WH40k - Dawn of War 2

← ElőzőOldal 48 / 48

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
legjobb mikor jönki?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Fenrir
Ez már optimalizálás kérdése.

A halál csupán a kezdet...

LordAdam911
nekem az 1. részt is alig bírta a gépem 😛
Fenrir
Teaser alapján eléggé komoly grafikára lehet számítani.

A halál csupán a kezdet...

Vorpal
beszóltál - megvolt - de látom Supa is ki van ütve richtig,D

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

hah Thanatos, pont a héten jutott eszembe a taglineod, amikor bõszen keresgettem az amd.com on a procim hõmérsékletét 😄
Persze nem találtam meg ott, de mind1 😄

-tRs-Landor

aaa jo lesz! remélem minél hamarabb kapunk belõle egy demot!

-tRs-Landor

ismerhetnéd már sg-t ennyire hogy csak a flame 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Ó ha tudnád mennyire😊 egyéb konstruktív hozzászólás esetleg? vagy csak a flém mondatja?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

VRSDM
irigyellek.kemény vagy.

u dont have to listen anybody else but me

Bucser
Úristen... eddig tart, hogy egy hír eljusson kishazánkba?? Lassan 3 hete linkeltem a hivatalos honlapot meg a teasert síma DOW topicba.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LordAdam911
kéne banner😛

megkérjünk 1 modit h berakja ha neked is tetszik kedves Supa?😄
LordAdam911
jajam kvajó volt
+fav
Az elsõ rész nagyon jó volt.

5c0rp330n
nem is néz ki rosszul

VRSDM
OMG !!! :] csak ne legyen belõle " whenitsdone " játék 😛

u dont have to listen anybody else but me

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

← ElőzőOldal 48 / 48