123
1935 - 2008
-
gyuri12 #123 Oké megyek. -
#122 Szépálom... -
#121 Gyere próbálkozz te átsegíteni!Kettétörlek,mint a ropit! -
#120 Ti is kis nyálas buzik vagytok,mint az a vén döglött buzi!Gondolom ti is kalimpáltok a buzifelvonuláson! -
gyuri12 #119 30 akárhány évesen a helyedben inkább megkérnék valakit,hogy segítsen át a másvilágra téged.
Szánalmas vagy. -
#118 ...aki tett is le valamit az asztalra,
viszont te valószínűleg egy jelentéktelen senki vagy, akiért még a kutyám sem fog sírni. -
#117 Kis vén buzi volt, aki szerette ha hátulról verik neki!Csak 1 buzi volt a sok közül!!! -
gyuri12 #116 Mert mit kellett volna csinálni? Belenyugodtunk,hogy meghalt. Pont.
Te meg a "semmiből" jössz beleugatni egy normális topikba. Grat... -
#115 Miért? Minden nap be kéne írni, hogy "Nyugodjon békében"? -
#114 Miért álszent az aki részvétét fejezi ki? Ez nekem magas. -
#113 Pontosan 3 napig jöttek az álszent kommentek és utána mindegyik elfelejtette, az van. -
#112 mivan? -
#111 Beigazolódott.
Minden csoda 3 napig tart.... -
#110 farkastörvények vannak! :) -
#109 lebénult a keze, begörcsölt, és fel kellet hagynia vele. -
#108 † Isten nyugasztalja! † -
ugot2know #107 Valaki tudja mitől hagyott fel a zongorálással,vmi kézremegésre emlékszem,de mitől remegett? -
GVG #106 R.I.P. -
Inquisitor #105 Az a baj, hogy a "mai fiatalok" nem nagyon ismerhetik ANtal IMre munkásságát, mert mióta a ker. tévék átvették a "hatalmat", azóta azokon egyiken sem volt olyan műsor ami a régiek nyomába ért volna, illetve sok nagyon jó előadóművészt hanyagoltak, nem csak Antal Imrét, sok más embert is.
Nyugodjék békében, és köszönöm, hogy annyit nevethettem vele és rajta. -
#104 azért az a köcsögség, letékelni a százat egy ilyen topikban :) -
ch13 #103 RIP -
#102 azeddig renben is van.(bár nem csak a videóiról van szó,de az mind1 is)de gondolom át lehet nevezni a topikot csak simán Antal Imrére,és akkor a gond megoldva -
#101 De ez a videóiról szól, nem arról, hogy meghalt, és hogy "nyugoggyábékében"... -
#100 ték -
gabeszg #99 Én sajnálom szegényt de az élet nem áll meg.És mondhatni "várható" volt sajnos. -
#98 van:)Hofi -
#97 Lmao, ha ennyire bunkó vagy, akkor legalább ne nyilvánítsd ki!LMAO -
#96 Az az igaszság hogy az rtles szeszélyest nem igazán birtam végignézni sőt utáltam azt a műsort de régebben asszem a magyar 1en volt a szaszélyes évszakok na az már király volt.
Nyugodjék Békében. -
#95 Az egyetlen problemam a tegnap esti megemlekezessel az volt , hogy NON STOP A IDIOTA CSONKA-T mutattak es a hulye Szeszelyes musorat...
Ertem en, hogy majd az RTL Klub nem mutat mashonnan felveteleket de ez akkoris SZANALMAS. -
#94 most legalább van miről beszélni a hírekben meg a tvben hogy meghalt.. -
JackMeadow #93 Várjatok minnyá nyitok egy Temető Topikot! -
n3whous3 #92 -
#91 Egyetértek veled. -
#90 -
#89 -
#88 -
#87 -
#86 RIP, bírtam, jófej volt:( -
n3whous3 #85 hja, de attól még... na mind1 :) -
#84 Miért használta volna ki? Gondolom megkapta érte a pénzét.