát észlel ha mentettt játékkal játszok
mit tudok csinálni??? -
pecspapi #3315 neked honnan van ennyi gép??
nem küldenéd el nekem a gép mappákat???? -
#3314 Valami ilyesmire gondoltál?
Az épületeket kitöröltem még az elején, most viszont nem tudom hogy lehet átexportálni az eredetibő.:S Lehet nem lesznek bent. (nekem nem hiányoznak) -
#3313 Jobb klikk -> Kép megjelenítése -> Frissítés!!!!!!! -
Lack #3312 Imageshack -es képeknél állandóan ez jelenik meg a kép helyett.. :(