2367
-
#487 Az egyjátékos kampány szerintem elég rossz lett az első Dow-hoz képest. Nagyon sokat kell tökölni(legnehezebb alatt 1-el toltam végig), és néhány gyorsan unalmassá váló mapon. Ha a skirmishben látott módon lehetett volna vinni, jobban bejött volna nekem.
Nem adja úgy a warhammeres hangulatot, hogy csak 3 squadom van + 1 force commander.
A régi dowban is az volt a szép, ahogy beállt 3 heavy bolter squad, 1 rakétás, mögöttük egy sniper scout, whirlwind tüzérség, stb., meg az ellenfél is ilyen tömegben jött.
Na ott volt tűzerő, úgy képzelek el egy warhammer világbeli csatát a könyvek alapján, ahogy ott volt.
Viszont a multi úgy néz ki a régit ötvözi az újjal, az elsőre(még csak a skirmish) jónak tűnik. -
#486 v-sync nélkül próbáltad? -
#485 Akkor nem tudom mi lehet a gond :( Mondom az EndWar, aminek elvileg nagyobb a gepigenye fullon fut 1680*1050ben. Csak az AA-t vettem le. :( Legujabb driver van fent... ahh na mindegy probalkozom meg, hatha masnak is van hasonlo baja, es talalt megoldast. -
KingPunisher #484 Nálad van baj.. Nincs nagy gépigénye sőt..
Egy átlagos konfiggal simán fut fullon . -
#483 Csak nekem roahdt lassu a jatek? EndWar 1680*1050-ben fut majdnem fullon, ez meg akad mint a barom :( Tenyleg ilyen orbitalis a gepigenye, vagy valami mas baj van? -
#482 De,egyszer,de az nem mostanában volt.5-6 napja talán. -
lammaer #481 Véletlenül nem crashelt egyszer a játék? Úgy olvastam hivatalos fórumon, hogy az okozhatja campaign elhalálozását... -
haxoror #480 Nálatok van valami hangja a force commandernek? Nálam full néma... -
#479 Ja,már eljutottam jó messzire,10es szintű volt a csapat,kilépek,vissza és puff eltűnik.Megkerestem a save mappát,de miután uj kampánt kezdtem,megtaláltam az ujat és a régit is!!!!Az uj 10kb nagyságú,a régi meg összement 980bájtra....Ott jártam,hogy asszem 2-3 minta volt meg a tiranidáktól,meg a Meridianon 1 Eldar küldi volt még hátra.Calderisen is vagy 2.Typhonon meg már nem emléxek.Nincs vkinek ekörül egy ssveja? -
#478 csináltál microsoft live accountot? -
kHares #477 Számomra akkor élvezetes ha van kihívás. Rutinból fölrakok mindent a legnehezebb fokozatra, még a '90-es években voltak játékok amiknél a hard fokozat hard volt. Azóta nem nagyon és mindig hiányolom. Főleg a konzolokról pc-re portolt játékoknál lehet észrevenni mennyire változik a világ, Fallout 3 például very hardon egy vicc volt. Talán egy két alkalommal haltam meg ha épp csörgött a telefon :)
Egyébként inkább a nagyon lassú haladás ami zavar. Előremegyünk pár lépést, valaki meghalt, föltölteni, megyünk tovább, menni, hátrálni mert jönnek a táp egységek stb, bossfight meg önmaga 15 perc legalább. Sebességre ugye nem kapunk bonust tehát rámennék a mindenkit pusztításra, viszont az annyira unalmassá válik.
Sebaj, hanyagolom ezt a primarch kampányt, elvesztette az értékét.
Egyetértek a pontozással, normális egyensúly van az eltelt idő és a kinyírt lények között, nem kell itt mindent kimaxolni. Esetleg pár defensenél működhet.
Amúgy a legelső defense missionnál sikerült valakinek elfoglalni a talán arrayt vagy foundryt? Ork, negyedik vagy ötödiknek adja be. Lehet egyáltalán? Megpróbáltam az assault marinokat odaküldeni vagy Cyrust de tele volt orkokkal, egyedül nem tudott sokra menni.
-
#476 Az hogy lehet hogy eltüntek a mentéseim?játszottam,kiléptem egy percre megnézni valamit, visszalépek,tölteném be erre nincs ott... -
lammaer #475 Hát, ahogy leirod, a primarch elég mazochizmus. Én a legritkább esetben szoktam hardon tolni játékot - inkább élvezem, mintsem hogy azon ideglejem magam, hogy miért kap a gép kismillió extra bónuszt, meg újratöltsek valamit 1000x :)
De azért sok sikert, becsülendő a kitartás. És van hétvékén is nyitvatartó patika, ha esetleg elfogyna a nyugtató.... :) -
lammaer #474 Én nem éreztem semmilyen pofátlanságot a pontozásban: egyszerűen csak van benne két olyan tétel, amelyek kizárják egymást: a gyorsaság és a pusztítás mértéke. Mind a kettőt nem tudod maxra kitolni, mert nem lehet :) Vagy gyors vagy de akkor nem tudsz mindenkit kinyirni, vagy kinyirsz mindenkit de igy nem leszel elég gyors.
Kb lehetővé teszi, hogy kétféle játékstílust is alkalmazhass a játékban. Ha tudsz vigyázni az embereidre (tehát nem halnak meg a szakaszvezetők - egyik se, egyszer se), akkor bármelyiket (gyorsaság vagy pusztitás) maxolva kapsz annyi pontot, hogy tudj unlockloni plusz 1 küldetést az adott napon. Legalábbis normál fokozaton. Én - amig XP kellett - inkább a pusztitásra mentem, rutinosan letakaritva mindent, plusz vigyáztam hogy az embereim ne haljanak meg. -
#473 Ha valaki jönne hamachin tolni vegyen fel msnre : [email protected] -
#472 21 ??? wtf ? 20 a max, nem ? -
felegyi #471 Huh... tényleg pofátlan a mission végén a pontozórendszer! Az a lényeg hogy nyírd az összes bolondot, eközben a lehető legkevesebb veszteséget szenvedd el (1-2 ember még 5 csillag), és a lehető leggyorsabban vidd végig a pályát! Nos ez így nem megy, mivel vagy gyorsan átszaladsz a pályán a legkevesebb veszteséggel, vagy kinyírsz mindenkit de lassan! Az is számít hogy befoglald a stratégiai pontokat, és megtaláld az összes felszerelést amit elrejtettek... előre mondom hogy Terminátor csapatod nem lesz, helyette Terminátor armor-al vértezheted fel a csapatot! 21-es szintű vagyok, eddig van egy Dreadhnout-om, bár ezt akár 15-ös szinten is megkaphatod (én megcsinálom az összes mellékküldit, lassan haladok)! A Tryanidok kulák, a leggyengébb fajt! Az a lényeg hogy közelharci csapatot vess be ellenük, az Eldar-ok más tészta. Ott inkább maradj fedezékben,Avitus-al és másik távolsági egységgel sorozd őket! Az Orkoknál mind2 taktika egyformán beválhat! -
#470 hamachin kipróbálnám majd ha valaki tud valamit már róla... -
#469 köszi:)
memgtaláltam, csak nem nagyon vágom hogy kéne átirni mert ha átirom ugyan olyan és visszaugrik amit átirtam eredetire. mindegy rádukok egy crt monitort és beállitom azon aztán vissza. de köszi aszért -
kHares #468 Ahova általába rakja ha nincs a játék saját könyvtárában.
C:\Documents and Settings\felhasználói neved\My Documents\My Games\Dawn of War 2\Settings\
Xp alatt, Vistán gondolom valami hasonló. -
#467 hali az lenne a kérdésem hogy, hol lehet beállitani felbontást a játék menüén kivül, mert HDtvn nyomnám és nem támogatoot felbontás jelenik meg azaz feketeség, már más játéknál is igy volt de beállitottam a 1360x768 at neki akkor ment minden, de ennél hol találom a config fáljt? elöre is köszi -
kHares #466 Lehet kicsit túlbecsültem magam. Nekiálltam primarch szinten. A játék kellemesen nehéz. Legalább az elején.
Aztán jönnek a főboss-ok. Durvák, együtéses gyilkosok. Oké, én kértem, nem bánom ha szaladgálni kell meg kicsit taktikázni. Aztán level 4-5 környékén ork defend mission. Remek, 3x5 csillag megtanulom hogy működik több támadás egy körben. Viszont most level 13 környékén megjelentek a tyranidák meg eldar defend missionok. Kérem szépen megerőszakolnak.
A tyranidás mission: a szokásos swarm taktika, csak jönnek és jönnek és jönnek, lángszoró, shotgun special és gránátok. Turettek jó ha 5 másodpercig tartanak. Aztán jön egy carnifex. Aztán mégegy. Az egyetlen amivel sebezni tudom az a demolition pack. Elé kell dobnom kiszámolva hol lehet majd 5 sec múlva. Megállítani nem lehet mert egy ütés neki a commander. Igaz egy rosario-t el lehet lőni a sérthetetlenség miatt. Sebaj, másodjára megcsináltam. Nos nem kaptam 3x5 csillagot.
Az eldar mission: a szokásos swarm taktika. WTF? Nem a kihalás szélén vannak? A leggyöngébb infantryt még kicsinálom aztán közelharcosok elkezdenek visszaszorítani majd brightlance platformok és a kedvencem az eldar seer-ek. Ők csak villognak egyet majd mindenki 10 méterrel odébb. Az első hullámot nem éltem túl.
Most itt tartok. Eddig az zavart ha 30 percig taktikáztam hogy senki ne halljon meg, mindenkit kinyírunk a jó teljesítményért majd a főboss egy mozdulattal 2 squadot kicsinál. A 45.000 hp-s wraithlord is jópofa volt de ez a defend mission? Mondjuk nincs dreadnaught-om meg terminátoraim. Talán segítene. Ideje a főmissionokat nyomni. -
ladasz #465 Hali.Volna egy kérdésem.Nekem Vitality-s warez verzio-m van.Hogy lehet megcsinálni hogy az xfire mutassa mikor játszok.Mert ha beállitom automatika keresésre akkor nem látja.Ha beállitom kézileg akkor meg mindig a steam-re hivatkozik.Amugy felvan téve a steam. -
#464 Kíváncsi vagyok, milyen modok látnak majd napvilágot.
A Dawn of War: Dark crusade nálam 8 és fél gigásra hízott az extráktól.
Kedvencem a Tabletop Roundup Mod volt, remélem ehhez is beindulnak a modderek. -
#463 Köszi! -
#462 en csak azt nem vagom miert nem fogadjak el a kartyamat netes rendelesnel pedig itt elek kint de meg nem sikerult neten elorendelnem...gaz -
#461 és tényleg :D szállítással együtt is olcsóbb 3K-val mint itthon -
#460 cdgalaxis
amúgy ajánlom, hogy inkább külföldről rendeld, mert 3k-val olcsóbban kijössz... pl. itt -
#459 Hali. Lehet kapni már itthon a játékot? Hol?
-
SaGa Jr #458 Inkább kíváncsiság. :)
A Patch azért javított a játszhatóságon és újrajátszhatóságon. Meg aztán érdekel mit tudok alkotni nehezebb fokozaton, mennyire befolyásolja a dobott/szerezhető tárgyak minőségét és mennyiségét a nehézség, mire képesek a speciális fegyverek (sergeant fokozaton teljességgel feleslegesek, bőven elég a bolter mindenre a pár tank kivételével, de azokra meg van más megoldás). -
lammaer #457 atyaeg, mar ketszer vegigtoltad, es meg primarchon is akarod tolni? Minden elismeresem, ez aztan a kitartas :) -
SaGa Jr #456 Én nem bíbelődtem sosem az egységek váltogatásával. Teljesen felesleges volt (oké, primarch szinten még nem mentem, de captain és sergeant az így lett vévigcsinálva).
Egy group-ba lett rakva mindenki már a legelején és aztán mehetett a darálás. Együtt ment az egész csapat. Lenyomtam az "a" billentyűt (assault move) aztán ráböktem egy helyre a tértképen/képernyőn, mire ők elindultak arra és bárki/bármi is került a közelükbe azt legyalázták. Időnként volt, hogy kimondottan az egyik egységet irányítottam csak (ez általában a sérülékeny scout egység volt, még ritkábban előfordult, hogy az assault banda), de addig a többiek maradtak az általános öldöklésnél. Nem volt gond az csapatok közötti kapcsolgatással, összesen 1-2 billentűt kellett csupán használni az egér mellett.
Az egy csapatba illesztéssel meg lehetett koncentrálni a pusztítóerejüket egy célpontra és ehhez is csak az 1-es került lenyomásra. :) -
lammaer #455 Amúgy befejeztem a single campaignt. A vege szerintem túl könnyű lett, pláne amikor megjött az erősítés - viszont a feelingje megvolt, ahogy csak jött meg jött az a sok moci, én meg daráltam, daráltam :)
Magamnak is meglepő de a végén egész jó szájízzel zártam a játékot. Ugyan az egykaptafás küldetések tényleg unalmasak voltak, de a tárggyűjtögetés meg a squadok barbie babás tápolása feldobta azokat is, a sztoriban meg volt egy-két (szó szerint ennyi) egész normális küldetés is.
Tényleg, olvastam letölthető extrákról(DLC) is a közeljövőben. Tud valaki erről többet? :) -
lammaer #454 Igen, tudom van olyan hogy kozelharci tamadasi parancs, mag tavolsagi, meg assault move.... de igazsag szerint maceras ezekkel bibelodni. Szoval nekem jobb gomb, bal gomb van, bal kezemmel meg valtogatok 1-4el a squadok között :)
Szoval a lenyeg, ha csak balta van a csakoknal (terminator armor meg az a shield+kalapacs cucc) akkor olyan kellemes... bekuldom a tomegbe, ut vag, ha elfogyott, megy a kovetkezohoz :)
Amugy a sima jobb gombbal is tudtam eroltetni a kozelharcot, szoval inkabb csak idegesitett amikor lattam hogy az 500+dpses közelharc helyett nemelyek bolter pistollal cirogatjak a tyranidakat. :)
-
SaGa Jr #453 Ilyen problémával még nem találkoztam. Mindig ütöttek mindenkit ha kellett ha nem. Ne sima mozgást és támadást adj ki nekik, hanem assault move-ot. Aztán ha bárki a mozgása során elérhető távolságba kerül, annak nekiugrik (ha távol van) vagy odaszalad csapkodni. Ugyanez igaz ha már egy területen ácsorog de ezzel a paranccsal lett odaküldve. Ha csak normál támadást adsz ki neki vagy simán csak mozgatod, akkor távolsági támadásokra távolságival fog csak reagálni.
Sima mozgást és támadást csak akkor használtam egész játék során ha kimondottan kerülni akartam a harcot vagy egy konkrét célpontot akartam támadni. -
lammaer #452 drag and drop modon szepen fogod a targyakat es rahuzod az inventory aljan levo szep nagy piros feliratra, ami azt irja "Drag unwanted wargear here for an experience reward".
Magyarul (google translateval :) ):
"Húzza ide a kéretlen wargear tapasztalat jutalmazása"
Elég triviális :P
-
#451 van patch? -
#450 warezban nincs. -
#449 ne várj. a wicked-es teljesen jól megy, még a peccsel is;)
-
#448 mi ez a kiszórás?:S ki lehet dobni a felesleges tárgyakat az invetoryból? hogy? erre még nem jöttem rá:) pedig nem ártana mert elég sok szar van már:D