Heath Ledger kokainozott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe a cikk kis ikonjában nem Ledger van. Ejnye.. 😄
ziipp
Ez semmi. Nézzétek meg 2Pac hány albumot adott ki a halála után. 😄

Egyébként halottam egy érdekes elméletet arról, hogy miért drogozik olyan sok színész: minden egyes szerepben egy más karaktert kell megformálni, át kell alakulni, és ez személyiség zavart okoz nekik. Teljesen megbillennek és "gyógyírként" droghoz nyúlnak. Állítólag Daniel Day-Lewis hónapokig padlón van egy szerep után, annyira beleéli magát.

Nyilván más tényezõk is szerepet játszanak: nagy partik, pezsgõ, csajok, akkor már beficcen egy kis heroin is. :b

InfectedMann
Hánnyak vagy ne hánnyak... ezt itt a kérdés... hova süllyed még az SG 😞
Design váltás óta rohamosan csökken a színvonal 😞

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Egymillió dollár meg mióta több, mint 250 millió forint? A dollár árfolyama 160 forint körül van elég régóta. 😊 De amúgy meg tényleg milyen cink már, hogy szerencsétlent még a halálban is b***szogatják. :S

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Mellesleg Amerikában a Jane Doe az Anonymous (/John Doe) nõi megfelelõje. Csak olyan furán van fogalmazva az a mondat.
Hát igen, de sajna ennek ellenére el lehet adni így is a hírt, hogy szegény ember meghalt - egyeseknek (mocskos guberátor g*cik) semmi sem szent. :'(

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Halott emberrõl jót vagy semmit! Mellesleg nagyon jó színész volt, kár érte.

Picizöldfül
azta hétszázát,az amerikai médiában/sztárvilágban/gazdag rétegekben ki nem kokainozik????

Ez undorító. Mi a f@szért vájkálna szerencsétlen múltjában? Még ha a halálához köze lett volna, de akkor is ill. még akkor se.

Vorpal te meg egy hatalmas seggfej vagy!
...az senkinek nem tûnt fel, hogy a hírek között -itt is, az oldalhasábnál- egy Jake Gyllenhaal kép van egy Heath Ledger sztori mellett?

Egyre több itt az SG-n a "sajthiba" (és ez most szándékos, mielõtt valaki reklamálna!)...

jé milyen furcsa, ha valaki beteg akkor gyógyszert szed.

A sírásók és temetkezési vállalkozók is hasznot húznak mások halálából... Mégsem gecik.
Viccet félretéve... kit érdekel? A hírt el sem olvastam, csak a kommenteket és én is csak annyit írok: Sztár? Hát kokainozik. (Illetve nála már csak múltidõ. Kár érte, jó színész volt) Az, hogy füvezett, arról nekem az a gazdag ember jut eszembe, aki nem kaviárt, hanem zsíroskenyeret eszik...

Hát igen ezt benéztem nem akartam kétszer elkûldeni nem is értem hogy síkerûlt, ja és nem vagyok drogos (sajnos nincsen videó felvételem amivel bízonyítanám😊
Tudom hogy igy kellene leirní de nekem igy jobban tetszik ennyi.
Más halálából nagyobb geciség hasznot húzni mint drogozni......de ilyen próbálkozásokkal nem fogják bemocskolni a szememben Heath-t aki az egyik legnagyobb feltörekvõ színésztehetség volt.Amúgy Hollywoodban nem tudtok olyan embert mondani aki nem nyúlt volna már droghoz vagy nem alkoholizált volna, nem bûnözött vagy egyéb.

egyébként te vagy a legnagyobb drogos, hogy kétszer egymás után írod le ugyanazt csak kiegészítve egy "vagyis majdnemmel"....xD
Ja és a nevedet úgy kell írni, hogy Davy Jones. savvy?<#hawaii>
"A felvételen konkrétan nem látszik, hogy Ledger drogozna, az viszont elhangzik a szájából, miközben cigarettapapírt sodor, hogy sokáig rendszeresen szívott marihuánát." lol akkor most mégis mi a rákról beszélûnk emberek? Ledger drogozott mert riporterek látták ja és videó is készûlt róla csak nem arról hogy drogozott de azért higyjûnk a riportereknek mert õk látták bla bla, ez egyszerûen szánalom, ja és persze hogy marihuánát szívott mivel ausztrál, náluk ez teljesen normális(vagyis majdnem).
"A felvételen konkrétan nem látszik, hogy Ledger drogozna, az viszont elhangzik a szájából, miközben cigarettapapírt sodor, hogy sokáig rendszeresen szívott marihuánát." lol akkor most mégis mi a rákról beszélûnk emberek? Ledger drogozott mert riporterek látták ja és videó is készûlt róla csak nem arról hogy drogozott de azért higyjûnk a riportereknek mert õk látták bla bla, ez egyszerûen szánalom, ja és persze hogy marihuanázot mivel ausztrál, náluk ez tõkre természetes.
HöfEE
Röhej, tudom sajnálni.

Az lenne hír értékü, ha nem kokózott volna.
Vorpal
Kokainista - gyógyszerfüggõ - depresszív és még mindig õ az áldozat - hát had ugráljunk már egy kicsit rajta gyerekek.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Mellesleg nem több mint 250millió forintot kerestek ezzel, hanem 160 körül.

BF3: csucsorr

ffxi
Mennyi baj van Amerikába.

Fákjúal!

szarrágás. ki nem szippantott kokot az ottani szinészek közül?! gáz ilyenen csámcsogni.