22
  • endrev
    Hehe a cikk kis ikonjában nem Ledger van. Ejnye.. :D
  • ziipp
    Ez semmi. Nézzétek meg 2Pac hány albumot adott ki a halála után. :D

Egyébként halottam egy érdekes elméletet arról, hogy miért drogozik olyan sok színész: minden egyes szerepben egy más karaktert kell megformálni, át kell alakulni, és ez személyiség zavart okoz nekik. Teljesen megbillennek és "gyógyírként" droghoz nyúlnak. Állítólag Daniel Day-Lewis hónapokig padlón van egy szerep után, annyira beleéli magát.

Nyilván más tényezők is szerepet játszanak: nagy partik, pezsgő, csajok, akkor már beficcen egy kis heroin is. :b
  • InfectedMann
    Hánnyak vagy ne hánnyak... ezt itt a kérdés... hova süllyed még az SG :(
    Design váltás óta rohamosan csökken a színvonal :(
  • Neton
    Egymillió dollár meg mióta több, mint 250 millió forint? A dollár árfolyama 160 forint körül van elég régóta. :) De amúgy meg tényleg milyen cink már, hogy szerencsétlent még a halálban is b***szogatják. :S
  • bippo
    Mellesleg Amerikában a Jane Doe az Anonymous (/John Doe) női megfelelője. Csak olyan furán van fogalmazva az a mondat.
  • Csaba42
    Hát igen, de sajna ennek ellenére el lehet adni így is a hírt, hogy szegény ember meghalt - egyeseknek (mocskos guberátor g*cik) semmi sem szent. :'(
  • Akuma
    Halott emberről jót vagy semmit! Mellesleg nagyon jó színész volt, kár érte.
  • Picizöldfül
    azta hétszázát,az amerikai médiában/sztárvilágban/gazdag rétegekben ki nem kokainozik????
  • bitbandita
    Ez undorító. Mi a f@szért vájkálna szerencsétlen múltjában? Még ha a halálához köze lett volna, de akkor is ill. még akkor se.

Vorpal te meg egy hatalmas seggfej vagy!
  • Kagemusha
    ...az senkinek nem tűnt fel, hogy a hírek között -itt is, az oldalhasábnál- egy Jake Gyllenhaal kép van egy Heath Ledger sztori mellett?

Egyre több itt az SG-n a "sajthiba" (és ez most szándékos, mielőtt valaki reklamálna!)...
  • Loverman
    jé milyen furcsa, ha valaki beteg akkor gyógyszert szed.
  • Librarian
    A sírásók és temetkezési vállalkozók is hasznot húznak mások halálából... Mégsem gecik.
    Viccet félretéve... kit érdekel? A hírt el sem olvastam, csak a kommenteket és én is csak annyit írok: Sztár? Hát kokainozik. (Illetve nála már csak múltidő. Kár érte, jó színész volt) Az, hogy füvezett, arról nekem az a gazdag ember jut eszembe, aki nem kaviárt, hanem zsíroskenyeret eszik...
  • daveyjones
    Hát igen ezt benéztem nem akartam kétszer elkűldeni nem is értem hogy síkerűlt, ja és nem vagyok drogos (sajnos nincsen videó felvételem amivel bízonyítanám:)
    Tudom hogy igy kellene leirní de nekem igy jobban tetszik ennyi.
  • CaptainRumi
    Más halálából nagyobb geciség hasznot húzni mint drogozni......de ilyen próbálkozásokkal nem fogják bemocskolni a szememben Heath-t aki az egyik legnagyobb feltörekvő színésztehetség volt.Amúgy Hollywoodban nem tudtok olyan embert mondani aki nem nyúlt volna már droghoz vagy nem alkoholizált volna, nem bűnözött vagy egyéb.

egyébként te vagy a legnagyobb drogos, hogy kétszer egymás után írod le ugyanazt csak kiegészítve egy "vagyis majdnemmel"....xD
    Ja és a nevedet úgy kell írni, hogy Davy Jones. savvy?
  • daveyjones
    "A felvételen konkrétan nem látszik, hogy Ledger drogozna, az viszont elhangzik a szájából, miközben cigarettapapírt sodor, hogy sokáig rendszeresen szívott marihuánát." lol akkor most mégis mi a rákról beszélűnk emberek? Ledger drogozott mert riporterek látták ja és videó is készűlt róla csak nem arról hogy drogozott de azért higyjűnk a riportereknek mert ők látták bla bla, ez egyszerűen szánalom, ja és persze hogy marihuánát szívott mivel ausztrál, náluk ez teljesen normális(vagyis majdnem).
  • daveyjones
    "A felvételen konkrétan nem látszik, hogy Ledger drogozna, az viszont elhangzik a szájából, miközben cigarettapapírt sodor, hogy sokáig rendszeresen szívott marihuánát." lol akkor most mégis mi a rákról beszélűnk emberek? Ledger drogozott mert riporterek látták ja és videó is készűlt róla csak nem arról hogy drogozott de azért higyjűnk a riportereknek mert ők látták bla bla, ez egyszerűen szánalom, ja és persze hogy marihuanázot mivel ausztrál, náluk ez tőkre természetes.
  • HöfEE
    Röhej, tudom sajnálni.
  • Commandante
    Az lenne hír értékü, ha nem kokózott volna.
  • Vorpal
    Kokainista - gyógyszerfüggő - depresszív és még mindig ő az áldozat - hát had ugráljunk már egy kicsit rajta gyerekek.
  • LittleBirdY
    Mellesleg nem több mint 250millió forintot kerestek ezzel, hanem 160 körül.
  • ffxi
    Mennyi baj van Amerikába.
  • Dakkon
    szarrágás. ki nem szippantott kokot az ottani szinészek közül?! gáz ilyenen csámcsogni.