916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
#916 Üdv!
[Csere] [Xbox 360] FIFA 12 + NBA 2k11 + NBA 2k12 + Brave = Kinect Sensor?
Valakit érdekel-e ez az ajánlat?
Lehetnek alternatívák (1-2 PC játékkal tudok szolgálni, ill. L.A. Noire (The Complete Edition)Xbox 360)
Lényeg, hogy Kinectet keresek, csak nincs pénzem- ezért cserélnék játékokkal!
Ui: Mind eredeti, újszerű!
Gondoltam a Kinect hardvernek minősül, ezért írtam ide:) -
#915 Nem lehet.
Ezzel lehet -
hemmis #914 sziasztok valaki felvilágosítana hogy lehet usb keresztül egeret csatlakoztatni az xbox360 -hoz -
janihunk #913 Hardveraprón van rengeteg. -
Stelk0 #912 NINCS VALAKINEK ELADÓ XBOX???? -
janihunk #911 Igen, van egy kormány amit az MS gyárt 27k mióta létezik. Csak azt fogadja el. -
Doszpodm #910 üdv all. olyat szeretnék kérdezni hogy most akarok venni xbox 360-at és van egy logitech g27-em azt mondják hogy nem lehet rákötni. igaz ez? -
Stelk0 #909 vennék egy boxot aminek ez a hibája;
http://xmedia360.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?1740
azt szeretném megkérdezni h mennyiért lehetne megcsináltatni vagy kiküszöbölni ezt a hibát...? -
janihunk #908 Régi vinyóról az adatokat felmásolod PC-re és az újra ráteszed.
Itt találod amiket át kell másolni.
Programot is találsz az oldalon.
Vinyót csak simán rákötöd a PC-re ha nem házban van, vagy ha házban van ezzel Esetleg szétszeded a házat. -
Psx2 #907 Csáo! Egyik vinyóról hogy tom a másikra felmásolni a dolgokat????? Mert másikat vettem, de nem akarom hogy elvesszenek az elmentéseim! Thx! -
HUN BECSEHELY #906 Van egy Hirdetésem,ha valakit érdekel.Alku van.
http://www.jofogas.hu/zala/Xbox_360_Elado_sok_sok_Extraval_3056754.htm -
szjoci #905 Sziasztok!
Az alábbi dologban kérném segítségeteket: hoztak nekem javítani egy kontrollert adapterrel, mert az adapterről leszakadt a csatlakozó. Meg tudnátok mondani hogy mi ennek a csatlakozónak a neve (esetleg bekötési rajz is jól jönne ha tud valaki linkelni egyet, de ha a tipusa megvan, én is megtalálom)
kép1, kép2.
Előre is köszönöm! -
vitya79 #904 Sziasztok, nem tudtok Budaörsön vagy valahol a közelben XI. ker-ben boltot, ahol árulnak írott játékot?
Köszi. -
feri0127 #903 Sziasztok a nevem Horslagen Orlando, de szólítsatok nyugodtan Cristofelnek.
Tegnap egyedül voltam itthon, mivel a szüleim elmentek a második budai kutyavásárra ezért nem tudtam másra gondolni csak arra, hogy rendezek egy hatalmas hoki partyt. Meg is történtek az előkészületek... volt itt minden mi faszmakknak ingere: Fa és Baba testápoló, valamint Johnson's babaolaj.
El is kezdtem a műveletet először hatalmasat köptem a tenyerembe és így kezdtem a hokizást, de eszembejutott, hogy tegnap hagymát ettem és így bedohosodik a faszlikam, gyorsan váltottam is babaolajra amiből sajnos alaposan jutott a segglyukamba is így, hogy ne vesszen kárba az olaj feldugtam magamnak a 100 db-os C vitamin vaskos dobozát.
Ekkor történt a probléma, nyitott ablaknál maszturbálok és a család barátja Imre benézett a szobámba majd ennyit kérdezett: Apádék itthon vannak? Szégyenemben nem tudtam mitévő legyek, az ijedtségtől a segglikam porszívóként szoppantotta be a hatalmas vitaminos dobozt. Kérlek segítsetek rajtam, nem merek Imre szemében ézni.
Történt már veletek hasonló? Nektek mi a praktikátok? rt456zthg -
janihunk #902 A tápban valahol zárlat van. Ha másikkal müxik akkor egyértelmű hogy újat kell venni. -
pcguru68 #901 Sziasztok. Olyan problémám lenne ha xbox360-at be akarom kapcsolni 3 led villog a tálca nem jön ki , és azt írja ki a tv hogy nincs jel. A táp narancs sárgán ég. Barátomtól kölcsön kértem az elit boksz tápját és azzal viszont működik a gép. A neten keresve azt írták ha a táp egység rossz pirosan világit a lámpa vagy sehogy. Úgyhogy nem tudom mi lehet a baj. Segítséget előre is köszi. -
HUN BECSEHELY #900 250GB tárolókapacitás (228GB használható szabadon!)
- játékok felmásolásához, mentések, XBOX Live letölthető tartalmak tárolására alkalmas Winyó Eladó.Fekete XBOX-360-hoz. -
janihunk #899 Igen mindennek mennie kell. Max az AP2.5 játékokat kell átfuttatni megint abgx en. De nem biztos. -
kovigabi911 #898 sziaztok nekem olyan kérdésem lenne hogy most lesz a boxomon uj flash 2.0 és hogy a régi játékok is müködni fognak rajta amivel még az 1.9-en játszottam???????????????????????? -
bypass #897 Szasztok!
Van valakinek valami tapasztalata evvel:
gégemikrofon
Üdv:bypass -
janihunk #896 Olyan nincs hogy halványan világít. Ha 3led hibád van akkor javítható. 7000ft a CC-ben (Console Corner) (x-media) Mikori a gép? Volt már javítva? -
Demon1994 #895 Javítás:nem 4,hanem a 4. lámpa. -
Demon1994 #894 Ma megint előjött,és megnéztem a tápkábelt és jó lett.Remélem tévedtem és neked lesz igazad.Ami viszont érdekes,hogy nekem a 4 lámpa csak halványan világított,nem tudom mért.Köszi a segítséget.Remélem igazad lesz. -
Demon1994 #893 Nem kevertem,mert 2 alsó,és 1 felső világított csak.Meg is néztem egy képen milyen és nekem is olyan volt.Állítólag néhány óráig működni fog,aztán tönkre megy végleg.Valaki mesélte,hogy bekéne tekerni törölközővel,és felmelegíteni,hogy a helyére oda olvadjon újra,és akkor jó lesz.Csak attól félek,hogy tönkre megy benne valami.Erről a módszerről tud valaki valamit? -
janihunk #892 Nem volt áramingadozás? Esetleg egy nagyon rövid áramszünet? Akkor szokta ezt csinálni. -
#891 Nem lehet hogy az a három led, az négy led volt? 4 ledet akkor szokott mutatni amikor videochip, érintkezési hiba, kicsúszott a tápkábel stb előfordul. Én is kevertem már össze a kettőt. Nagy ijedtségemben én is hirtelen három ledre gondoltam. Viszont ez több mint egy éve volt, és kétlem hogy 3 leddel még elmenne egy évig. Miután megigazítottam a kábeleket, tökéletesen működött megint minden...tehát valószínű 4 led volt. -
Demon1994 #890 Hello!Hogy lehet az,hogy 3ledes hibát jelez az xbox,majd 10 perc múlva újra megy?Mért lehet ez?Köszi. -
janihunk #889 Ha 256 beépített memója van akkor ige. Amúgy és Jasper V1 re tipelek. -
Roland3 #888 Sziasztok!
Vettem egy xbox360 arcade 2008 12.26
Ez már jasperes ? -
janihunk #887 Kinectes dash van fent akkor egy pendrivet is használhatsz. Minimum 1gb os legyen. Megformázod a boxon és kész. -
#886 Sziasztok!
xbox 360 arcade-hoz vennék memóriakártyát vagy hdd-t de nem tudom melyik való bele vagyis hogy hogy működik ez pontosan. a válaszokat előre is köszönöm -
alan wake #885 pontosítsunk 2009 06 előtti gyártás. -
Angel309 #884 szevasztok srácok lenne egy gyors kérdésem most moddolom a slimem hütését ventilátor csere... egy kérdésem lenne a ventin a kék vezeték mire szolgál? -
janihunk #883 Nem. JTAG gépnél lehet közvetlenül vinyóra másolni de annak feltételei vannak. 71xx dash és 2009.05. hó előtti gyártás. -
Szemjuel #882 üdv!
Meg lehet oldani, hogy nem dvd-re hanem pendrive-ra másolom a játékot, majd onnan a box vinyójára? -
Vik1988 #881 Sziasztok!
Mot vetten egy xbox 360at van egy genuis 5.1es hangfalszettem de csak analóg bementetet tud kezelni
tudtok ajánlani olyan eszközt a kettő közé (DTS dekóder) ami az optikai 5.1 et átalakítja. és lehetőleg költséghatékony. (20 ezer környéke)
Előre is köszi:) -
Latis666 #880 Szeretnék segitségeet kérni régi fajta flash-t használtam vitt mindent patch vagy lemez nélkül de gyanitom a 2.5-öt már nem viszi. Mi a megoldás? Van rá flash? Patchelni kell az iso-t? Esetleg active.iso-s disk? -
Attis38 #879 Thx,kösz az infót. -
#878 Nem szereti a sima DVDre írt nem eredeti Xbox játékokat. Keress X360hoz való classic játékokat (vannak fent külön így) és DL lemezre írt ki őket. Én úgy tudom, hogy csak így mennek. -
janihunk #877 Próbáld ki valaki másnál is a játékokat. Ha ott megy akkor gáz van a meghajtóval.