Nem lesznek továbbadhatók a promóciós CD-k?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...az ajándékot sem te vetted, mégis a tiéd, miután megkaptad!

érdekes lehet, ha véletlenül emberi vagy állati ürülékbe kerül a promóciós cd-jük, de mivel kidobni nem lehet, hozatsz egy markolót, és 1 markolókanyálnyi fekáliával egyetemben visszaküldöd nekik. komolyan mondom, ezektõl el kéne venni a levegõt olyan 10 percre.

narumon
De a promo cdt nem vetted meg hiszen ugye elméletileg nem lehet kapni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Frosty01
<#eljen>

practitioner of the forbidden arts of death

<#eljen>

JBQA!

Érdekes. Akkor bontsuk ketté. Van a szaros lemezen egy ócska szám. Ami a Music Nemtudommi tulajdona. De a lemezt meg mondjuk megvettem. Akkor én miért fizettem? A jogért hogy meghallgassam. Na meg a mûanyag lemezért amin van. Szóval max arra kérhetnek hogy töröljem le a lemezemrõl a zenéjüket ha meguntam. Különben meg az anyjuk véreres pi..áját. Vásárolják vissza a lemezeket pénzért és akkor rendben is van.

Különben jó hülyék, pont a mai világban amikor mindenki sír, hogy illegálisan tölti le a fél világ a zenétõl a filmekig mindent. Szerintök nem ezt támogatják az ilyenekkel?

Mert egy normális ember ehhez úgy áll, hogy: "kifizettem és még nem is az enyém? Mamádat akkor. Inkább ki se fizetem, letöltöm. És be lehet k....ni. 😊"

Ebben igazuk van a kiadóknak.

LZ forever

Nem gondotam ám komolyan <#ravasz1>

De a te verziód jó ötlet <#hehe>

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

Mármint a kiadókat... <#eplus2><#eplus2><#mf1> és a dagattkocafejûzsíros kisebbségi komplexusokkal küzdõ vezetõket meg managgereket <#eplus2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Azért nem kellene midjárt a környezetet is szennyezni! Elég lenne, csak összezúzni õke! 😊
Szervezzünk promo Cd- égetést!

Akinek van ilyen és nem akarja megtartani vagy eladni, de tiltakozna az ilyen hajmeresztõ ötletek ellen,
az bedobhatná egy összejövetelen a tûzbe.

Vajon ehhez mit szólnának?

<#bohoc>

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

Én benne vagyok ebben, fõleg ha beleveszik a szerzõdésekbe, hogy a kiadó köteles visszavásárolni a megunt cuccaimat. Nehogy már én õrizgessem, ha már nem kell. Ennyi erõbõl ne adhassunk el semmit és ne dobhassunk ki semmit?

Idióták ezek a kiadók.
Ne adjanak promos CD akor.
Es ne utolag mondjak meg, hogy nem lehet tovabb adni. Erol szerzodest kelett volna irniuk azokkal, akikhez eljutatak az anyagot. SZVSZ

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

Hát ez lol. Még hogy kidobni sem lehet 😊 Ezután mi jöhet még? A nagy áruházak beperelnek, mert eltüzeltem a tavaszi katalógusukat? 😄
ThuG4LifE
Ha tudnák, hogy egyes promo cd-k mennyibe kerülnek ... 😄

Rest In Peace PaC & YaK

Hát ehhez már tényleg vastag pofa kell...<#ejnye1><#violent>

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Orulet! A kiadok ehsege hatartalan! Csak akadna torkukon a mostani per!