15
Ed Hardy
  • Stanleyy7
    #15
    misspinky, abszolút jól látod, az összes szutyok aukciós oldalt + a botzikát és társait kerülni kell messzire.

    Kriszta82: ne keverd, a termékek eredetiségének hozzáértéséről volt szó, nem az árak okáról. Egyébként "konyítok" valamit a témához, meg ahhoz is, hogy ha valaki veszi a fáradtságot, nem magyarisztánban vásárol be ;)

    Hahaha, hogy semmi közöd hozzá, ezt én egészen máshogy látom, de mindegy. Nem ismerem őket (mármint személyesen), lap.hu oldalamra ajánlottak nekem linket, kértem a termékekről és azok címkéjéről közeli képeket, hogy megbizonyosodjak róla, eredetit árulnak e, mert hamis termékeket áruló bolt linkjét nem szívesen tenném ki. Meg is kaptam a képeket, ennyi volt a reakcióm, hogy "muhaha". Kamu CA, kamu Ed Hardy. Az egy dolog, hogy elégedett valaki a minőséggel, s az egy másik, hogy eredeti e :) Pozitív megjegyzést lehet kapni hamis termékre is ám, pláne laikustól.
    A kulcs a "hasonló eredeti", te mondtad ki, nem én. Így van, a probléma csak az, hogy eredeti egy van, a többi csak hasonló ---> tehát nem eredeti.
    "Mindenki ott vásárol ahol szeretne és ahol megteheti!"
    Erre azt mondom, hogy így igaz. Ha valaki nem teheti meg a CA-t vagy Ed Hardyt, az ne vegyen egyiket sem :) , mert ha vesz egy másolatot, az bizony se nem Ed Hardy, se nem CA, viszont saját magát értékeli annyira, hogy hamisat hord. Nekem ez a véleményem.
  • Kriszta82
    #14
    Kedves Stanleyy7, én nem akarom semmilyen módon félrevezetni a népet ahogy azt nagyon kedvesen megírtad! Én csak a saját véleményemet írtam le 2 mondatban, azt hittem, hogy a fórumok erre, de legalábbis ilyesmire szolgálnak. Nem szeretnék most abba belefolyni mi hamis és mi nem, illetve hol lehet eredetit illetve replikát beszerezni. (Egyébként megjegyzem én is értek hozzá, sőt szívesen el is beszélgetnék Veled arról például, hogy mit gondolsz miért drágábbak -legalább 20%-al- az eredeti Ed Hardy és CA termékek a Közép - Kelet Európai régióban az összes többi régióhoz képest és ki az akinek a zsebébe folyik az a 20% stb.)

    A lényeg, hogy én csak annyit szerettem volna közölni - és itt megjegyzem, hogy semmi közöm a botzikához, nem tudom Stanleyy7 Te talán ismered őket? - hogy én vettem náluk 1-2 cuccot, többek között egy bikinit, egy cipőt és egy pólót és teljesen elégedett voltam a minőséggel. Azt sem hiszem, hogy égek velük, eddig még csak pozitív megjegyzéseket kaptam és nem utolsó szempontként ha márkaboltban vettem volna meg ugyanezt vagy mondhatni a hasonló "eredetit", legalább a dupláját fizettem volna... Egyébként pedig mindenki ott vásárol ahol szeretne és ahol megteheti!
  • misspinky
    #13
    Sziasztok, csak megosztanam az "elmenyeimet": aki eredeti Ed Hardy cuccot szeretne, az semmikeppen ne rendeljen se a vatera-rol, se a licit.hu-rol. A www.edhardyy.com es edhardye.com oldalak is felejtosek. A magyar oldalakon csak hamisitvanyok vannak fent, en egy extra ronda gagyit kaptam postan, epp azon vagyok, hogy kiverjem a csajbol az arat, aki kuldte. Ja, knoblauh neven volt fent mindket oldalon. A masik ket kulfoldi oldal pedig koreai, ott egy nagyon hosszadalmas es roppantul idegölő levelezesen vagyok tul, allitolag elkuldik a rendelt cuccot, de sztem futhatok a penzem utan. Vagy jobb esetben erkezik onnan is valami kinai-koreai csoda... Szoval jol megegettem magam, ezert szolok mindenkinek, hogy ha tenyleg nem akarja magat egetni, akkor vegye meg a magyar markaboltokban a cuccokat, aranyaron,ha tenyleg megteheti es akkor legalabb nem eg a kepe sajat maga es masok elott sem. Akin meg kiszurjak a gagyit, es az neki jo, az sztem magara vessen.....
  • Stanleyy7
    #12
    Kedves Kriszta, mielőtt még félrevezeted a népet és a botzikát ajánlod, megsúgom, hogy a cipők kivételével ott minden kamu sajnos. A címkékről egyből észrevettem, hogy kamuval van dolgom.
    Ezért aki nem akarja égetni magát az NE RENDELJEN A BOTZIKA.COM -ról!

    Még mielőtt bárki azt mondja, nem értek hozzá... a legnagyobb tag vagyok az authenticforum.com -on, az Ed Hardy részlegen. Tehát tudom miről beszélek.

    Ja és valaki kérdezte lentebb a vaterát. MINDEN TERMÉK HAMIS A VATERÁN! HA ONNAN VESZEL, KAMUT KAPSZ!
    Én is egy ela vagyok ott egyébként és életemben 3-4 eredeti Ed Hardy terméket láttam fent.
    Ha érdekel az Ed Hardy (eredeti e amit kinéztél, vagy szeretnél vmit venni) msn címem: [email protected]
  • Kriszta82
    #11
    Helló, szerintem az interneten jobban megéri ilyen márkákat vásárolni. Nemrég vettem egy két Ed Hardy cuccot a neten, azt hiszem úgy hivták az üzletet hogy bocika, ja nem megvan http://www.botzika.com/ és sokkal olcsóbb volt mintha boltban vettem volna.
  • D4nY
    #10
    ezt nem ide akartam sorry xD
  • D4nY
    #9
    hi! Ha ott lent a kis dobozba, hogy mivel fizethetek... ott van a MASTERO is akkor ha nekem olyan kártyám van azzal, hogy fizethetek? xD mert tudtommal a paypal nem "támogatja" a mastero kártyát :|

  • geristar
    #8
    Én tudok 1 boltot, Miskolcon van a plázában, a barátnőm dolgozott ott, hogy eredetiek-e azt nem tudom, nézzétek meg.
  • D4nY
    #7
    Sziasztok!
    Nemtudja vki ennek az övnek a magyarországi bolti árát?



    köszike.
  • edavids
    #6
    hali
    nekem is bejönnek ezek a cuccok...
    most pólót akarok venni, vmi halálfejest :)
    milyen árban vannak a bécsi úton, tudja vki esetleg?
    köszi
  • Legend Killer
    #5
    Matt és Jeff Hardy :P.
  • Csuhai G
    #4
    Ismerem a márkát, fiatalok körében eléggé elterjedt (legalábbis a sapkáik). Nekem nem tetszik, túl gyerekesnek tűnik egy 30x30 centis tigrisfej a pólóm elején.. de hát ez ízlés kérdése.
    A Vaterán nem hiszem, hogy kamuk lennének. Az, hogy hivatalos oldalon nincsenek fennt a vaterán árult ruhák több dolog miatt is lehet. Pl a vaterán lehet, hogy 1-2 éves kollekció darabjai vannak fennt, vagy esetleg az is, hogy a hivatalos weboldalon lévő "katalógusba" nincs benne az összes abban az évben megjelenő ruha.
  • raymond01
    #3
    Még ilyet találtam de itt nem sok minden van sajna:
    http://www.edhardy.hu/
  • raymond01
    #2
    akit esteleg érdekel:

    http://www.donedhardy.com/
  • raymond01
    #1
    Hello mindenki!

    Először is azért nyitottam ezt a topikot mert már mindenhol kerestem a neten erről a márkáról, de nem nagyon találtam semmi hasznos magyar oldalt, vagy fórumot ahol ezzel foglalkoznának. Már biztos hallott már mindenki róla és látott már ilyen cuccokat...nem tom ti hogy vagytok vele de nekem bejön, mondjuk nem minden mert van közte szerintem sok úgymond bohóc ruha is de van egy két jó.......esetleg vki szokott ilyen pólókat vagy egyéd Ed hardys cuccokat venni????


    vmi vélemény talán?? ár-érték és hasonlók????
    Én csak egy boltot találtam a Bécsi úton....

    Na meg persze egy csomót a vaterán és társain de azok elég kemunak tűnnek nekem!? erről vmi vélemény esetleg?
    Már csak azért is gondolom így mert a hivatalos oldalon lévők közül egyik sem tűnik fel ilyen oldalakon!