22
-
endrev #22 Hehe a cikk kis ikonjában nem Ledger van. Ejnye.. :D -
#21 Ez semmi. Nézzétek meg 2Pac hány albumot adott ki a halála után. :D
Egyébként halottam egy érdekes elméletet arról, hogy miért drogozik olyan sok színész: minden egyes szerepben egy más karaktert kell megformálni, át kell alakulni, és ez személyiség zavart okoz nekik. Teljesen megbillennek és "gyógyírként" droghoz nyúlnak. Állítólag Daniel Day-Lewis hónapokig padlón van egy szerep után, annyira beleéli magát.
Nyilván más tényezők is szerepet játszanak: nagy partik, pezsgő, csajok, akkor már beficcen egy kis heroin is. :b -
#20 Hánnyak vagy ne hánnyak... ezt itt a kérdés... hova süllyed még az SG :(
Design váltás óta rohamosan csökken a színvonal :( -
Neton #19 Egymillió dollár meg mióta több, mint 250 millió forint? A dollár árfolyama 160 forint körül van elég régóta. :) De amúgy meg tényleg milyen cink már, hogy szerencsétlent még a halálban is b***szogatják. :S -
bippo #18 Mellesleg Amerikában a Jane Doe az Anonymous (/John Doe) női megfelelője. Csak olyan furán van fogalmazva az a mondat. -
Csaba42 #17 Hát igen, de sajna ennek ellenére el lehet adni így is a hírt, hogy szegény ember meghalt - egyeseknek (mocskos guberátor g*cik) semmi sem szent. :'( -
Akuma #16 Halott emberről jót vagy semmit! Mellesleg nagyon jó színész volt, kár érte. -
#15 azta hétszázát,az amerikai médiában/sztárvilágban/gazdag rétegekben ki nem kokainozik???? -
bitbandita #14 Ez undorító. Mi a f@szért vájkálna szerencsétlen múltjában? Még ha a halálához köze lett volna, de akkor is ill. még akkor se.
Vorpal te meg egy hatalmas seggfej vagy! -
Kagemusha #13 ...az senkinek nem tűnt fel, hogy a hírek között -itt is, az oldalhasábnál- egy Jake Gyllenhaal kép van egy Heath Ledger sztori mellett?
Egyre több itt az SG-n a "sajthiba" (és ez most szándékos, mielőtt valaki reklamálna!)... -
Loverman #12 jé milyen furcsa, ha valaki beteg akkor gyógyszert szed. -
Librarian #11 A sírásók és temetkezési vállalkozók is hasznot húznak mások halálából... Mégsem gecik.
Viccet félretéve... kit érdekel? A hírt el sem olvastam, csak a kommenteket és én is csak annyit írok: Sztár? Hát kokainozik. (Illetve nála már csak múltidő. Kár érte, jó színész volt) Az, hogy füvezett, arról nekem az a gazdag ember jut eszembe, aki nem kaviárt, hanem zsíroskenyeret eszik... -
daveyjones #10 Hát igen ezt benéztem nem akartam kétszer elkűldeni nem is értem hogy síkerűlt, ja és nem vagyok drogos (sajnos nincsen videó felvételem amivel bízonyítanám:)
Tudom hogy igy kellene leirní de nekem igy jobban tetszik ennyi. -
CaptainRumi #9 Más halálából nagyobb geciség hasznot húzni mint drogozni......de ilyen próbálkozásokkal nem fogják bemocskolni a szememben Heath-t aki az egyik legnagyobb feltörekvő színésztehetség volt.Amúgy Hollywoodban nem tudtok olyan embert mondani aki nem nyúlt volna már droghoz vagy nem alkoholizált volna, nem bűnözött vagy egyéb.
egyébként te vagy a legnagyobb drogos, hogy kétszer egymás után írod le ugyanazt csak kiegészítve egy "vagyis majdnemmel"....xD
Ja és a nevedet úgy kell írni, hogy Davy Jones. savvy? -
daveyjones #8 "A felvételen konkrétan nem látszik, hogy Ledger drogozna, az viszont elhangzik a szájából, miközben cigarettapapírt sodor, hogy sokáig rendszeresen szívott marihuánát." lol akkor most mégis mi a rákról beszélűnk emberek? Ledger drogozott mert riporterek látták ja és videó is készűlt róla csak nem arról hogy drogozott de azért higyjűnk a riportereknek mert ők látták bla bla, ez egyszerűen szánalom, ja és persze hogy marihuánát szívott mivel ausztrál, náluk ez teljesen normális(vagyis majdnem). -
daveyjones #7 "A felvételen konkrétan nem látszik, hogy Ledger drogozna, az viszont elhangzik a szájából, miközben cigarettapapírt sodor, hogy sokáig rendszeresen szívott marihuánát." lol akkor most mégis mi a rákról beszélűnk emberek? Ledger drogozott mert riporterek látták ja és videó is készűlt róla csak nem arról hogy drogozott de azért higyjűnk a riportereknek mert ők látták bla bla, ez egyszerűen szánalom, ja és persze hogy marihuanázot mivel ausztrál, náluk ez tőkre természetes. -
#6 Röhej, tudom sajnálni. -
Commandante #5 Az lenne hír értékü, ha nem kokózott volna. -
#4 Kokainista - gyógyszerfüggő - depresszív és még mindig ő az áldozat - hát had ugráljunk már egy kicsit rajta gyerekek. -
LittleBirdY #3 Mellesleg nem több mint 250millió forintot kerestek ezzel, hanem 160 körül. -
#2 Mennyi baj van Amerikába. -
Dakkon #1 szarrágás. ki nem szippantott kokot az ottani szinészek közül?! gáz ilyenen csámcsogni.