16
  • magyarvok
    Ha az MSI-t se használta volna ("porosodik"), akkor lehet, hogy az is tökéletesen működne :D

//nem, nem komolyan gondolom//
  • kvp
    "nekem másfél éve van MSI laptopom. még csak a winyó fingott ki belőle ami Fujitsu volt...sztem az MSI nelég minőségi!"

Nallam is porosodik egy lassan 18 eves toshiba laptop (10 inches subnotebook). Az eredeti merevlemeze is koszoni jol van. Na az a minoseg ami ennyi ideig birja javitas nelkul.
  • turul16
    Akkor nézetek meg azt is hogy hány kiló és mekkora az a hagyományos laptop. Aztán nézétek meg, hogy vannak olyan drága notik(2* olyan drága) ami gyakran kb. ugyan azt tudja, csak könnyebbek.

Én egy 3-3.5Kg notival szaladgálok az utcán, hozzá vagyok edzve :), de tomegben nagy/nehez batyuval nem jo mozogni.
  • Librarian
    Ja, az MSI-t inkább hallgassátok... Mindless Self Indulgence... :-)
  • arrakistor
    ezek az olcsó laptopok már vagy 2 éve folyamatosan jönnek állítólag de én speciel még egy darabot nem láttam sehol sem a boltok polcain.
  • TommyC
    nekem másfél éve van MSI laptopom. még csak a winyó fingott ki belőle ami Fujitsu volt...sztem az MSI nelég minőségi!
  • Polemius
    kb. annyi értelme van az alábbi összehasonlítgatásnak mintha asztali géppel hasonlítanák össze.
    A subnotebook kategória áraival tessék összehasonlítani ezeknek az árát!
    Mellesleg ha több gyártó száll versenybe ezen a téren, az még lejjebb nyomja majd az árakat.

Egyébként nem csoda, hogy ilyen népszerű ez az új kategória: könnyű cipelni (kicsi a méret és a tömeg), böngészni, mailezni, rss-t olvasni, üzenőprogit használni stb. simán lehet ilyen kisebb teljesítményű hardwaren használni.
    Sokan, akik egy subnotit nem engedhettek meg maguknak, nagyobb méretű, nehezebb gépet meg nem akartak, azok most vehetnek olyat amilyenre vágytak.

Úgy látszik kezdik felismerni, hogy nem feltétlenül az egyre nagyobb teljesítményre és képernyőre van szükség, hanem az igényekhez passzoló termékre.
  • 7evenb
    íme
  • Ronny
    olyan nehéz megérteni, hogy a méretük miatt kapósak ezek a kütyük? Mutass már nekem egy 10 hüvelykes subnotit ennyiért...
  • grebber
    Pontosan de ezek az olcso laptopok fele ennyit tudnak!
  • Rexhawk
    A Gigabyteról és az MSI-ről csak az jut eszembe, hogy egy éve tönkrement az akkor még csak 3 éves Gigabyte alaplapom, és helyette vettem egy MSI-t, ami kb. napi háromszor lefagyasztja a gépet...ezek után vegyek tőlük "olcsó" laptopot?

Talán formázd meg és telepítsd ujra az egész rendszert, mert lehet inkompatibilis az előző driver beállíításokkal

Egy józaneszű paraszt meglátja ezeket az "OLCSÓ" Laptopokat , hát dob egy laza hátast a trágyába . Előbb utóbb egy Taivan-i cég , a sufniból berobban egy valóban olcsó laptoppal

csak az a baj hogy a Gigabyte és az MSI is tajvani gyártók
  • greg971
    Egy józaneszű paraszt meglátja ezeket az "OLCSÓ" Laptopokat , hát dob egy laza hátast a trágyába . Előbb utóbb egy Taivan-i cég , a sufniból berobban egy valóban olcsó laptoppal
  • magyarvok
    15,4 WXGA (1280x800)
    Intel Core Duo 1,86GHZ
    2048MB DDR2 667MHz
    160GB 5400,SATA
    Li-ion akku 4000 mAh
    Integrált videokártya
    DVD író Double Layer
    7-1-ben kártyaolvasó
    3xUSB,1 x Modem,1 x Lan,Külső monitorhoz csatlakozás,SPDIF,3 x USB,Mikrofon és füllhallgató /jack/ csatlakozás

Ilyen laptopot lehet összerakni 110 ezerért. Igen, integrált videokártya van benne, de akinek nem játékra kell, mint a legtöbb laptop-használónak, és nem akar videót vágni, 3D-zni, annak tökéletes.

Én speciel nagyon örülök, hogy jönnek az olcsó laptopok, mert nekem tényleg alapgép kellene, az ár viszont nagyon is számít.
    Az, hogy sok gyártó kezd el gyártani, mégjobb, mert így van konkurencia, gyorsabb lesz a fejlesztés is, és az árak is mennek lefele :)
  • grebber
    Csak tudnám ilyen szarokat kinek a részére gyártanak amikor egy 110 ezre laptop is csak netezni jó másra szitne alig! És főleg ezek kb fele olyan tudással.

Nemhogy a fogyasztást csökkentenék ahelyett hogy ilyen szarokkal foglalkoznak!
  • Commandante
    olcsó húsnak híg a leve
  • dartois83
    A Gigabyteról és az MSI-ről csak az jut eszembe, hogy egy éve tönkrement az akkor még csak 3 éves Gigabyte alaplapom, és helyette vettem egy MSI-t, ami kb. napi háromszor lefagyasztja a gépet...ezek után vegyek tőlük "olcsó" laptopot?